Gå til innhold

CVG: GTA IV Xbox DLC will be bigger than San Andreas


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Det ville jo ikke vært så merkelig dersom dette viste seg å være tilfelle når Microsoft har lagt såpass mye penger på bordet som de har. Det som gjør at jeg stiller meg tvilende til det er at jeg tror Microsoft ville melket det for langt mer nå som GTA IV sin lansering er rett rundt hjørnet og folk undrer seg over hvorvidt de skal kjøpe det til PS3 eller Xbox 360, og det er nok mange som i samme slengen vurderer konsollkjøp.

 

Dersom det ikke kommer noe offesiellt ord før launch tror jeg vi kan se på dette som bogus.

Lenke til kommentar
PS3 versjonen kommer til knuse 360 uansett når det kommer til salg her i Europa. Spillet vil også selge millioner fler PS3'er enn 360'er.

 

Laste ned ting online er det kun et fåtall som bryr seg om. De aller fleste går ikke online med konsollene sine engang.

 

I amerika vil det kanskje bety litt siden 360 har gjort det ganske bra der og står sterkt.

Handler denne tråden om PS3 vs 360? NEI, så STFU and sit down.

 

Er jo utrolig kult om dette stemmer, da det vil bli mye mer å gjøre.

Synd at det ikke vil komme til begge konsoller, da jeg er 100% for ett "delt" marked hvor begge konsoller får alt av goder.

 

Men nå som 360 faktisk får eksklusivt innhold er det ingen poeng i at PS3 bois skal komme å si "håper ikke dette stemmer" osv da det ikke angår dem.

 

At det stemmer er noe helt annet enn at dere uttaler dere med slike setninger. Når det først komemr DLC til 360 kan man vel like godt håpe det blir stort?

Lenke til kommentar
Bruker ikke GTA4 samme grafikkmotor som de gamle spillene?

Isåfall burde det kanskje ikke være så vanskelig å bare overføre de gamle byene?

(Tenker bare høyt, har egentlig ikke peiling på hva jeg snakker om =P)

 

GTA4 bruker ikke samme grafikkmotor som de gamle nei, det bruker visst en modifisert versjon av Rage motoren, som ble brukt til å lage Table-Tennis spillet til Rockstar.

Lenke til kommentar
http://prisguide.gamer.no/product.php?productId=38086

 

Wow.. 40 nye ting for bare 230,-! :wow:

 

Ehm, nå er ikke det en ekspansjonspakke da men,

men er forsåvidt enig at stæsjpakkene er litt dyre ja!

 

De ordentlige ekspansjonspakkene er derimot bra lagd

(Viss man liker spillet ofc.)

 

Ontopic:

 

La oss bare se på fakta istedet for å spekulere alt for mye:

 

1. Det kommer ekslusivt innhold til 360

 

2. M$ har betalt mye penger for det

 

Selvfølgelig håper jeg at det blir MEGA svært!

 

Om jeg så må laste ned 1-2 GB,

så gjør ikke det noe for meg :D

Endret av malmern
Lenke til kommentar

Skal prøve å se på dette ryktet med objektive øyne, uten å tenke Ps3 vs xbox 360. Tar ting jeg har lest og hørt. Ingen kilder og ingen bevis. Bare ett forsøk på logisk spekulering.

 

Ryktet er altså at det eksklusive dlc som kommer til xbox 360 til høsten er større enn san andreas.

 

1. Rockstar har sagt at de valgte å begrense GTAIV til en by, på grunn av at detaljnivået de ønsket ble for mye om de skulle laget spillet like stort eller større en san andreas.

 

2. Rockstar har utviklet dette spillet over lang lang tid, og det å tro at de vil komme ut et DLC content til xbox 360 som vil være større enn san andreas er å tro på julenissen. Blir dette en 5-6-7 GB nedlasting? Eller kanskje ennå større siden dette er nextgen?

 

3. Diverse synsere, MS talsmenn osv har etter det jeg har fått med meg påstått alt fra 4-10 timer story i disse DLC pakkene til xbox 360.

 

4. Det er greit at man er 14 år, elsker GTAIV og selvfølgelig håper at DLC vil være større en mars. Men det er lov å bruke hodet.

 

Det jeg tipper DLC på ps3 og xbox 360 kan inneholde er:

 

* Nye hus/områder i Liberty City

* Nye figurer, sidestory, oppdrag

* Nye butikker

* Nye våpen

* Nye multiplayer modes

* Nye biler

Lenke til kommentar

Når de skriver at størelsen på det innholdet microsoft har betalt for er like stort som San andreas begynner jeg å lure. Mapet i GTA4 vil være fysisk mindre enn San andreas men hvor mange gb med plass tar gta4, jo jeg tror det vil fylle en hel DVD plate på 9 gb. Men da spørs det om du må laste ned 7,8 eller 9 gb med innhold. Det er lattlig mye, man får jo ikke igjen noe plass på hardisken hvis man eier premium versonen av xboxen. Vi må heller ikke glemme pris hva må vi punge ut for så mye innhold 400-500kr hvis du går ut i fra at tre maps til Halo koster 65kr.

Lenke til kommentar

Jeg vil anta at vi får en ny bydel\øy til New York, i likhet med de tre som allerede er der. Altså vil totalkartet øke med 33%. Synes det virker ganske fair tatt i betraktning summen MS har betalt, samtidig som det gjør pakken attraktiv nok til å kjøpes av forbrukerne (oss). Jaja, jeg er bare glad vi får ekstra stash i det hele tatt. Bedre at det kun kommer på en konsoll, enn at det ikke kom i det hele tatt. Når det attpåtil kommer på den rimeligste konsollen, er jo migrasjonen relativt smertefri for de som bare har PS3, kontra hva det ville for de som kun har X360. (jeg har begge deler, så jeg vinner...)

Lenke til kommentar
4. Det er greit at man er 14 år, elsker GTAIV og selvfølgelig håper at DLC vil være større en mars. Men det er lov å bruke hodet.

 

Uten å tenke "Xbox 360 VS PS3" sa du? Det der høres jo som du er direkte misunnelig på DLC`et som kommer til 360. Selvfølgelig blir ikke DLC like stort som Mars nei, men hvordan kan du prøve å fremheve at DLC`et er verdt null? Når vi vet så lite om det, og vi trossalt ikke har fått spillet enda engang.

 

Koster vel 300 kroner minst for tileggspakka hvis det er noe nye byer, da hvis du kjøper mesteparten med poengkort og resten over Live med Visa. Synes det egentlig er verdt det da, siden jeg bryr meg mer om spillet enn hvilken konsoll jeg spiller det på. Noe som gjorde at jeg valgte 360-utgaven over PS3-utgaven.

Lenke til kommentar
Hvorfor er det egentlig uenigheter om hvilke konsoll man vil spille på? grafikk ogslikt blir vel det samme, eller? er ikke så veldig oppdatert her. vet bare at jeg har xbox360 og at jeg skal kjøpe spillet når det kommer, stort mer enn det vet jeg ikke.

 

De som velger 360 velger den pga kontrolleren og DLC

De som velger ps3 velger det pga nostalgiske grunner, at de alltid har spilt GTA på ps, eller så er det kanskje noen som liker kontrolleren der også

 

Ellers så velger man utifra hvilken konsoll man har

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...