Gå til innhold

Dårlig respons på tråder - Hvorfor ?


Anbefalte innlegg

Vet ikke om dette blir riktig sted, men fant inget annet egnet sted.

 

Har lagt ut et par tråder i det siste hvor jeg stiller helt greie og enkle spørsmål, men jeg får lite til ingen svar. Var mer aktiv her inne for en del år siden og da fikk jeg alltid mange gode og informative svar.

 

Hva har skjedd ? Ser det er ørti folk som er innom trådene men de gidder ikke svare.

 

Skal kjøpe et nytt highend system, og har ikke fulgt med på hardwarefronten på noen år, så alt jeg trenger er et par enkle pointers så jeg kommer igang, men jeg får så dårlig respons at jeg sitter her og gjesper.

 

Skal vel ikke behøve å vente en uke på ett svar, med så mange brukere som finnes på et slikt forum ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Ganske enkelt fordi kjøpehjelp er drit kjedlig, sette opp handlevogner tar tid og det er veldig mange like tråder som man like gjerne kan se i

Jeg har tittet i mange tråder, og det er tråder for folk som skal være sparsomme. Jeg bruker det som trengs for å få det beste, så slike tråder om et halvveis greit setup er ubrukelig ettersom det er hva mitt tre år gamle setup er. Jeg skal på toppen igjen, ikke gå tilbake.

 

Og nok en gang merker jeg at dette forumet har blitt helt totalt ubrukelig. Har ventet 5 fuckings dager på svar i en tråd, men ikke et jævla svar. Utrolig men sant!

Er innom litt andre forum daglig, og der er det masse svar hver eneste dag, men dette forumet med så utrolig mange brukere, gidder ikke ense ett jævla svar på fem dager. Er faen meg totalt latterlig det hele.

 

Virker som om ekspertisen har forlatt stedet, og igjen sitter alle fjortisene og bare glor...

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...