Jump to content

Sinsen

Medlemmer
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. I et rom med dempet lys funker den scenen helt fint for meg. Dårlig bildekvalitet, men helt greit å se hva som skjer. (Sony AF8).
 2. Jeg passerer disse plassene daglig, og det er fortløpende, fortsatt, 1-2 biler med gebyr parkert der, så jeg vil anta du ikke kommer noen veg med å klage. Dersom du kjører i kjøreretningen passerer du først et P-skilt, så et parkering-forbudt-skilt.
 3. Skjønner, en egen SSID vil hjelpe. Det er rett frem å logge på eksternt og midlertidig hoppe over en stengt periode?
 4. Jeg har vurdert det, men så vidt jeg klarer å lese meg til er det plundrete med "familiefunksjoner" i unifi, og særlig å kunne overstyre disse enkelt eksternt.
 5. Hei. I forbindelse med et pågående oppussingsprosjekt får jeg lagt nettverkskabler til to punkter der det er naturlig å plassere et (da totalt to) trådløse aksesspunkt. Internett leveres av Get, og jeg vil benyttet Gets modem i bro-modus. Spørsmålet er så, hvilken router/switch bør jeg sette mellom Get-modemet og de to aksesspunktene? Denne enheten må ha standard brannmurfunksjonalitet, og løsninger for å styre nettilgang til barnas enheter. Jeg må kunne sette faste tider nettet til gitte enheter er av, mulighet for å overstyre dette via en app osv. Er det enkleste å bare bruke en alminnelig trådløs router, og så slå av radioene på denne, eller er det bedre løsninger? Flott om det er relativt billig.
 6. Absolutt, mulig det blir noe sånt, men prøver å finne en alt-i-ett løsning først.
 7. Nei, det mangler dessverre på dem. Hadde det ikke vært for det kravet hadde det vært en del mer å velge i.
 8. Hei. Noen her som kjenner til noe slikt? Det eneste alternativet jeg har funnet er: https://evenstadmusikk.no/behringer/1016756/behringer-ms40--digital-monitor-speakers-par Men jeg leter etter noe som er hakket mindre stygt. Takk!
 9. Windows 10? Hva med noe slikt? https://support.microsoft.com/en-us/help/4027762/windows-use-your-pc-as-a-mobile-hotspot
 10. Det kan være, jeg har lest en del om det, og mange påpeker det samme problemet også uten injektoren... mulig jeg gir det en ny sjanse, men lurer på å teste en TP-link-variant først.
 11. Knatrelyd, særlig ved belastning. Ca. samme som dette antar jeg: https://community.ubnt.com/t5/UniFi-Wireless/Is-the-ticking-noise-issue-really-fixed/td-p/2285256
 12. Jo, jeg tenkte vel også på det samme, men det er tidsstyringen som er det viktigste. Når det er sagt støyet aksesspunktet jeg kjøpte noe veldig (jeg testet først med et lånt et, og jeg brukte det ikke lenge nok i stille omgivelser til å reagere på det), såpass at jeg ikke kan bruke det der jeg hadde tenkt. Så vidt jeg kan se er dette et problem med disse produktene... får se om jeg leter videre etter noe helt annet, eller om jeg tester med et nytt.
 13. Det viktigste er muligheten til å slå av på nettet for gitte enheter i gitte tidsrom.
 14. Takk, helt innafor den prisen, men så vidt jeg kunne forstå så har den ikke alminnelige "foreldre"-funksjonaliteter?
×
×
 • Create New...