Gå til innhold

Heroes Volume Three; Villians. [Amerikansk sendeskjema]


Anbefalte innlegg

Herlig episode, masse action med Peter og Peter, elsker karakteren :D Framtids-Sylar var også veldig spennende, en helt annen person enn vi er vant til Det spennende med disse to er at det er helt umulig å vite hvilken side de er på, eller hvilken side de kommer til å være på i fremtiden. Rollene deres var jo helt byttet om, men så gjenstår det å se om den fremtiden kommer til å skje.

 

Og slutten, fenomenal. Endelig er Adam tilbake. Dette blir rått. :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er nok en grunn til det, som vi får svar på senere. Han døde jo også, selv om han ble skutt i brystet og ikke i hodet (mens Claire sa til nåtidens Peter, at et skudd i bakhodet burde drepe han). Kan være det har skjedd noe så han har mista den evnen.

 

Synes det var litt rart at Peter ikke stoppet tiden, og reddet lille-Noah da... (men nå er ikke Peter den smarteste personen heller...)

 

The Hatian var jo der når framtids-Peter ble skutt, så The Hatian kan nok ha gjort slik at helbredelse-evenene ikke fungerte. Det med arret til Peter kan være 2 ting, han kan ikke helbrede alle skadene eller han vil ha det. Sistnevnte er kanskje tåpelig dog. Men tror vi kan få forklaring på det når Peter får det. Siden jeg tror Peter får det uansett hva han gjør, siden han har nå hatt det i nå 2 forskjellige tidslinjer(den i S1, S2 var han jo "borte" i den fremtiden og vi har sett hva som skjer i S3 fremtiden).

 

Haha Peter er ikke så dum da, men søren han er den mest irriterende karaktern. Nathan er mindre irriterende enn han selv med jesus-greiene, samme er Suresh også som jeg adeles ikke liker heller.

Lenke til kommentar
Det er nok en grunn til det, som vi får svar på senere. Han døde jo også, selv om han ble skutt i brystet og ikke i hodet (mens Claire sa til nåtidens Peter, at et skudd i bakhodet burde drepe han). Kan være det har skjedd noe så han har mista den evnen.

 

 

 

Veldig enkelt: Haitan var der, da funker jo ikke egenskapene til Peter... Ergo han døde... Men hvorfor han ikke våknet opp senere er litt snodig! Claire har jo våknet opp flere uker senere andre ganger! Men så sa jo claire noe greier om at han ikke var dau eller noe..

 

Arret er også veldig enkelt å forklare, han fikk det når Haitian var der, da måtte det gro normalt!

Lenke til kommentar
Sesong1 - Peter nesten sprenger New York.

Sesong2 - Peter slipper nesten løs et virus som dreper 93% av verdens befolkning.

Sesong3 - antagligvis værre enn hva det tidligere har vært, Peter teleporter og timetravler uten og tenke på butterfly konsekvensene. Så blir morsomt og se hva en allerede farlig og mektig Peter gjør framover. Ikke nok med det, så har han også fått sylars ability. Hvor han får med en nesten ukontrollerbar hunger. En ting, drapet på broren " Nathan " i framtiden. Er det første drapet peter har gjort til nå?

Peter er glad i å fucke opp ting, og så må han og resten av folkene redde den. Nå kan det bli gøy, siden ingen vet hvem som er god og ond lenger. Alt begynner å bli et stort, men sammenhengende rot.

 

- Ja, jeg tror at Peter drepte noen for første gang i serien i denne episoden...

 

 

Glad i å fucke opp ting? Hæ?

Og hvem drepte han?

 

Uansett om han er "ond" eller "god" så jobber Peter for 1 ting, det er å redde verden fra å gå "under". At Claire og de andre er så i mot ham i fremtiden, må jo være noe han har gjort, som vi enda ikke har sett? Eller er det noe jeg ikke skjønner her?

 

Spørsmål:

Hvorfor regenerte ikke Peter de kuttene han fikk av Claire når Haitan gikk ut av rommet? Han kunne jo bruke andre krefter?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...