Gå til innhold

MSI Wind Notebook tråden


Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?  

306 stemmer

  1. 1. Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?

    • Ja, skal kjøpe Medion Akoya Mini/MSI Wind uansett batteri.
      105
    • Ja, men skal vente til at 6-cell batteri er standardutstyr.
      130
    • nei
      71


Anbefalte innlegg

jeg følger på, da det står at min er i Oslo i dag tidlig, betyr det at jeg får min i MORGEN TIDLIG! WEEE! (bor på UMB)

 

ang. ikke nok tips & triks... Den som leter, den finner. Det er bøttevis med info i denne tråden. blandt annet et attachment med en tekst fil med masse linker noen sider tilbake :p.

 

Uansett ikke en dumm idé å starte en egen tråd for tips

 

... som jeg sa, kommer til å skrive litt her om mine tanker om Wii'en. + evt prestasjon i spill.

 

snakkes!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jaja, da gidder jeg ikke å følge denne tråden lenger. Håper noen tar seg bryet med å lage en skikkelig tråd om denne maskinen når fok har begynt å fått den.

 

Hysterisk morsomt å lese 60 poster med sendingsinfo når jeg er ute etter brukererfaringer, tips og triks :thumbdown:

 

Maskinen kommer når den kommer.. :roll:

 

 

Så sant så sant, fint eksempel på hvordan man skal ødelegge tråd som kunne vært bra dette.

Lenke til kommentar

syntes ikke det er så jævlig rart jeg at folk (bla. meg) snakker mye om bestilling og forsendelses problemer, da det er FAKTISK det som er det reelle problemet nå her i Norge. MSI har problemer med å sende, thats the big news, så lev med det!

 

uansett så har så og si alle som har spurt om ting ang. MSI Wind fått svar hver bidige gang. Nå er det også en egen tråd for tips og triks, så slutt å syt folkens!

 

hei då!

Lenke til kommentar
Det var vel "Caliber" som hadde den listen noen sider tilbake??

 

Isåfall bør han poste dei i "triks-og-tips"-tråden! :)

 

Skal se hva jeg får til ja, skal skrive om dokumentet jeg lastet opp med nye funn, det er jo tross alt bare linker til guider/tips og triks :)

 

Edit: Ser nå at linkene jeg postet tidligere ligger på førsteposten i denne tråden, men hvor er nå denne "triks-og-tips"-tråden?

 

Mvh,

Caliber

Endret av Caliber
Lenke til kommentar

Planer for neste generasjon MSI Wind (U91 og U120):

MSI teases with details on new U91 and U120

While some manufacturers are just now getting in on the netbook craze, others are rolling in the cash from their first generation and are already prepping for the launches of their second and third. Such is the case for MSI, and in an interview with Impress, Notebook Product Manager Neo Lin dropped a few interesting nuggets about the U91, an 8.9-inch successor to the U90; and the U120, a wholly new 10-inch model. Both will offer HSDPA and could receive new keyboard warmers: VIA's Nano was considered but discarded, while Intel's dual-core Atom 330 might just make the cut -- if engineers can figure out how to feed it twice the power of its predecessor without killing battery life. 2GB of memory seems to be the plan on the U120 at least, which might break it out of Microsoft's "ULPC" category, meaning Vista instead of XP Home. Yeah, Lin didn't sound too happy about that prospect either.

http://www.engadget.com/2008/09/18/msi-tea...w-u91-and-u120/

Lenke til kommentar

Fikk min Wind fra PS i dag. Ganske imponert så langt - den svarte modellen var mye bedre enn ventet (testet den hvite i sommer og jeg synes den svarte ikke ser så "billig" ut).

 

Men nok om det - ikke vært inni den og lagt inn ram + wlan enda - må nesten være sikker på at alt fungerer...

 

Har tatt Acronis backup av partisjonene nå (som kan legges inn når den en gang skal selges) så får jeg hivd inn XP pro og OSX etterhvert :)

Lenke til kommentar
bestiller nok Wind i løpet av denne uken her, med 160 hd, og 6 celler, har sett på dette hos PS, men har aldri handlet PC på nettet før :p s er PS en seriøs levrandør, har faktisk aldri hørt om de før.

 

så ser jeg at de har en slags studentrabatt, skader jo ikke å få noe billigere, når man trykker på denne studentrabatten, så kommer det opp en mail man skal sende til, skal man da sende denne mailen, med evt en link til produktet, og i tillegg bestille den inne på selve siden, eller bare 1 av delene`? litt dårlig forklart, men håper de som har litt mer erfaring med siden kanskje har noen invendiger.. :)

Ja, PS har drevet på i flere år, og er seriøse og serviceinnstilte. Så at du ikke har hørt om dem før får meg til å ane at du har bestilt lite datautstyr på nett...

 

Skriv at du ønsker studentrabatt i kommentarfeltet når du legger inn bestillingen.

 

Men legge den i kommentarfeltet? betaler man ikke pc`en med engang med visa kort?

Lenke til kommentar

Vet folk er lei dette - men trodde jeg ville ha fått min Wind i dag. Men nei, ingen hentelapp i posten i dag heller. På sporingen på Posten, så står det at den ble registrert kl 19.55 den 17/9 i Kristiansand. Det skal da ikke ta hele to dager å få den til Midt-Norge??!!

 

Hva er det posten driver på med, siden de lar en pakke ligge i to dager i Kristiansand?? Hadde det enda stått at den er blitt mottatt på sentrallageret her jeg bor så, så hadde jeg enda forstått det. Men ifølge Posten sin sporing ligger den altså ennå i Kristiansand, to dager etter at de mottok pakken!! Forstå det den som kan.

Lenke til kommentar

Har fått min msi nå. veldig fornøyd hitill.

Driver nå å prøver å få ubuntu på den. men sitter fast her.

Har kommet til partisjonsmenyen.

Jeg får ikke lov til å bare gå videre da den sier partisjonen er for liten.

Jeg prøver så å følge den guiden fra msiwind.net for å dele partisjonene. men den er jo på enegles, og formatene heter ikke det samme når du legger inn norsk. Og så vil den ikke lage de partisjonene jeg vil. Låser og henger iblandt også. Hva skjer?

Lenke til kommentar
Har fått min msi nå. veldig fornøyd hitill.

Driver nå å prøver å få ubuntu på den. men sitter fast her.

Har kommet til partisjonsmenyen.

Jeg får ikke lov til å bare gå videre da den sier partisjonen er for liten.

Jeg prøver så å følge den guiden fra msiwind.net for å dele partisjonene. men den er jo på enegles, og formatene heter ikke det samme når du legger inn norsk. Og så vil den ikke lage de partisjonene jeg vil. Låser og henger iblandt også. Hva skjer?

 

Tips: gå inn på test av MSI Wind eller hva tråden heter, opprettet på dette forumet. Her får du guiding i å legge inn Ubuntu av "Bjarnemann", ganske langt ned på siden.

 

Her er linken:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=992682

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...