Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b
The Escapist - zero punctuation:

 

http://www.escapistmagazine.com/videos/vie...n/420-Fallout-3

Fallout 3 review

 

Fantastisk og samtidig den beste reviewen jeg har sett om F3 så langt. Men jeg klarer likevel å slå i hjel utrolig mange timer med spillet, selv om det er litt som skuffer. =)

hva er det som skuffer i spillet?

 

Måtte bare endre litt i det jeg skrev, for det er faktisk ikke en hel del, men heller litt.

Jeg elsker spillet og det spillet jeg har klart å bruke lengst tid på siden jeg spilte wow faktisk. Men jeg misliker noen små ting.

* Man må ha en viss skill-lvl for å prøve å hacke eller lockpicke noe.

* Stimpacks som fikser "crippled limbs"... okey?

* Man levler alt for fort. Mod.. fixed.

* Tør ikke gjøre main-quest i frykt av å plutselig ikke få spille mer med den charren.

* Man får se rad-level. Mod.. fixed

* Egentlig alt for dårlig grafikk til å stå på max. Ikke at jeg klarer å kjøre det på max, men de få gangene jeg har testa det. Texturene trenger en overhaling altså.

 

Men disse punktene er så absolutt ikke noe som trekker ned så mye for en fabelaktig spillopplevelse og det er sånn at jeg gleder meg til å komme hjem fra jobb om dagene for å kanskje få tid til å spille litt. Angrer ikke på at jeg kjøpte det =)

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Kontorstol: Kommer jo ann på hva du vil ha da :) alle 3 er gode spill, men fable 2 og fallout 3 er jo mest sammenlignbare og der vil jeg si at Fallout 3 trumper fable 2 en lang vei, spesielt om du liker fallout settingen.

 

L4D er jo et ganske annet type spill :)

 

Egilanso:

Stimpackene som fikser lemmer er en del av den litt absurde humoren i spillet, var enda mer ekstremt i de tidligere spillene :p

 

Man blir ikke plutselig ferdig med mainquesten og så får man ikke spille mer. Om man klarer siste questen uten å merke det (noe som er heller vanskelig) så er det jo bare å loade fra siste autosave (spillet autosaver hver gang du går inn til i en ny plass) og gjøre andre ting mens siste rommet i mainquesten venter i noen år :p

 

Det er da naturlig å få se rad level akkurat som hp?

 

Grafikken er ikke ekstrem nei, men det var heller ikke meningen. Den bygger på oblivion sin motor som faktisk begynner å bli litt utdatert i dag. Men spillet ser jo alikavel nydelig ut pga art direction osv.

 

 

Men ja, det er bare mine meninger ^^ Er ikke et perfekt spill, men gleder meg til å se mer av Fallout ^^

Lenke til kommentar

Jeg er enig med Egilanso på samtlige punkter, og vil tilføye noen selv:

 

- Banale og malplasserte forsøk på den samme humoren som i de to forløperne uten å lykkes i det hele tatt. Det samme gjelder den nærmest parodiske banningen som blir spyttet inn i tide og utide.

 

- Den åpne oppdragsstrukturen sliter med bugs, og det er allerede to store oppdrag jeg ikke har vært i stand til å gjøre fordi jeg entret de på feil tidspunkt.

 

- For mye action og for lite RPG. Dette er selvfølgelig smak og behag, men Fallout 3 hadde nok ikke hatt vondt av å kutte ned på skytespilleelementene en del.

 

- De trivielle tekstsnuttene man blant annet finner på ulike datamaskiner og lignende er dårlig skrevet og kjedelig innpakket. Det samme gjelder lydloggene.

 

- Modellene i spillet er like håpløse og upersonlige som de var i Oblivion. Animasjonene likeså. Eldre mennesker ser ut som trettiåringer med deig i ansiktet, barn ser ut som trettiåringer mishandlet med smudge tool.

