Jump to content

K N

Medlemmer
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)

About K N

 • Birthday 08/31/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9573 profile views
 1. Last ned appen "Picture This". Kryss vekk det abonnementsgreiene, fungerer greit til å identifisere planter uansett. Ta bilde i appen/last opp bildet, så får du svar. Den kan gi feil svar dog, spesielt om det ikke har "blomstret" enda.
 2. Jeg har ikke gjort noen enorm research på andre modleler. Men på min Garmin 6 pro så kobler jeg headset opp på klokka, og spiller av Spotify i offline modus. Veldig kjekt når man skal på løpetur!
 3. "Ved å delta registrerer du deg som Kundeklubbmedlem og er med i trekningen av en rabattkode som gir deg muligheten til å kjøpe PlayStation 5 til ordinærpris i tidsrommet kl 13:00 - 21.00 torsdag 25. mars. Vinnerne blir tilfeldig plukket og blir kontaktet med en unik rabattkode torsdag 25. mars mellom kl 13:00-15:00, som kun kan brukes på PlayStation 5 Standard Edition (220276) på elkjop.no. Selve kjøpet og ordren som gjennomføres behandles og leveres som ordinære nettordre." Kilde: https://www.elkjop.no/cms/ps5-raffle/playstation-5-konkurranse/
 4. Tok et kjapt søk på Finn, og endte opp på en annonse av Telebit.no. på siden dems får man digital til kjempetilbud, satt ned fra 12999kr til 9499kr. Evt disk versjonen satt ned fra 14999kr til 10649kr. Helt horribelt.
 5. Der kom min i hus. Tusen takk for all hjelp her inne, og lykke til dere som ikke har fått deres enda!
 6. Betalte 69kr for frakt. Så ikke noe annet alternativ der, mulig det var noe som var gratis? Ble sendt fra Borås i dag tidlig, og kommer vel til Alnabru sikkert ila dagen for sortering til videre transport. Syns det er raskt håndtert fra NoN, og PostNord er ikke så trege til å sende til Post i Butikk her jeg bor. Står estimert på torsdag, men lukter faktisk i morgen.
 7. Jeg fikk ordrebekreftelse 15:06 sjæl, så får bare håpe det kommer sporingsnummer i morgen og ingen kansellering 👌
 8. Lenge siden jeg har nådd makspulsen, husker hvordan det var nå ja ... Helt uventet satt jeg og tok en liten refresh, og der var jævelen klar til å legges i handlekurv. Dette blir kos altså! (Får bare håpe jeg får den nå da..)
 9. netonnet https://www.netonnet.no/art/gaming/spillogkonsoll/playstation/playstation-konsoll/sony-playstation-5/1012886.15693/
 10. Selskapet er nyetablert, samme med nettsiden, dvs Oktober 2020. Spørs om de får inn konsoller med det første, de må vel ligge langt ned i bestillingskøen?
 11. Det virker jo som at butikker får inn PS5 nå og da.. Jeg har ingen anelse om hvordan det er med etterslep på de som har forhåndsbestilt? Er det noen som har noen formening om når markedet er "mettet"? Snakker man til høsten?
×
×
 • Create New...