Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anal orgasme (mann)


Gjest Aeneas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_Mac_*

Da var det gjort. Med litt medisinsk bakgrunn var det å finne prostata en enkel sak. Hva skal jeg si? Det var godt da jeg kom, hvilket skjedde veldig fort etter at jeg begynte å onanere i tilegg. Imidlertid koster det mer enn det smaker for min del. Føler egentlig at jeg har begått et overgrep mot meg selv.

 

Det er en grunn til at livmoren ikke ender i ballongknuten for å si det slik.

 

Greit å ha prøvd, men det blir med det.

 

 

tn_innkjøring%20forbdt.jpg

Lenke til kommentar

Har prøvd analt stimuli mange ganger jeg, men finner ikke frem til prostata sjøl. Så finner liksom ikke noe punkt hvor det er godt. Men det er digg å få en finger oppi der idet man kommer, i det minste...

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Gutt_*

Er ganske enkelt å finne fram til prostata, du beveger fingrene på samme vis som når man skal stimulere g-punktet på damer på en måte. En annen ting er at det ikke er sikkert man har lange nok fingre til å komfortabelt stimulere prostata selv når man skal onanere samtidig.

 

Et tips er at noen sekunder før du kommer så svulmer prostatan opp å blir hard, har du fingeren inni anus da så kjenner du godt hvor den er.

 

For noen holder det i massevis å bare trykke hardt på den når du kommer mens andre liker å stryke fingeren over den.

 

Uansett så er det beste å få tak i et leketøy som er beregnet for det, tror ikke noen kvinner ser rart på en mann som leker litt med seg selv slik å gjør hun det så er hun sikkert temmelig uptight og ikke noe å samle på uansett :p

Lenke til kommentar
Hvordan tror dere analringen tåler dette ? Blir man ikke laus etterhvert? Ser for meg et mulig scenario der det blir vanskelig å holde på bæsjen etterhvert. Det bare rinner ut ? :hmm:

 

Om man ikke er forsiktig er det veldig lett å ødelegge, ja. Praktiseres dette med forsiktighet ødelegger man ingenting. Det er også slik folk velger å utvide seg selv for å få nytelse at større objekter. Det kan også bare være et ønske om en body modification. Som dette f eks. Om man holder på lenge nok, forblir man utvidet. Jeg for min del praktiserer ikke anale gleder på egenhånd (dvs kun med partner) og jeg har ingen problemer med renning eller at jeg ikke går tilbake til utgangspunktet etter noen minutter.

 

For min egen del må jeg ha spart om 2-3 dager skal jeg komme uten å røre penis men det er en helt syk orgasme som gjør at kroppen bare ligger å rister.

 

Gutter som ikke har prøvd å stimulere prostatan har gått glipp av noe stort her i livet...

 

Velkommen til en verden av noe som kan minne om en kvinnelig orgasme ;)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Gjest MisterSex
Vil vil, men får ikke til :cry:

Hadde min første anale opplevelse (alene) for ett par dager siden. Fantaserte og onanerte lenge nok til å bli veldig ...! Fant frem glidemiddel og en liten dildo tilhørende kona, startet forsiktig å massere og jobbet meg helt inn :innocent: Onanerte samtidig som dildoen gikk inn og ut forsiktig som etterhvert ble utrolig komfortabelt :) Til slutt satt jeg på vibrering og da "svimte jeg nesten av" utrolig deilig, ble faktisk litt urolig for hva som ville skje at jeg måtte ta meg sammen. Summen var en veldig bra opplevelse og bør prøves ut! regner med at jeg kommer i mål ved neste runde :)

 

Sikkert fantastisk sammen med kona, men hun grøsser ved tanken på anal kos.

 

Hilsen en fordomsfri og 100% hetro mann.......

Lenke til kommentar

Prøvd dette, har faktisk greid å komme 2 ganger etter hverandre, 10 sek mellomrom.

 

Dildo med litt bøyd tupp. Dytter den inn og ut samtidig mens jeg onanerer. Så rett før jeg kommer, så stopper jeg av og slapper av så jeg ikke kommer. Fortsetter litt sånn, så kommer jeg plutselig uten å ejakulere.

Så begynner jeg å onanere og kommer en gang til med ejakulasjon.

 

Må prøves ;)

 

100% hetero mann

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som finner hele denne tråden ufattelig morsom? Dirrende egg og overgrep av selv? Kom igjen folkens - flere historier!

 

Dette er nok et tema flere burde få vite mer om, det er en helt sinnssykt fobi mot dette når det gjelder, da nesten alle forbinder dette med homofili. Kan nesten virke som om de er redd for å prøve det fordi de er redd for at de skulle like det, og da kanskje tenke; shit jeg er homo!?

 

Nei det ekke så greit med denna kroppen. Selv har jeg imidlertid ingenting å utsette med homofili, folk får gjøre hva som passer seg best :)

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...
  • 1 år senere...

Prøvde for første gang igår, og jeg hadde ikke noe annet alternativ enn en tannbørste. Brukte selvfølgelig ikke den delen hvor man pusser tennene med, og for dere som lurer på om det er den samme tannbørsten jeg bruker morgen og kveld, så kan jeg betrygge dere med at denne er en del år gammel, så kun til bruk når jeg skal kose meg.

 

Noen andre som har erfaringer med å bruke tannbørste? Jeg trengte ikke noe glidemiddel ihvertfall og jeg kjente at jeg oppnådde en type orgasme jeg aldri har fått før. I tillegg da jeg begynte å onanere, så kom jeg rimelig raskt. Ihvertfall noe jeg skal prøve ved en senere anledning.

 

Postet av anonym: aae1587d211585230ad52729965d25e1

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...