Gå til innhold

Den store EVE-Online tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Destroyere er blitt virkelig fine skip etter patchen. Vi hadde det gøy i trashere før; nå er også coercere blitt gode.

 

22 destroyere mot 10-ish t2/faction cruisere med logistics. Gjett hva som gjorde mest vondt? Incursion-gatecampen som var tilstede under den ene kampen. :lol:

 

Det virker virkelig som om den nye utvidelsen faktisk er god. De har gjort kartet dårligere, men ellers er det mange små forbedringer her og der.

Lenke til kommentar

vært i lowsec med en til og det fungerer veldig bra nå med untak av søndager. De andre dagene har vi funnet litt forskjellig, men vi er ikke så veldig redde for å engage litt flere heller. pvp er for å ha det gøy :)

 

merker ihvertfall at blasters tar mindre cap nå, var ikke like vanskelig å sette opp en megathron lengre

 

virker som eve har kommet seg mye allerede etter den elendige incarna patchen.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Vi er på riktig vei med denne expansion, et utrolig viktig skritt tatt fra CCP sin side. Dette er den viktigste patchen siden Apocrypha i mars 2009. Er veldig optimistisk mtp framtiden.

 

For nye spillere vil jeg anbefale å joine RvB (Red versus Blue) galskapet. Dette er 2 highsec corporations som er kontinuerlig i krig med hverandre. Fremgangsmåte er at man joiner enten Red Federation eller Blue Republic, drar ut sammen med andre og skyter på hverandre. Man bruker som regel billige skip, slik at man får mye morro for isk'en, og man "podder" ikke motspillere (dvs man skyter ikke escape-podden deres). For nye piloter er det utrolig lærerikt fra dag 1, når man tenker på PVP.

 

Etterhvert som man skjønner hva spillet dreier seg om (pvp på større eller mindre skala) så kan man se seg om etter en mer erfaren organisasjon. Glem mining, mission-running og alt det surret der, det blir man lei av på noen månder. Kjenner flere i de større alliansene som har alter i RvB, så det er langt fra bare noobs der. Ellers er Eve University et glimrende sted å starte. Eve er ganske unikt i MMO-sammenheng, det er utrolig dypt når det kommer til f.eks fleet-battles, særlig i medium sized gangs på 20-30 stk. Det er langt fra Alterac Valley, for å si det sånn.

 

Tør påstå ingen andre spill leverer varene på samme måte som Eve Online. Om du er i en 20vs20, 200vs400, 1on1, 1on5 eller hvilken som helst pvp-situasjon, så kan jeg garantere nerver. Det er risiko involvert. Man respawner ikke med alt utstyr etter at man har blitt skutt i filler. Det er lett å bli skuddredd i spillet, men om man til tider klarer å minne seg på at det er kun snakk om pixler, så er det veldig morro.

 

Solo-pvp er ikke helt dødt, men det er en vanvittig lærekurve. Man kan gjøre det fra dag 1 omså, men det vil ta lang tid før man kommer opp i positive killboard stats. Man må være utrolig kynisk og vite i nøyaktig hvilke situasjoner man kan ta en fight. Det hender jeg drar ut alene i Nullsec f.eks, det hender også ganske ofte at man kommer hjem i en pod. Nå er jeg på ingen måte noen solo-pvp ekspert, men jeg ser enkelte andre som gjør det ganske bra. Cluet er å ikke sette seg i en situasjon hvor man er veldig nervøs for å dø. Ikke pimp-fit skip for mye, ikke fly med dyre implants etc. Etterhvert som Eve begynner å føles litt tamt, kan man bare øke på med risikomomentet. Dess dyrere skip man flyr, dess mer nerver har man som regel =)

Lenke til kommentar

Jeg vet at det mang en gang før er spurt etter Norske corporation her i tråden.

 

Men jeg lurer jo på om det er kommet noen nye eller om det er en Norsk gjeng som har samlet seg sammen i et corp her.

Gjerne folk som surrer rundt i High-sec og miner eller driver med mission.

Hadde vært kjekt å hatt en gjeng å spille med som jeg slipper å skrive/snakke engelsk med i et sett.

 

Ja jeg vet om NorCorp, men da jeg spurte om å joine, la frem at jeg er ganske så fersk i spillet og hadde et ønske om å i hovedsak surre rundt i highsec til jeg hadde fått levlet meg litt mer opp, fikk jeg et svar som kan sammenlignes med at jeg oversetter dette til gresk.

 

Det var så mye teknisk snakk at læringskurva atter en gang ga meg et slag i fjeset.

Endret av Hansien
Lenke til kommentar

En av grunnene er jo det at jeg, som sikkert mange andre, trives med å spille med andre nordmenn.

En annen ting er at sist gang jeg spilte så var vi en plass mellom 5-10 nordmenn i et corp som surret rundt sammen, og det var trivelig som fy. Dette bestod både av kjente og ukjente.

 

Nå sa jeg ikke at det bare var Norske corp jeg var ute etter, men om det kanskje var en gjeng nordmenn som hadde samlet seg i et corp og spilte sammen i dette, uavhengig om det var Norsk eller internasjonalt corp.

 

Samtidig føler ihvertfall jeg at det er lettere å bli kjent med andre nordmenn via chatten/Voip da jeg slipper å stuttre frem noen ord og ende opp å bli kjent som "Han som knapt kan Engelsk" i corpet fra dag en av.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Noen som har en corp invitasjon til meg? Helst et med voksne og gjerne hovedsakelig nordmenn.

 

Jeg har nettopp startet på en ny karakter og planlegger nå å spesialisere meg innenfor mining eller salvage, men jeg har ikke bestemt meg enda. Jeg spillte eve online i ca 6 mnd for et par år siden så kunnskapen jeg har er kun grunnleggende, men jeg lærer fort :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...