Gå til innhold

Finn opp en historie til et bilde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En 15 år gammel gutt har akkurat hatt konfirmasjon, og da han skal kjøre hjem, kræsjer de i en bankbil og bankbilen velter langt ned i en grøft. Gutten klarer å få med seg konfirmasjonsgaven sin ut av bilen og går ned for å se etter hvordan det gikk med bankbilen, men akkurat da kommer en fotograf fra den lokale avisen og tar bilde av den ekstremt fotogene gutten.

 

renate-heis.jpg

Lenke til kommentar

en gutt har en kjæreste som er en liten sofagris. han prøver konstant å få henne til å komme til seg, uten å lykkes. En dag kommer hun for å besøke gutten. gutten blir overrasket over at hun gikk fra sofaen sin.

etter en fin kveld sier jenta at hun er trøtt, og vil hjem. hun ber gutten å IKKE følge henne hjem. jenta glemmer håndveska si på sofaen til gutten. gutten prøver å ta igjen jenta, og tar heisen ned. og der finner han jenta si ^^

 

post-131324-1206795434_thumb.jpg

 

hva har skjedd her mon tro`?

Lenke til kommentar

Jeg synes det er ganske tydlig. I bakgrunnen ser vi Michael Jackson, som leker den nye spennende leken "Barn og voldteksmann", som ligner ganske på "Cowboy og indianer", bortsett fra at.. ja.. Det er barn og voldtektsmann.

 

 

Men jeg er nyskjerrig på å høre hva som skjedde her.

TreeThroughCar.jpg

Endret av Håvard
Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
  • 11 måneder senere...
  • 4 år senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...