Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

De har vertfall plenti med trøkk samenlignet med SR325iene mine :p Bassen er kraftig og dyp men er igjen veldig kontrolert , lydbildet er veldig luftig/åpent til å være lukkede headphones , og diskanten ganske detaljert uten å være sjærende. De er dog ikke like gode å skille intrumenter fra hverandre som Gradoene mine , men klarer seg ganske bra på det området og :)

 

og ja , det er en Little Dot MK IV SE :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skal snart ha meg nye hodetelefoner og har sett en del på Beyerdynamic dt770 Pro. De vil hovedsaklig bli brukt sammen med bærbar pc eller cowon iaudio 7. Jeg tror 770 pro vil passe meg bra siden jeg er ute etter et sett med god støydemping og bra bassgjengivse ( jeg hører mye på elektronisk musikk og litt rock). Et annet sett jeg har hørt mye bra om er Audio-Technica ATH-A900. Hvordan er dette i forhold til 770 pro med tanke på komfort, støydemping og lydkvalitet.

Og hvor er eventuelt den billigste (og beste) plassen å bestille disse fra.

 

 

 

Merk at dette er 80 ohms varianten av DT770 Pro, så den er relativt lett å drive for bærbart utstyr og lydkort. Men, den anbefales IKKE til MP3 spillere o.l. utstyr! Disse vil, hvis lydvolumet settes på maks, kunne brenne elementene! For denne type enhet --> velg DT770-32!

 

leste nettopp dette på hpx.no

kan mp3 spiller være skadelig for 80-ohm modellen?

Endret av atv
Lenke til kommentar

Har brukt min dt-770 80ohm på mp3-spiller mange ganger uten problemer. Vil ikke si at spilleren klarer å drive den optimalt, men det er en annen sak. Men er ikke helt enig i at den er så lett å drive for lydkort. Syntes ikke lydkortet på pc-en min klarte å drive den godt nok.

 

Men jeg synes de er svært bra på komfort og støydemping. Lydkvaliteten er også god, men jeg har ikke så mye å sammenlikne med der.

Lenke til kommentar

Ser det er lenge siden jeg har postet bilde av oppsettet mitt , og siden den gang har jeg fått en del nytt , så tror jeg poster noen nye bilder :p

 

post-97753-1229221892_thumb.jpg

post-97753-1229221941_thumb.jpg

Her er da bilder av macbooken min som spiller av musikken , Keces DA-151 DAC , Little Dot MK IV SE headphone forsterkeren , grado sr 325 i til venstra og Ultrasone ProLine 750 til høyre

 

post-97753-1229222034_thumb.jpg

Her er da de små fancy lyd kablene jeg kobler DACen til Forsterkeren med :p

Lenke til kommentar

Grunnen til jeg i hovedsak bestemte meg for Kecesen var jo at jeg har lest mye bra om den på Head-fi og jeg fikk en god deal på den fra noen jeg kjenner :)

 

Før brukte jeg et ESI Juli@ lydkort som kilde , og å gå fra det til Kecesen merket jeg at det med en gang ble litt mer liv i musikken , og lybilde ble mer åpent med en gang. Ellers så føler jeg DACen ikke går like lyst som Juli@ lydkortet , Noe som for meg gjør musikkopplevelsen mer chill/mindre stressende , men dette kommer jo helt ann fra person til person og hva type musikk en hører på.

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

vurderer og kjøpe AKG 272 HD. noen som har erfaring med disse? har hørt en del på AKG før men nå var det på tide og kjøpe et par nye :p er ute et detaliert lydbilde med stram bassgijelgivelse , men ikke alt for mye av det gode. støyredukjon hadde også vært bra og få med.

 

men må nok også kjøpe en amp til disse ( trenger ikke være portalbel ) og jeg har kommet fram til Little Dot MKIII etter mye titting rundt om kring. fungerer dette fint sammen? andre forslag?

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Spørsmål: Hva er de lampene som er på avspilleren til folk? Så på evil-Duck sine bilder og la merke til dem. De ser ut som Pærer til bilykter og ser relativt stygge ut. er det "amp" det kalles og hvorfor er de der? Hva slags nytte gjør de?

 

Amp = Foresterker . De stygge rørene som egentlig er pene ^^ er som noen gameldagse transistorer som sitter i vanlige forsterkerer . Det som er med vakums rør forsterkere er at de ofte har en varmere lyd en Solid state forsterkerer(vanlige forsterkerer)

 

edit : Det er ikke en avspiller du ser , det er en dedikert headphone forsterker :) og den svarte boksen vedsiden av er en DAC eller lydkort :)

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Kommer ikke til å skjønne, kommer ikke til å bli eldre :p

 

Men jeg skjønner bare ikke hvorfor dere lydfreaker syns det er tøft med et bar lyspærer fra bilen oppå AMP'en eller hva dere nå kalte det, falt av lasset allerede.

 

EDIT: Gleder meg til å hente mine nye Sennheiser HD 205 i morgen. Ikke noe "Soundfreak" jeg, men jeg hører på musikk hver dag og ønsker noe "litt" bedre enn bare Koss,

Endret av ttt
Lenke til kommentar
Kommer ikke til å skjønne, kommer ikke til å bli eldre :p

 

Men jeg skjønner bare ikke hvorfor dere lydfreaker syns det er tøft med et bar lyspærer fra bilen oppå AMP'en eller hva dere nå kalte det, falt av lasset allerede.

 

Altså nå må du for all del ikke missforstå , rørene er ikke satt der for å se tøffe ut , men for å forsterke . og rør forsterkerene har en helt spesiel lyd samenlignet med de vanlige Solid state Transistor forsterkerene , og det hele med at vi er i stand til å se de svake lyset trådene inni rørene gir fra seg blir kult , og ikke tro at dette er noe kraftig lys , men et lite svakt varmt og koselig lys :love: Og for å nevne noe så er mange av de aller råeste gitar forsterkerene Rørbaserte , og dette gjelder også er gjerne rør forsterkere for-forsterkere i High-End stereoanlegg :)

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Hva er det som er forskjellen på 35oh og 80oh eller hva det er??

 

Hvilken burde jeg ha?

Skal bruke den på laptop, mobilen (w660i), skrap av mp3 spiller, seinere COWON iAudio D2 DAB.

 

Musikk: tja, litt av alt. rock, trance, norsk folkesang, fine rolige sanger. God bass og høy lyd er veldig velkommen.

Film: Få filmen til å bli så virkelig som mulig, som krigsfilm, grøsser osv.

Og gaming. Som cs, og halo 3 på xbox 360.

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar

Aha, skjønner :)

 

Hvis jeg har mer motstand og 80ohm, blir lyden bedre da?

 

Laptopen min har nok ikke så god motstand, men skal skaffe meg COWON iAudio D2 DAB.

Om det så er verdt å ha 80ohm da?

 

Men ser veldig mye film, og hører musikk en del på pcen.

 

 

Det er vel ikke noe prisforskjell på 35ohm og 80ohm??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...