Gå til innhold

Dealextreme verdens billigste nettbutikk! GRATIS FRAKT!


Er du fornøyd med dealextreme ?  

1 683 stemmer

  1. 1. Hvor fornøyd er du med DX ?

    • Alt bortsett fra fornøyd
      122
    • Relativt bra nettbutikk
      173
    • Både ups and downs
      386
    • Meget fornøyd med DX!
      696
    • Jeg elsker DX mer enn jeg elsker mor og far !
      322


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Muligens dumt spørsmål, men er DX til å stole på med kortinfo? Da jeg kinda skrev inn kortnummer og sikkerhetskode på en bestilling jeg gjorde tidligere i dag.

 

Vet ikke helt hvorfor, men ble plutselig litt bekymra :p

Endret av ScreamRape
Lenke til kommentar

Dealextreme er til å stole på når de gjelder betaling, som regel bør man styre unna å kanselere bestilling selv om varen ikke er sendt, jeg har gjort det i noen tilfeller og etter 2 måneder har jeg ennå ikke fått igjen penger, pengene ble trokket fra paypal kontoen.

 

Så bestill bare varer du er 100% sikker er billigere i kina.

 

Muligens jeg får pengene tilbake snart. Men ellers pleier dealextreme å kunnes stoles på.

Det er bare så mye søppel de selger, noe er helt brukbart andre ting er superbra produkter.

 

Sjekk litt først går det nok bra.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Dx selger en kopi av Beats monster pro headsettet til 80$ USD, det er jo beraktlig billigere en den ekte versjonen, til rundt 3000 her :o Noen som har noe formening om det er verdt det eller ikke?

Har en kollega som kjøpte Beats Solo, på DX, og han er strålende fornøyd hvertfall. Hvis de er fake så er det en utrolig bra kopi hvertfall. Jeg har hørt det ofte bare er produksjonsfeil f.eks noe kosmetisk som gjør at de kan selge de så billig der.

Lenke til kommentar

Nå skal det ofte ganske lute til før noen synes de nye proppene de har kjøpt høres "sykt bra" ut, så man må nesten ta sånt med en klype salt. Ellers har det vært tilfelle at DX sender ejte vare (eller nært nok) til de første, og så kommer de dårlige kopiene etter hvert. Sannsynligvis DX selv som blir lurt av produsent/mellomledd, men en sjanse likevel.

Lenke til kommentar

Det burde gitt deg mer enn svar nok. det burde i hvertfall gitt deg en idé om at svaret finnes i denne tråden. Svaret var i hvert fall mindre unødvendig enn innlegget ditt. Og veldig mye mindre idiotisk. Men for all del, de får sikkert varene fra en ekstern leverandør til eget varehus, pakker det, sender det, og får det ned i postkassen din på andre siden av kloden når du velger gratis. Helt sikkert.

 

Se etter pakken din i september, du...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Beklager at jeg ikke gidder å lese i en tråd, hvor jeg uansett bare skal skrive et lite spørsmål. Om svaret er så jævlig åpenbart kan du jo si det; isteden for å komme med spydige drittkommentarer som får deg til å virke som en hormonell 14åring over nett, herregud så unødvendig. Jeg starta på diskusjon.no pga jeg følte det var mere voksent enn mange andre forum; men med deg som medlem burde denne tanken revurderes føler jeg. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...