Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan gjøre en fest bra, hvordan ta "av" og ha det morsomt?


Gjest Guest_jerry_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_jerry_*

Blir bedt på endel fester, men blir som oftest at jeg blir sittende å drikke en par øl og snakke litt med folk jeg kjenner. Danse litt kanskje. Og med nye folk er det som oftest "hvilken skole går du på?", osv som et fuckings jobinterjvu. Men det jeg lurer på er hvordan dere "tar" av på fest og morer dere? Hvordan slippe seg løs uten å dumme seg ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men i helsiken da. Du kan ikke prøve å bli noe du ikke er. Er du en person som drikker med kontroll, ikke blir dritas så er det bare å stay that way, ikke bli noe du ikke føler for, vær deg selv. Det med at du synes det føles som et jobbintervju når du snakker med nye folk på fester kommer an egentlig med personen(e) du snakker med. Er personen(e) av typen som kun svarer på det du spørr om uten at samtalen videreutvikler seg naturlig er det bare å move on to the next. Er du en åpen person så vil jo samtalene egentlig gli som hånden i hansken, men ikke alltid det heller.

Lenke til kommentar

Gjør deg bemerket! :) Snakk om interessante ting, ikke bare skole og sånnt. Syng med på de fete sangene (og alle de andre for den saks skyld), dans til du kreperer, og ja, rett og slett ta den helt ut! Det er ikke noen oppskrift på det, det er bare til å slippe seg løs!

Lenke til kommentar
De to viktigste tingene er at du kommer i stemning og at de andre kommer i stemning. Da tar det av uansett!

 

Enig her! Er det god stemning på festen så blir det automatisk godt humør og bra liv. Skjønner litt hva du mener med når du sier at det føles som et jobbintervju. Du må prøve å virke litt mer spennende, feks når du møter en ny person så ikke start med å spør hvilken skole går du på? Det blir for standar og man får fort kun et kort svar, men ikke noe som kan fortsette samtalen. Kommer jo selvsagt ann på hvem du snakker med, kanskje du rett og slett fester sammen med "feil folk".

Lenke til kommentar

Senk skuldrene, tøys med kompiser, flørt med alle (ja, også det samme kjønn. Flørting betyr ikke at man vil til sengs), gi komplimenter (ja, til alle her også) på helt nøytrale ting og generelt smil mye. Det er viktig at man bygger opp en stemning der folk rundt deg synes det er kjekt å være med deg.

 

Jeg er introvert så jeg vet hvor du kommer fra i denne situasjonen, men jeg tar meg selv i nakken av og til. Man har ikke mer gøy enn man lager selv.

Lenke til kommentar
Hvordan slippe seg løs uten å dumme seg ut?

Dette er jo en direkte selvmotsigelse :p

 

Å ta av på fest er jo nettopp å dumme/drite seg ut, i form av å kaste alt av hemninger og bare gjøre akkurat hva som faller deg inn(innenfor rimelighetens grenser, selvsagt. Vold og hærværk er ikke skøy)! Om det er å strippe på stuebordet, breakdance når du ikke kan det, bonge sprit eller tegne på stakkaren som sovnet.

Husker en fest hvor vi tatoverte en kompis, audi-logo på leggen :p

Lenke til kommentar

Hvordan ta av på fest uten å dumme seg ut er umulig. Hvorfor ikke dumme seg ut da? Det er jo det som er morsomt.

 

Uansett, du kan jo alltids lære noen party triks, som å åpne damenes øl/rusbrus flasker med tennene, stumpe sigaretter på tungen, kle av deg og danse ape dansen (Johnny Bravo) etc.

 

Være selvsikker, selvgod og virke som om du mener du selv er perfekt, det er genialt om du skal føre smtaler med damer, da vil de sværme rundt deg.

 

Legge an på damer som har typer som er mindre enn deg er alltid morsomt - du skal selvsagt ikke gjøre noe med damen som ville vært "tabu" i følge parets regler - men å se hvordan typen står i et hjørne og stirrer på deg, og ikke tenker annet enn: "faen jeg skulle ønske jeg var større så jeg kunne banke livskiten ut av han der!".

 

Det er også positivt å menge seg med MANGE, bruke lite tid på hver nye person og helre sirkulere og snakke litt med flere, da virker du mer spennende, fordi det ser ut som om du kjenner de fleste. Det er også viktig, snakk som om du skulle kjent personen i årevis. Ikke snakk om skole/jobb/"sett inn lignende ting her" og slikt, det er kjedelig.

 

Ta med musikk som alle kan, postgirobygget, trang fødsel etc. Allsang slår alltid ann, konkurer om å synge høyest.

 

Drikk så det jomer - kom med festlige drikkelek ideer (se beerfest), lag bonger av plast flasker og drikk til du spyr. Gjenta.

 

 

Noe slikt :)

Lenke til kommentar

Har inntrykk av at ting ikke kan ta av hvis ikke kåken det festes i er "trash-bar".

Fin kåk -> Fin festing/oppførsel

 

De beste festene jeg har vært på har alltid vært i rønner eller diverse nedslitte utleie-lokaler

Endret av J-Core
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...