Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Anoretisk kroppsbilde? Det har jeg definitivt ikke. Jeg bare sa at hvis man er veldig overvektig vil man såklart ikke ha en sånn rumpe, akkuratt som om hvis man er veldig undervektig.. Men en helt normal jente har en sånn rumpe..
Hvis du mener at det ikke finnes (minst) en mellomting mellom den rumpa det er snakk om her og "veldig overvektig" så har du en skrue løs spør du meg...
Lenke til kommentar

Jeg har da aldri sagt at man er veldig overvektig om man har en annen rumpe enn den der, men jeg synes de fleste jenter har sånne rumper, med visse variasjoner så klart. Når jeg sier veldig overvektig så mener jeg faktisk veldig overvektig, som i 50-60 kg for mye..

 

Jenter har såklart ikke akkuratt den samme rumpa, men formen på den rumpa er som alle andre rumper. +- litt fett og lovehandles.

 

Jeg mente bare at rumpa hennes så helt normal ut, ikke at det var noe galt med normal eller at den ikke var bra nok. Jeg ble bare litt overrasket over at en normal rumpe ble sett på som perfekt i motsetning til all badonkadonkene det finnes der ute.

 

Estella: Var vel egentlig det jeg prøvde å få frem, er bare ikke så god til å ordlegge meg riktig.. Den var helt normal, men det er ikke noe galt i det..

Endret av MissK
Lenke til kommentar

 

Seriøst? Haha! Nei, rumpa mi havner ikke her. Men altså, jeg synes den ser ut som alle andre jenterumper jeg har sett hvertfall. Med mindre man er veldig overvektig da.
Sier litt om det anorektiske kroppsidealet ditt.

 

Synes Yo-Landi Visser har digg kropp jeg, noen som har noen flere/bedre bilder av hu?

 

post-101842-1265978190_thumb.jpg

post-101842-1265978206_thumb.jpg

post-101842-1265978240_thumb.jpg

post-101842-1265978309_thumb.jpg

 

 

 

Skrekk og gru, DIE ANTWOORD!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...