Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

trenger litt hjelp ang. livssituasjon..


Gjest Guest_Gjest_Gest

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Gjest_Gest

Hei.. er en gutt på 19 år.. sluttet på skolen for noen år siden og for tiden gjør jeg ingenting.. thats right.. ingenting

har brukt disse siste åra på en ubrukelig hobby som jeg forstår nå har vært utrolig bortkasted tid og har lagt på hylla nå, og skal kanskje begynne på skole. har søkt på 2-3 forskjellige skoler deriblant en folkehøyskole.. vet ikke helt om jeg er motivert til å begynne på skole men det er mest fordi moren min gnager hele tiden om hvor lite jeg gjør ut av meg..

 

ble ringt i dag av rektoren på folkehøyskolen.. spurte meg om mitt vitnemål og mangel på skolegang etc og om hvor motivert jeg er, måtte bare presse fram et "jeg er kjempemotivert", og han satte spørsmål rundt min ordenskarakter samt arbeidserfaring og at han av tidligere erfaringer har sett at søkere som har droppet ut av skolen tidligere ikke har vært eksempelelever akkurat, og det har han forsåvidt rett i. spurte meg om skulkinga mi på ungdomsskolen noe jeg sa det var lite av, men husker ikke akkurat, sa bare at det var mye på videregående og at det var fordi jeg var lei, han sa bare "hmm, ok". klarte å overtale han til å gi meg et tilbud enda han virket utrolig skeptisk og det hjalp ikke meg akkurat.

 

Men etter det han sa og hva jeg har tenkt tidligere er jeg ikke sikker på om jeg bør starte skole.. har jo lyst, men tror ikke jeg klarer det fordi jeg er en lat faen, og er ganske dritlei av livet mitt generelt og jeg vil bare slutte å leve egentlig.. tror ikke noen vil savne meg akkurat.

 

Klarer egentlig ikke motivere meg til noen ting.. har ikke lyst å jobbe, ihvertfall ikke i kassa på rema for å si det sånn...

 

tja.. hva skal jeg gjøre? gå på skole eller henge meg?

 

ble litt dårlig skrevet btw.. håper dere respekterer gjestepostinga mi da jeg ikke vil bli gjenkjent og gjøre situasjonen enda verre..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det er én ting som er sikkert, så er det at du ikke skal henge deg!

 

Om du ikke er motivert i det hele tatt kan det hende at du bare ikke har funnet noe som du virkelig interesserer deg for. Kom igjen, du må ha noen interesser. Hva var denne hobbyen for noe, kan du fortelle om det? Det finnes massevis av muligheter som du kanskje ikke har ofret en tanke.

 

Håper du fortsetter å skrive i denne tråden, hold oss oppdaterte så vi får høre hvordan det går med deg.

 

Og sjekk signaturen min! Hvis du føler at det kan hjelpe, er det bare å si fra. Lykke til!

Endret av SondreOverby
Lenke til kommentar

Folkehøgskole er en god idé. Du kommer til å ha et sunnere syn på alt etter et år der. Bare pass på at du velger en som du virkelig vil gå på! Hvis du er så negativ at du ikke klarer å finne en du virkelig vil gå på, bare ta en som er et godt stykke hjemmefra så du får så mye fysisk avstand som mulig fra det livet du lever i dag. Lykke til!

Lenke til kommentar

For det første, som allerede nevnt, ikke heng deg, det har ikke moren din fortjent.

 

At du er en lat faen kan fikses, sett ned foten og bestem deg for å gjøre noe godt ut av situasjonen din, begynn på skolen, skaff deg deltidsjobb, begynn å tren litt innimellom så skal du se du vil føle deg som ny person. Jajaja, det er lettere sagt enn gjort naturligvis, just fucking try it will yah?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...