 

- Forskjellen mellom fiendene er ofte latterlig i forhold til tidligere spill. Centaurs og Super Mutants er nå simple dimplinger i hopetall, samtidig som Giant Radscorpions

plutselig tåler tre skudd i tygga med Combat Shotgun.

 

- Muligheten til å lage vilt forskjellige figurer er sterkt begrenset i forhold til tidligere. Man får også tilgang til godt utstyr altfor tidlig, noe som fører til at spillet ikke er noen reell utfordring selv på høyeste vanskelighetsgrad om man har litt erfaring med systemet fra før av.

 

 

Jeg er storfornøyd med Fallout 3, men det er nærmere S.T.A.L.K.E.R enn Fallout 2 i mine øyne.

Endret av Odesseiron
Lenke til kommentar

Oddeseiron: Mye enig, spesielt med at giant radscorpions tåler usaklig mye :p Men igjen, man har da deathclaws :p

 

Kan forsåvidt være litt enig i customizingen er litt begrenset på en måte. Men man kan ikke klage på at man får ting for tidlig. Startet nettopp fallout 2 på nytt igjen. Hva er det første jeg gjør? stikker til San Fransisco og plukker adv power armor. på sånn lvl 1 :p

Lenke til kommentar

Det er jo et frynsegode du får av å ha spilt det tidligere. Turen til San Fransisco er jo ikke akkurat harmløs, så jeg kan umulig tenke meg at noen bare snubler over en Advance Power Armor uten videre ved første gjennomspilling. I Fallout 3, derimot, hadde jeg en Fat Man og en Combat Shotgun i hendene før jeg hadde spilt mer enn en time eller to. Det er de samme våpenene som jeg bruker nå, med førti timers spilletid.

Lenke til kommentar
Og det finnes jo forresten langt bedre våpen en combat shotgun.

 

Jeg karnøfler både Deathclaws og Enclave-soldater med både The Terrible Shotgun (og Combat Shotgun for øvrig) og Chinese Assault Rifle, så jeg har ikke behov for noe annet.

 

archongamer: Det er så lett å få tak i penger at jeg aldri har hatt noen problemer med å reparere og handle ammunisjon til hagla i ymse butikker.

Lenke til kommentar
Og det finnes jo forresten langt bedre våpen en combat shotgun.

 

Jeg karnøfler både Deathclaws og Enclave-soldater med både The Terrible Shotgun (og Combat Shotgun for øvrig) og Chinese Assault Rifle, så jeg har ikke behov for noe annet.

 

archongamer: Det er så lett å få tak i penger at jeg aldri har hatt noen problemer med å reparere og handle ammunisjon til hagla i ymse butikker.

 

Tok Deathclaw med Fat man her om dagen jeg!

 

Dumme dyr :p

Lenke til kommentar

Synest godt Fallout 3 kunne hatt flere våpen. Og det kunne vært enklere å få tak i ammunisjon til de våpenene slik at du kan bare bruke ett om du vil, kanskje 2 om du må ta ting fra ekstreme rekkevidder. Det var det jeg likte med fallout 1 og 2. Man kunne få tak i combat shotgun/bozar relativt tidlig i spillet og man hadde aldri mangel på ammunisjon helt til man fikk plasmarifle.

 

Syns også de ikke burde hatt med durability. De burde heller gjøre det slik at ikke alt dropper så ofte. Og gjort slik at du kan børe mindre.

 

Og hvorfor har så mange av mutantene hunting rifle? De burde hatt litt tyngre våpen syns jeg. Litt flere flammekastere, miniguns, rocket launchers, etc.

Lenke til kommentar
Og hvorfor har så mange av mutantene hunting rifle? De burde hatt litt tyngre våpen syns jeg. Litt flere flammekastere, miniguns, rocket launchers, etc.

De kommer, de kommer.

Minigunjævler er irriterende.

 

Nå har jeg aldri spilt Fallout 1 og 2, så jeg er på en måte fersk til konseptet, men Fallout 3 synes jeg er et knakende godt spill, men om det er "Fallout" som i Fallout 1 og 2 bryr meg jeg ikke om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...