Gå til innhold

Call of duty 5 : World at War (WW2) - Diskutér!


Gjest Slettet-uVTr2vDm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Javel, du skal få lov til å ha slike forhåpninger hver gang det kommer ut et nytt spill i en serie, men da er du dømt til å bli skuffet ofte hvis du ikke klarer deg med spill som ikke er bedre enn best.

 

Jeg mener hvertfall at når CoD4 var et såppas bra spill, så bør man ikke forvente at neste spill i serien er bedre. Man bør klare seg med et spill som ikke får maks score fra alle spill anmeldere også, selv om et spill ikke får maks score så kan det fortsatt være bra..

Lenke til kommentar

Vet ikke om du har misforstått noe, men Cod4 er en av de beste spillene jeg har prøvd, og faktisk det eneste jeg har rundet u\Cheats..

Men når det kommer ut et nytt spill, forventer du da at det skal ligge på helt lik linje, eller under forgjengeren? Man forventer noe mer av nye spill, selv om forgjengeren var det "Beste spillet ever"

Lenke til kommentar
Vet ikke om du har misforstått noe, men Cod4 er en av de beste spillene jeg har prøvd, og faktisk det eneste jeg har rundet u\Cheats..

Men når det kommer ut et nytt spill, forventer du da at det skal ligge på helt lik linje, eller under forgjengeren? Man forventer noe mer av nye spill, selv om forgjengeren var det "Beste spillet ever"

 

Jeg forventer at det skal ligge på ganske lik linje som forgjengeren, noe CoD5 klarer.. Litt minus på et par ting, men det må man regne med, man kan ikke regne med at de klarer å lage like bra spill hver gang(hvertfall ikke når det er to forskjellige utvikler lag). Man pleier ofte å forvente mer av nye spill, men når CoD5 var under utvikling omtrendt rett etter CoD4, og kom ut 1 år etterpå, er utviklet av et annet lag, og er i en annen tidsperiode, så kan man ikke regne med at grafikken er bedre, storyen er bedre, multiplayer er bedre, osv.

 

CoD5 syns jeg ikke klarte å ha like bra story, og ikke like bra multiplayer(med tanke på maps), men det klarte å stille opp til mine forventninger.. Jeg ble faktisk positivt overasket når jeg hadde hørt at Treyarch hadde laget dårlige titler tidligere, og jeg hadde hørt at storyen var dårlig, men jeg syns det var kul story, og det var mange kule scener!

 

Har Game of The Year Blitt kåret ennda?.. Uansett..

 

Nei, CoD4 ble kåra til Game of the Year i fjor..

Lenke til kommentar

Nå har jeg virkelig satt meg inn i onlinedelen av cod5, og det når dessverre ikke cod4 til knærne en gang. Lyden er mye dårligere, og "realismen" er borte vekk. Man trenger bare å se på resultatene på f.eks free for all for å skjønne at her er noe som ikke er helt som det skal.

 

Jeg vil anta at jeg er en habil spiller med langt over 100 timer på baken, men like fullt så respawner man på de mest håpløse steder, og man blir ofte skutt bakfra uten at man hører noen komme. Jeg gidder da ikke en gang å nevne hvordan det er å bruke rifler og sniperrifler. På avstand så er flyten i spillet mye dårligere enn i cod4.

 

Brettene skal jeg ikke uttale meg om siden jeg ikke kjenner dem 100% ennå, men jeg kommer ikke til å spille dette noe mer, og kommer til å gå tilbake til å spille cod4 online.

 

Synd, men sånn føler jeg det er.

 

Da er det bare å glede seg til cod6, og håper at det blir bedre.

Lenke til kommentar

Angående det med forventninger til COD5 og bedre enn 4 når 4 var så bra osv. Når det er nye utviklere med et rykte for ikke å lage det beste som står for 5-ern så er det veldig optimistisk å forvente at 5-ern blir bedre enn 4-ern. Men hadde det vært Infinity Ward som skulle lage 5-ern mener jeg det ikke går an å lage et dårligere spill. Det eneste man trenger å gjøre er å ta det man hadde og forbedre det. I verste fall bør det bli akkurat like bra.

 

Jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe COD5 fordi jeg visste det var Treyarch som sto bak det og jeg visste at det ville være mye mindre finpusset enn COD4. Men så kommer en kompis og bare raver om hvor rått det er, at det er som Company of Heroes (et av mine favorittspill) bare sett fra førsteperson, at det har de råeste lydene ever osv. osv. Jeg måtte jo kjøpe det fordi han likte jo COD4 og COH like mye som meg, men tydligvis så stiller han ikke samme krav til kvalitet som meg og har falt betraktelig på respektstigen :p

 

Jeg må si at jeg synes spillet er dritartig, men det er en del småting som mangler her og der. Ettersom de fortsatt bruker den glimrende motoren til COD4, og har latt alt være mer eller mindre likt, så føles spillet som en mod til COD4 og dette er ingen negativ ting i mine øyne.

 

Men hvor det skinner gjennom at det er en mye mindre kompetent utvikler som har laget det er all finpussen. Lydene er dårlige, AI-n er teit, storyen flyter dårligere, missions flyter dårligere, tankser burde aldri vært med i multiplayer og grafikken er generelt sett grovere enn COD4.

 

Men alt i alt er spillet minst like artig som COD4, det mangler bare det lille ekstra på en del steder. Jeg har ikke spilt et WW2 spill siden day of defeat source og synes, i motsetning til alle andre, at det var artig med et WW2 spill nå.

 

Jeg gidder da ikke en gang å nevne hvordan det er å bruke rifler og sniperrifler. På avstand så er flyten i spillet mye dårligere enn i cod4.

 

Dette er noe som ville ha ødelagt spillet totalt for min del dersom det var sant, men jeg har ikke merket til det. Jeg spiller multiplayer for å campe med sniper og i COD5 synes jeg dette nesten var bedre enn i COD4. Det var et brett med tankser hvor man kan sette seg i noen utkikkstårn. Der satt jeg hele runden med garanden og plukket ned alle jeg så uansett distanse. Og jeg synes spillet håndterer dårlig ping bedre enn COD5.

 

Det skal nevnes at 4-player coop gjør singleplayeren i COD5 9000 ganger bedre enn singleplayeren i COD4. 2-player hadde gjort det mye bedre og 4-player er rett og slett herlig. Coop med scoring synes jeg er noe av det artigste man kan ta med i et førstepersons skytespill.

Lenke til kommentar
Oh, snart jul nå og som jeg gleder meg til å se spillet liggende under treet!

 

Jippi for play.com og at COD er 15+!.

 

Hvordan fungerer riflene som f.eks M1 Garand? Er det god presisjon og med høy skadestyrke? :)

 

God nok presisjon men synes jeg må skyte mange skudd med den for å drepe. Til og med på hardcore og med stopping power.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...