Gå til innhold

Hund og katt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om det går bra er jo veldig avhengig av hunden. Selv etter flere år med trening, så er Virma helt gal etter Frøya, og prøver bestandig å ha kontroll over hvor hun er. Typisk Vorstehhund, og det er lite å gjøre med det. Hun spenner samtlige muskler, og skjelver når hun blir for utålmodig, hun vil bort til katten.

 

Frøya går ikke etter øynene, hun klorer snuten hardt. Dog, vi har aldri prøvd det for hardt, Frøya har aldri vært i situasjoner der hun ikke selv kunne trekke seg unna.

 

Om katten er hundevennlig hjelper det mye, en sky katt vil fort skape litt problemer.

Lenke til kommentar

Noen jeg kjenner noen som har har katt og hund. De kjøpte katta først også hunden nå. Det går helt fint det, når de leker og hvis hunden (dobberman valp) blir litt for hardhendt, så stikker bare katta opp i klatre stativet sitt. Men anbefaler ikke å ha det vist du bor i en liten blokk leilighet :p

Lenke til kommentar

Det har nok en del med personligheten til dyra. Hadde en ca. 11 år gammel katt og så fikk valp. gikk helt fint. selv når hunden ble voksen og var ekstremt dominant, men ga rett og slett blaffen i katten. De so sammen ellers ignorerte de hverandre.

 

Så 2 år etter fikk jeg en omplasert hund( 5 eier) var stressa med nytt hjem, og ikke minst en til hund den måtte "sloss om plassen" med + en katt. katta slo til den i tryne uten klør ett par ganger og da var den saken ute av bilde mer eller mindre. var nok litt stressende situsajonfor katten og da vi malte stua så jeg den aldri igjen, var jo da 13-14 og, vel tida for en katt...'

 

men vil nok si at eldst katt er best :thumbsup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...