Gå til innhold

Metallica - Death Magnetic: hva mener du?


Marbash

Anbefalte innlegg

www.metallica.com

 

har nå lagt ut titelene på sangene på det nyeste albumet til Metallica (Death Magnetic).

 

Her er listen:

 

That Was Just Your Life

The End Of The Line 

Broken, Beat & Scarred 

The Day That Never Comes 

All Nightmare Long 

Cyanide 

The Unforgiven III 

The Judas Kiss 

Suicide & Redemption 

My Apocalypse

 

Selv mener jeg at "The Unforgiven III" er å dra ting for langt. Virker som at det kommer til å bli et veldig følelsesladet album.

 

 

Hva mener du om titlene og hva med låtene? Kom med innspill. :)

Endret av datating
Moderniserte topic og la til noen ord nederst i posten grunnet release. :)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig syns jeg da unforgiven I og II slett ikke er ille å høre på, så for min del gleder jeg meg til å høre "3'ern". Syns det var litt godt at den var der og, viser at de forhåpentligvis ikke har glemt gode gamle dager :)

 

All Nightmare Long syns jeg høres skremmende kul ut :D

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Titlene sier meg ikke så mye. Egentlig er jeg enig med Dragavon; de kan ha dårlige titler så lenge de spiller bra musikk. The Unforgiven III har jeg liten tro på. Den første var best.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

Selvfølgelig er man ikke like "sulten" når man er 45, som det man er når man er 20. Det er bare naturlig. Har stor tror på Death Magnetic, i min mening har Metallica aldri laget noe virkelig dårlig. St.Anger har også en 2-3 greie låter, men situasjonen rundt det albumet gjorde at det ble som det ble. Load setter jeg like høyt som de 5 første, men også Re-Load har også mye bra =)

Lenke til kommentar

Gleder meg til denne platen! The Unforgiven III høres knall ut. Mulig noen synes det er tull med en tredje, men de to første var jo veldig bra låter etter min mening, så denne må jo også bli en vinner! Mener å ha hørt at dette blir mindre St. Anger og mer Black Album. Vi satser på det!

Endret av Rubenius
Lenke til kommentar

Jeg tror enkelt og greit at Metallica har hatt sin tid. De blir bare eldre og eldre. Aa etterlyse raaskapen de hadde en gang paa 80-tallet blir i mitt hode feil, de var unge og rebelske en gang, men det er de ikke lenger og hele gjengen har penger nok til aa vaske seg bak med. At disse rike mennene godt over 40 skal staa og skrike og late som om de er brutal ungdom blir for min del bare komisk. Metallica var best paa 80-tallet, men jeg tror ikke det er noen idé aa liksom skulle gjenskape det.

Lenke til kommentar

Har vært Metallica -fan i aldri så mange år.. og jeg klarer ikke helt å forstå folk som sier at ting har gått nedover siden The Black Album.. Personlig synes James Hetfield bare blir en bedre og bedre låtskriver, og elsker både Load og ReLoad..

 

Når det er sagt, så skrev jo alle musikk på St. Anger, så kanskje det er noe av grunnen.. ikke vet jeg..

 

St. Anger er egentlig også nokså bra, men mitt problem med den er at alt er så likt.. Hvis man deler opp sangene og ikke hører på alle i strekk, tror jeg andre også vil få et annet inntrykk, men det er nå bare noe jeg tror..

 

Selv mener jeg at all Metallica er knallbra, og om noen album er bedre enn andre, så er det alle 6'er album, i hvert fall for meg!

 

 

For meg er det ikke tvil i min sjel: Neste Metallica -album blir også en 6'er, og jeg gleder meg som en unge! Så mye unge som en 30 år gammel gutt får gjort..

 

 

\m/ MetallicA \m/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...