Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker som om fler builds nå blir vanlig/mulig(?). Muligens ikke om noen builds blir like dominerende i S5 også. Det er flere youtube spillere nå som setter standarden for hvilke builds som brukes. Mange ganger er det like greit og bruke ett av disse og bli akseptert.

 

Og jeg som mange andre venter spent på ett mange av disse youtuberne har testet og testet på PTR for og finne gode builds.

Lenke til kommentar

Det sier dere før hver store patch. Nå blir builds mere diverse. Jada. Så går det 2 uker så sitter alle og grinder BiS gear etter lista til icyveins uansett.

 

Var vel mot slutten av S2 om jeg ikke husker feil at en DH plutselig fant et nytt build som pushet 2 grift høyere enn alle andre. Ganske kult når man faktisk får til sånt med litt eksperimentering.

 

Alle gikk cold/fire med cluster arrow, også ble det lightning build isteden.. Eller?

Lenke til kommentar

Det sier dere før hver store patch. Nå blir builds mere diverse. Jada. Så går det 2 uker så sitter alle og grinder BiS gear etter lista til icyveins uansett.

 

Problemet er ikke alltid build diversity, men group-meta. Det er nok av builds å ta av i S4 så lenge man spiller solo. Viktig forskjell.

 

Det at de fjerner 2 builds fra meta vil hjelpe, men å forutse hva som blir det nye tror jeg er umulig. Det har samtlige seasons vist gang på gang der meta plutselig har endret seg mid-season.

Lenke til kommentar

er det noen her som fremdeles spiller litt season? vi er to som spiller litt enda, og det kunne vært ok å fått med et par til for full gruppe.

 

jeg spiller hammerdin, og han andre jeg spiller med bytter på uliana/static charge/heal monk ettersom hva gruppa trenger.

 

jeg kan også gå for archon wizard, men den gjør nok en del mindre skade enn crusaderen min, har ikke fått testa den i solo sikkerlig, dauer for ofte :p

 

dersom noen er interessert så er alt velkommen så lenge det kan bidra på GR 60-65ish.

Lenke til kommentar

10 minutter? oioi nei da skjønner jeg at du ikke gadd...

 

tenk om vi måtte vente så lenge for andre ting...som legetime og trafikkø...nei sånt går ikke ann

 

:roll:

 

men som sagt tidligere, om noen vil være med på noen 60+GR runs på season så bare send en PM

Endret av Spirre
Lenke til kommentar

mange av de forskjellige verdiene de setter på items i starten og igjennom PTR perioden er mest for å teste ut builds og gear. noen ganger så setter blizzard disse verdiene urealistisk høyt/lavt for å finne et godt midtpunkt.

 

i neste patch vil legacy of nightmares endres til 100% per item, dette er ganske lavt, så dermed kan vi håpe på at de vil øke det igjen etter at de har samla nok info. det viktigste for dere som spiller PTR er å huske på at dere er med å tester ut og bidrar til utviklinga av nytt gear, og at alt som kommer i PTRen, spesielt i starten av perioden, vil sannsynligvis endres.

 

jo flere som tester både for og etter nerfs bidrar til at det får en korrekt verdi når patchen blir live på vanlige servere.

 

så jeg sier takk til alle som spiller PTR.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...