Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Blizz kunne gjerne gjort litt mer research før dem kaster ut nerfs...

 

Demon Hunter er jo nerfa til det uendelige. SS har blitt nerfa fra 2 til 1 sec, med 3 sec cd. Med rune blir det 2 sec.

 

SS trengte en nerf, men HELT feil nerf. I inferno gjør det ene sekundet vi ikke kan gå invis at hver jævla mob med fast/teleport/vortex onehitter oss. Å si at vi må specce vit/resist er også håpløst, da uansett hvor mye vi stacker blir vi oneshotta i inferno Act 2. Nerfe SS på den måten når det er den ENESTE defensive skillen vår er meningsløst. Hadde dem feks bare endra cooldown til 1 sec over og ikke tatt vekk 1 sec duration kunne vi i det minste komme oss litt unna, men nå er det håpløst. Og kosten på spellen er jo altfor høy med tanke på at det er 1 sec, 2 sec med rune.

 

qq rage, men blizz kunne værtfall gitt oss en sjans, akkurat nå er det ikke jævlig vanskelig, det er umulig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sliter noe enormt på nightmare. Spiller barbarian, har ca 543 dps og 1018 i armor.

Er dette dårlig?

 

Når jeg spiller med andre knerter de dobbelt så mange fiender som meg. Samtidig at de står stille og hamrer løs.

Jeg må stunne, slå litt, løpe rundt, og stunne igjen.

 

Er level 38

Har 1500 armor og 640dps på lvl 34 så du må nok få tak i litt bedre gear.

 

Har selv litt over 1500 armor og 450 dps, samt ca 5100 hp på lvl 34, er vel ikke helt kurrant, utifra hva du har magb, men er fortsatt fult mulig. Har vel dødd en gang på NM, merker at jeg trenger litt bedre gear, da det er en del mer utfordrene enn normal, men jeg er ikke så gira på å finne noe på AH, føler det blir litt "juks" :p

Lenke til kommentar

ingenting er umulig...

 

Da lurer jeg svært på hva løsninga kan være? Eneste muligheten som jeg ser det er å skippe alt av elite packs(om man ikke er svinheldig med abilities kan man klare det såvidt) og mye av det normale. Noen bosser går til tide greit post nerf, men mye er umulig solo. Vi hadde 1 defensiv skill, og den nerfa de helt. Feks ene runen til SS er 50% movespeed, som vil si 1 sek med 50% movespeed, den runa er nå useless. I tillegg er det rykter om en ekstra SS nerf.

 

Mobs vil fortsatt se deg selv om det står at du blir invisible, med andre ord vil dem følge etter deg, noe jeg testa selv og merka. Med 1-2 sek til å springe unna blir det latterlig om mobben i tillegg skal følge deg. Og som jeg sa, stacke litt vit og litt resistance er også tull, når mobs hitter for 100k i inferno på oss vil det uansett blir oneshot, er vi heldig er det en hvit mob som 2 hitter oss.

 

Men helt klart, SS trengte nerf, men denne nerfen uten kompensering andre steder er tullete. Traps og diverse slows er også useless i inferno pga resistance for det.

 

Beste forslaget til å klare seg nå er cold weapon dmg og movement speed på boots

Endret av JeepersCreepers
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som aner hvorfor blizz har tatt ned serveren? surfet rundt overalt på battle.net og diverse andre blizzard sider uten at det står NOEN ting! Utrolig at blizzard ikke makter å ligge ut mer info når dem tar ned serverene....

Serveren funker helt fint for meg

Lenke til kommentar

Alt over 200 ms er uakseptablet, burde hatt en server park i nord europe som vi kunne spilt på med 50-100 ms

Du vil ikke merke noe form for lag om du har 200ms, når du nærmer deg 250-300ms, da blir det fort merkbart, men rundt 200 påvirker igrunnen ingenting. Selvom det er koselig når pingen ligger på rundt 30-60 (som den har gjort for det meste etter søndagens downtime)

 

RPG spill behøver ikke så ekstrem lav ping som enkelte FPS spill må ha. :)

 

 

gjorde meg klar til litt Diablo 3 istad, så gikk selvfølgelig nettet ned. GET som har problemer igjen.. Får krysse fingra for at de ikke bruker så lang tid.. :(

Lenke til kommentar

Har kommet meg til 60 og prøver ut en litt ny build for barben nå. Går 2H i hell og det fungerer bedre enn 1H fungerte tidligere. Earthquake grinder ned de fleste champions ganske greit, og er det mange minions så er det stun med pull-rune og revenge (venter til revenge er klar før jeg bruker stun), mange små minions one-shottes da den tar rundt 20-25k nå i act 3.

 

Også begynt å stacke magic find i tillegg til str+vit og kommet meg til rundt 70% igjen, med nephalems valor bør jo det gi litt utslag :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...