Gå til innhold

PS3 vs. 360 - Surfing paa internett


Anbefalte innlegg

Kunne ikke finne noen andre traader som omhandler evnet til min tilfredshet...

Det jeg oensker aa gjoere er strengt tatt aa bytte ut surfe-laptoppen min med en 3.gen spillkonsoll under forutsetning av at jeg kan montere keyboard og evt wi-fi kort for aa surfe paa TV'n via konsollen.

Er dette i det hele tatt enkelt mulig?

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du bare skal surfe.. altså gjøre ting som er begrenset til det som foregår innenfor nettleseren, så er det fullt mulig. Bluetooth keyboard og en PS3 f.eks...

eller tilsvarende til X360 :) (Men PS3 har innebygd WIFI).

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

Ps3-nettleseren er ganske ubrukelig synes nå jeg, så

jeg ville holdt meg til pc isåfall.

Mangler så masse features og flere sider får du aldri frem.

Visstnok oppdateres det jevnlig, men ikke kjapt nok for min del.

 

Eventuelt burde du teste det før du kjøper :]

Lenke til kommentar

PS3-browseren fungerer OK, men ikke stort mer. Den tar flash-filmer som de på newgrounds og tar youtube. Fungerer til å poster her på forumet også. Men for all del, bruk PC-en. PS3-browseren er i tregeste laget.

 

Ellers, som sagt, PS3 har wi-fi som standard og omtrent alle USB-tastere fungerer, og noen, om ikke alle bluetooth-tastere kan koble seg direkte opp til PS3'en uten noen dongle.

Lenke til kommentar

Bruker selv PS3-nettleseren endel, synes den er fin å ligge i godstolen å surfe med kontrolleren på fjernsynet.

Skriving av adresser o.l. er knotete på kontroller, anbefaler at du skaffer deg et bluetooth-keyboard, jeg bruker Logitech sitt PS3-keyboard, det er pent har touchpad, av/på-knapp, men det mangler æ, ø og å. :-/

Litt uvanlig i begynnelsen, og du kan jobbe raskere på en PC selvfølgelig, og PS3-browseren har ikke alt det samme av funksjonalitet og utbyggingsmuligheter som PC-browsere.

 

Men PS3-browseren gjør jobben bra den, og har fine zoom-funksjoner o.l. som er kjekt når du ser på bilder, og mindre videoer. :)

Endret av KongRudi
Lenke til kommentar

synest ps3en har skikkelig dårlig browser..

 

Forøvrig rimelig snålt at xbox ikke har en porno browser? xbox har jo alltid vært bra på online tjenester, og når microsoft atpåtil utvikler Internet explorer så skulle det da bare mangle at man kunne surfe på xboxen.. :)

Lenke til kommentar

Man kan jo alltids installere Linux på PS3en hvis man vil også da. Regner med at man i såfall får en langt bedre surfeopplevelse enn med den innebyggede PS3-nettleseren. :)

 

Har ingen erfaring med hvordan Linux fungerer på PS3 selv, men det finnes det mye info om både her i forumet og på nettet dersom det kan være interessant.

Lenke til kommentar

Daersken steike takk for mange bra innspill

At Logitech tastaturet mangler ae oe og aa er ikke noe jeg er ukjent med :grin:

Hmmm stort sett er jeg ikke mer aktiv en gamer.no, vg.no etc, men skulle gjerne hatt tilgang til en chatte klient som stoetter mine msn venner - det finnes altsaa ikke til PS3?

Saken er videre den at laptoppen er ganske moden for kassering, gammel og alt for blaa (les BSoD). Og handle ny koster vel egentlig mer enn det smaker naar alternativet er 3.gen spill konsoll med blue ray spiller...

 

Takk igjen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...