Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Har ikke noe problemer med 1080p og vil nok aldri kjøpe "1200p" da dette ikke passer mitt bruk. 16:9 er bedre enn 16:10 i spilling og film imo.

 

Ikke helt, spiller HoN, og når jeg går i lanes, så er det veldig vanskelig, da jeg ser så lite opp og ned. Har nå satt ned til 1680*1050 for å få 16:10 igjen, og det gjorde masse forskjell! Selv om det ikke er helt riktig ratio :(

 

Så det kommer litt an på hvilket spill man spiller gitt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle gjerne vært på CES. Kjenner det kribler litt i fingrene ja.

 

 

Samsung_series_9_0000_Layer+3.jpg?t=paneBanner&k=7b60b13b

 

Samsung sitt nye tilskudd :)

 

Intel har stora förhoppningar på Ultrabook, men det är upp till datortillverkarna att skapa produkter som går hem på marknaden. Samsung är med på banan och presenterar den nya 9-serien ultraportabla bärbara datorer på CES 2012.

 

Nykomlingarna består av datorer i storlekarna 13 och 15 tum, den sistnämnda med upplösningen 1 600 x 900 pixlar och antireflexbehandling. Båda kan konfigureras med Intel Core i3- och 5-processorer, 8 GB minne och 128 alternativt 256 GB SSD-lagring.

 

Samsungs senaste skapelser huserar i mattsvarta aluminiumskal och väger 1,19 respektive 1,49 kg. De nya datorerna är 12,9 respektive 14,9 millimeter tunna, vilket sägs vara nytt rekord i klassen.

 

Fler siffror är upp till tio timmars batteritid, uppstartstider på endast 8 sekunder samt väckning från viloläge på 2 sekunder. Den nya 9-serien ska finnas på marknaden i februari. Några svenska prisuppgifter är däremot ännu inte kända.

Lenke til kommentar

Hovedkortet jeg har er ett Gigabyte GA-EX58-UD5.

 

Ett annet harddisk problem, har ett tomt harddisk-kabinett som jeg ønsker å bruke med en annen disk enn den som satt i når det ble kjøpt.

 

Men når jeg plugger i disken i maskinen får jeg beskjed om at disken må "Initialiseres". Trykker jeg på Initialiser Disk får jeg bare opp at mediet er skrivebeskyttet..

 

Hva må jeg gjøre?

Endret av Mr.Anki
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...