Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har vært dalende aktivitet i klanen, fortsatt noen som spiller. Jeg har selv en pause, synes sesong 1 har vart altfor lenge. Hadde holdt med 2 mnd lange sesonger i ihvertfall så lenge vi ikke har mer content. Alltid vært slik at aktiviteten synker veldig når det nærmer seg patch. Selvom jeg har en pause så logger jeg inn daglig for og legge til nye spillere som vil joine klanen.

Endret av @CS
Lenke til kommentar

Ja, forstår ikke helt hva Blizzard holder på med. Jeg trodde at Season skulle være delt opp i mindre tidsperider der man kunne begynte ferskt sammen med alle (slik at man ikke trenger å spille med folk som har paragon 1000) men i season 1 nærmer folk seg jo patagon 1000 nå og det ser ikke ut til å stoppe..

 

Jaja, om det hadde vært korte season måtte stakkars Blizzard brukt mer tid på å finne opp nye legendary items å putte i season og egentlig så vil de ikke bruke mer tid på Diablo 3 siden de har fått de pengene de vil ha (alle som vil ha RoS har kjøpt det nå) tviler sterkt på at det kommer en ny expo pack.

Endret av Bahamut
Lenke til kommentar

Etter å kommet til lvl 70 med en Wizard så fant jeg ut at jeg på tross av tidligere elendige erfaringer med Wich Doctor skulle prøve det igjen. Snakk om lykketreff. Gått fra 0 til 38 på noen timer og spiller på Tornment 1 nå.

Storkoser meg med den klassen. Artig med pets. Minner meg litt om Necromancer i EQ2.

 

Wich doctor er jo rett og slett artig. Har prøvd klassen før, men ikke fått den til i det hele tatt. Noe jeg i større grad gjør nå.

Lenke til kommentar

Nettopp skaffet meg Diablo 3. Level 25 nå om jeg husker riktig. Spiller som Wizard. Hva burde jeg ha fokus på av gear? Intellect eller hva?

 

Og er det mulighet for PVP, eller er det kun co-op?

Noen her som spiller regelmessig som kanskje er keen på å game litt online i kveld? Mer stas når man er fler!

 

Kanskje greit å nevne at jeg spiller på PS4

Endret av Kristiann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...