Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Morsomme, stilige, idiotiske bilannonser fra Finn.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

hva var problemet med denne annonsen ?

Kan ikke huske at jeg har nevnte noen problem? Synes bare det var en dritfin bil, og hadde jeg hatt økonomien til å ha en slik som "søndagsbil" - hadde jeg slått til på sekundet.

 

 

"Her kan vi legge ut morsomme, stilige, idiotiske mm. annonser fra Finn.no"

Endret av Mr. Bojangles
Lenke til kommentar

Eieren av denne bilen er helt utrolig nøye. For vårrengjøring så peller han av lister, emblemer, hjul osv for å nøye vaske enhver krik og krok. Mannen fikk jo til og med undersiden av bilen lakkert rød etter han kjøpte den. Finnes ingenting på den bilen som ikke er strøken. Litt som hans forrige bil :p

Lenke til kommentar

Nå hadde ikke jeg betalt mer for verken ett gammelt møbel eller maleri enn jeg hadde gjort for en gammel bil (klassikere går utenfor her).

 

Vi mennesker er ekstremt gode til og sette en pris som er helt på jordet. Hva får ett bildet til og koste si 300 millioner? Jo mange som vil ha det og de har råd til det. verdien på bildet er fiktiv og ikke reel.

Lenke til kommentar

Ting er verdt det markedet er villig til å betale. At det er folk som er villig til å betale 300 millioner for et gammelt maleri, gjør at maleriet er verdt 300 millioner. Det kan forsåvidt sammenlignes med penger. En tusenlapp er ikke verdt 1000 kroner, i materialer og trykk, men den er verdt tusen kroner så lenge Den Norske Bank garanterer for verdien.

Lenke til kommentar

Det som gjør bilen dyr, er at det er en meget spesiell og historisk bil. Det var den aller første BMW M3 og er kjent for sine suverene kjøreegenskaper. Det ble laget et få antall av disse bilene og en god del av dem er kjørt ihjel, så markedet er villig til å gi store summer for de gjennværende bilene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...