Jump to content

K N

Medlemmer
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 :)

About K N

 • Birthday 08/31/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9247 profile views
 1. Hei! Når den dagen kommer hvor jeg endelig kan bestille meg en PS5 så har jeg enda ikke bestemt meg om jeg skal ha med disk eller kun digital edition. I noen tilfeller er det jo billigere å kjøre til nærmeste Elkjøp/Power enn å kjøpe spillet på PS Store. Er det mulig å kjøpe "koder" som kan løses inn på PS Store til en mer fornuftig pris enn det PS Store faktisk har, eller må man regne med å måtte betale mer for spillene digitalt vs fysisk? Et eksempel var vel RDR2 (om jeg husker riktig) som kostet 100kr mer på PS Store ved release enn på butikk.
 2. Hei, Jeg arver en del penger, og tenker å bruke mesteparten av disse pengene til å betale ned gjeld. All gjeld er felles mellom samboer og meg. Vi begge ønsker at dette skal gå riktig for seg, og tenkte å høre her hvordan man kan løse dette på en best mulig måte. Hun tjener litt mer enn meg. Hun kan få utbetalt bonus fra arb.giver (ved oppnådd resultat). Vi overfører 80% av lønn til regningskonto pr mnd. Vi eier hus sammen (50% hver) Vi eier bil sammen (50% hver) Alle utgifter er felles generelt. -- Jeg ser for meg en avtale hvor det står at ved salg av hus/om det skulle bli brudd skal jeg ha x antall kroner mer enn hun for at jeg skal få tilbake min del. Men hun kan jo også få bonus fra arbeidsgiver, så vi ser for oss at hun kan betale ned med x antall tusen pr år for å "jevne ut" den summen over tid. -- Hvordan lager man en slik avtale? Høres løsningen OK ut? For oss ser det greit ut, men hadde vært ålreit med andre sine synspunkt eller løsninger på tilsvarende situasjon.
 3. SV99999 ble registrert i 2019, så det tyder på at det er helt tomt for "SV"-skilter, ser ikke ut som du behøver å bekymre deg for å få det https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Kjop+og+salg/Kjøretøyopplysninger?registreringsnummer=sv99999
 4. Fantastisk @nomore. Jeg har hørt om at det finnes løsninger, men aldri satt meg inn i nøyaktig hva det er. Dette høres jo veldig interessant ut ?
 5. Jobber ikke en statlig bedrift. Jeg ser litt på dette med SWAP for bedrifter, og mulig jeg vil presentere det forslaget. Hva skjer om telefonen knuser/blir stjålet eller liknende, hvem dekker det?
 6. Hei, I selskapet jeg arbeider i eksisterer det endel mobiltelefoner, men til ulikt bruk. Det er "stasjonære" mobiltelefoner som er på samme sted hele tiden, og brukes til å besvare telefoner samt ringe ut (typisk kundesenter) Og det er tjenestetelefoner for ansatte som tar med seg telefonen hjem og kan nås utenom arbeidstid og har et annet behov enn øvrige. Man har en policy som sier at bedriften dekker x antall kroner, og utover dette så må arbeidstaker dekke mellomlegget. Det er forventet at en telefon har levetid på 3 år. Dessverre er det ikke alle telefoner som har levetid på 3 år, og det er av ulike årsaker: - Skjerm knuste etter 2 år. - Batteriets ytelse er for dårlig - Telefonen går tregt osv.. Det blir jo da som regel en vurdering om man skal gå til innkjøp av ny telefon eller fikse telefonen (bytte skjerm, reparere høyttalere osv). Som oftest blir det innkjøp av ny telefon. -- Jeg har blitt sendt ut på oppdrag for å se om det finnes noen gode løsninger der ute for å prøve å redusere kostnadene for telefoner på et vis. Kanskje i form av forsikringer, en swap-løsning eller liknende? Har ikke gått i dialog med mobiloperatør osv enda, er ute etter litt erfaringer om hvordan det fungerer hos dere og om dette er en ålreit løsning! Håper noen gir en lyd fra seg!
 7. Hvilken rolle spiller det? Og snakker vi om da om å sette "client-type" og "advanced" på Expert, that's it?
 8. Jeg havnet laangt ned da GPU ikke fikk noe jobb her. Restartet hele klienten, da fikk den litt å gjøre igjen. Hjalp ikke med pause. Litt skuffende
 9. Får opp denne tråden igjen! Update 3 kom for ikke så lenge siden, så jeg måtte starte opp igjen med spillet. Det som plager meg i spillet er meg selv.. Det er utrolig vanskelig å få det "perfekt", fordi ting alltid må endres på.. jeg blir aldri fornøyd med resultatet! Men det er vel kanskje litt av greia, at det er der mange av timene skal gå.. Flere som dytter noen timer inni spillet om dagen?
 10. Det plager meg når jeg ikke hører at skjermkortene jobber for fullt, men skal vel samtidig ikke klage, for da har vi jo gjort et godt stykke jobb!
 11. Ikke alltid like lett å velge hund. Da vi var i samme situasjon så var det mye "hva med denne rasen...?" For vår del er samboer allergisk mot pels, så vi gikk for Spansk Vannhund som ikke røyter og ikke har pels, men hår. Det fungerer ypperlig for oss! Men på NKK sine sider kan du "filtrere" raser og lese mer detaljert om de. https://www.nkk.no/rasevelger/ Håper det hjelper!
 12. Dessverre er boksen borte for lengst, men jeg får måle litt og se om jeg finner noe som passer! Takk for hjelpen
×
×
 • Create New...