Gå til innhold

Samsungs Iphone-klone tar av


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Når Iphone kom i salg i statene og skapte en hype de første månedene mente mange at dette skyldtes Apples suverene merkevare. Men nå har Iphone fått en real utfordrer som også har trykkskjerm og selger like bra. Utfordreren er Samsung Instinct.

 

Jasså, hva har vi her? Les artikkelen litt nøyere neste gang, Blåbær :).

Lenke til kommentar
Problemet til Samsung/Sprint er at de ikke legger til rette for 3. parts programvare, pga det kommer denne dessverre til å dø stille men sikkert.

 

hvorfor det? iphone hadde heller ikke det og de gjorde det sånn passe bra

 

Fordi det er det folk vil ha. Mobilen er en gadget, ikke en dings man bare ringer og SMSer med.

iPhone har hatt 3. parts programvare veldig lenge, og om 6 dager blir dette åpnet opp enda mer.

Lenke til kommentar
Problemet til Samsung/Sprint er at de ikke legger til rette for 3. parts programvare, pga det kommer denne dessverre til å dø stille men sikkert.

 

tror den telefonen der er ett bestillingsverk fra sprint sin side. at den ikke støtter programvare gir sprint nok blanke i, og samsung lager telefonen slik sprint vil ha den...

 

en kan fint si at mobilmarkedet i usa er veldig forskjellig fra norge...

 

eller, ikke bare mobilmarkedet. om jeg husker rett så anså at&t (ma bell som det var kjent som) fasttelefonapparater i folks hus som sin eiendom. og fant du på å gjøre noe som helst med dem så var det kontraktsbrudd, og slutt på tjenesteleveranse. og siden at&t hadde monopol (en historie i seg selv siden det var en privat bedrift) så var det bare for kunden å føye seg...

Endret av hobgoblin
Lenke til kommentar

ER 130 dollar langt billigere enn 200 dollar når man tar med bindingene? H70 dollar er ikke store forskjellen, er det så mye om 10% om man tar med bindingsprisen i regnestykket? Ellers er jeg glad den slags praksis ikke er fullt så vanlig i norge, er jo helt latterlig at man ikke skal kunne koble telefon og levrandør fritt.

 

AtW

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi
gud så lei av å høre navnet iphone... get over it! overdreven hype sier du...? finnes mange penere og bedre telefoner der ute, billigere også.

 

 

Gud så lei av å høre sytet fra folk som er lei av Iphone. Get over it! ;) Iphone er mobiltelefonmarkedets Converse-sko. Mange har dem og elsker dem, men noen hater dem fordi alle andre elsker dem.

 

Iphone er en god telefon for massemarkedet. At den har noen fundamentale mangler, gjør at mange brukergrupper ikke liker den, men det får bli deres problem.

 

Bruk heller energien din på å syte over noe alle har som faktisk er dritt, f.eks. Koss PortaPro. Yuck! ;)

Lenke til kommentar

Kjøpte en Samsung Instinct på tirsdag og har hatt mulighet til å leke med den noen dager nå. Var i utgangspunktet ganske så skeptisk, men må si at jeg er positivt overrasket. Morsomt leketøy, dog med sin begrensinger.

 

For å aktivere telefonen, kreves det at man har et abonnement med gratis datatrafikk (fra $70/pr måned). Virker unødvendig i utgangspunktet, men det er nok en nødvendighet for en telefon som dette. Dette fordi telefonen mangler wifi. Når GPSen laster kart fortløpende, er det greit at man kan bruke den uten at det gir ekstra utslag på regningen. Telefonen er også veldig godt tilrettelagt for mobil-tv over nettverket med et utall av kanaler og klipp tilgjengelig, noe som er et stort pluss. Og som nok gjør sitt for at datatrafikken blir skyhøy.

 

Hvorvidt dette er en Iphoneklone el -killer skal jeg ikke spekulere for mye i. De kjemper nok dels om samme kunder, men er likevel forskjellige som telefoner. Mest til felles har de vel når det gjelder navigasjon i menyer og for tekstinput. I tillegg til at begge modeller kommer med elendig kamera.

 

Det største ankepunktet jeg har til Instinct er at nettleseren er grusom. Pr i dag finnes det heller ikke tredjeparts løsninger som fungerer tilfredsstillende. I tillegg kunne også skjermen med fordel vært større med tanke på størrelsen på telefonen.

 

Det særeste med telefonen er at den faktisk kommer med en liten stylus, men at det ikke er noe sted på telefonen å plassere denne. Stylus er strengt talt ingen noen nødvendighet, men kan være kjekt til tider. Spesielt ved nettsurfing. Enkelte linker må man nesten zoome inn for å treffe, noe som virker unødvendig siden man ikke trenger å zoome for å lese nettsidene. En løs stylus på 4-5 cm er nok uansett ikke løsningen. Jeg hadde mistet den lenge før jeg hadde vendt meg til å bruke den.

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi
Morsomt at dere kaller den Iphoneklone og klarer ikke å få med modellnavnet engang. Sykt!

 

Må si meg enig der jah... :yes:

 

 

Les svarene Blåbær fikk, så får du også med deg at modellnavnet er der.

 

Men jeg tror ikke Samsung er særlig fornøyd med at telefonen omtales som "Iphone-klone" og ikke "Samsung Instinct". I forhold til hvor mange lesere som kun leser overskrift og undertittel, synes jeg også det er litt semi-profesjonelt at man må trykke seg inn i artikkelen for å lese navnet på telefonen artikkelen handler om, mens "Iphone" står to ganger allerede på forsiden.

 

Det er dog temmelig tydelig hva Samsung hadde i bakhodet da de designet Instinct, hehe. :p

Endret av Yoshi
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...