Gå til innhold

Guide: Her er de nye juni-mobilene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Yoshi
Sigmund_Freud: Du skal på HTC sin framvisning, ja. Skulle ønske det hadde passet for meg også. :)

 

Nokia N78, Sony Ericsson C702i og Samsung U900 (Soul) er allerede i butikken. De to førstnevnte har jeg hatt noen dager, U900 kom inn i dag.

 

Men så har jo juni vart i noen dager også. ;)

Lenke til kommentar
Med det splitter nye grensesnittet Touchflo 3D er telefonen en drøm å bruke, og vi aner en skikkelig konkurrent til Apples Iphone her.

Beklager, men nei. TouchFLO 3D er pinlig dårlig sammenlignet med iPhone-grensesnittet. TouchFLO 3D er tregt, har krøkkete fingerbevegelser og under det ligger det samme gamle elendige Windows Mobile brukerinterfacet. Esken har blitt penere å se på, javisst, men inni esken er det fortsatt en murstein.

 

Ja, jeg skriver iPhone, ikke Iphone. Så merkelig at dere hevder det er for å unngå produktreklame at dere skriver iPhone feil, men allikevel velger dere å sammenligne alt som kan krype å gå av mobiltelefoner med touch med iPhone. :)

Endret av josh909
Lenke til kommentar
Gjest Yoshi
Så merkelig at dere hevder det er for å unngå produktreklame at dere skriver iPhone feil, men allikevel velger dere å sammenligne alt som kan krype å gå av mobiltelefoner med touch med iPhone. :)

 

Er jo ikke til å skyve under en stol at de fleste mobilprodusenter i disse dager prøver å lage tommelstyrte OS som overgår Iphone, så det er ikke unaturlig å skrive om dette heller.

Lenke til kommentar

"W760i er også en sportstelefon. Den kommer med Sony Ericssons smarte treningsprogram Tracker innebygget. Programmet kan brukes sammen med GPS-en slik at du kan logge hvor langt du har løpt, syklet eller jogget"

- Vil det si at GPS-en på C702 ikke kan brukes med Tracker siden det ikke er nevnt i artikkelen? Har jo sett på skjermbilder at C702 har Tracker.

Endret av sifa
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...