Gå til innhold

– Nintendo har ikke vunnet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil anta at PS3 tar igjen XBOX360 i år. Det bare gjenstår å se om det blir nok spill på PS3 til at den klarer å holde seg konkurransedyktig. Det begynner å bli bedre og bedre, men foreløpig hadde jeg ikke giddet å hatt kun PS3. Jeg ser til stadighet sutring om "jeg sku ønske det spillet kom på PS3 også", men det er veldig sjelden jeg har sett omvendt.

 

I farta kommer jeg ikke på ett spill til ps3 som ikke kommer på 360 som er verdt å spille. Eneste må være Haze, og det ser jo ikke akkurat originalt ut det heller. Ser mer ut som ett forsøk på å konkurrere med halo ved å lage en avansert fps med timeshift romdrakter uten timeshiften.

 

Men det kan jo og være fordi jeg følger veldig lite med på hva som skjer med ps3 i grunnen.

Lenke til kommentar
Hei Urrin og velkommen til forumet. Slike kommentarer er strengt tatt mege unødvendige og skaper mer disput enn diskusjon, men det var vel kanskje intensjonene og.

 

Nei?

 

Jeg sa bare min mening om saken.

 

Det virker mer som om det er din intensjon å provosere frem en videre krangel ut av det. Tusen takk for den konstruktive kommentaren din. Det var kanskje det som var din intensjon også?

 

Hva med å prate om noe annet her offentlig, og så heller ta slikt på PM og så heller forklare meg hva jeg sa som var upassende, istedet for å ødelegge tråden med slikt.

Lenke til kommentar
Hehe.

 

Jeg skjønner ikke hvem som kjøper wii, jeg. Altså jeg kjenner én person som har det, bare, og han spiller aldri på den for han har ps3 og xbox også.

 

Eneste jeg kan tenke meg er gøy på wii er resident evil 4.

Bare for at du har en liten omgangskrets betyr ikke at wii selger dårlig. Wii står for nesten halvparten av alle konsoller som selges idag.

 

Sjekk også denne tråden om du vil ha litt mer fakta.

Lenke til kommentar

Hehe, det var da vitterlig ikke det at jeg ikke TROR på salgstallene.

 

Bare det at jeg ikke kjenner målgruppen personlig.

 

Ikke ta alt så veldig alvorlig nå da. Det er jo en kjensgjerning at wii ikke engang trenger å reklamere for konsollen sin. :)

Lenke til kommentar
Nei?

 

Jeg sa bare min mening om saken.

 

Det virker mer som om det er din intensjon å provosere frem en videre krangel ut av det. Tusen takk for den konstruktive kommentaren din. Det var kanskje det som var din intensjon også?

 

Hva med å prate om noe annet her offentlig, og så heller ta slikt på PM og så heller forklare meg hva jeg sa som var upassende, istedet for å ødelegge tråden med slikt.

 

Tidligere erfaringer forteller meg at en bruker som er totalt ny med registrering i dag/i går med slike kommentarer er somregel en bruker laget kun for trøbbel. Om dette ikke er den brukerens intensjoner må jeg bare beklage men skepsisen rår fremdeles av rimelig årsak.

 

Samt med en kommentar som:

 

"(...)Jeg skjønner ikke hvem som kjøper wii, jeg. Altså jeg kjenner én person som har det, bare, og han spiller aldri på den for han har ps3 og xbox også.(...)"

 

Får enkelte konklusjoner til å draes, kanskje enkelte ganger for raskt.

 

Jeg har forøvrig Wii i tillegg til X360 (og snart PS3) og tidvis går det mer i Galaxy, Twilight Princess, Prime 3 og Resident Evil 4 enn Medal of Honor: Airborn, Call of Duty 4, Forza 2 og Mass effect. Dette begjerer på personelig smak og mange finner den alternative spillstilen til Wii mer lokkende enn den stillesittende stillingen til X360 og PS3. For min egen del er Wii den første konsollen siden NES og SNES dagene som faktisk har fått meg svett.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Tror wii kommer til å slite kraftig de neste årene, siden de eneste "gode" spillene de har er Mario og Zelda. Wii var liksom tøft i starten og alle måtte ha den, nå er de fleste lei av konsollen.

 

Krigen kommer til å bli mellom PS3 og Xbox360, den morsomme tingen er jo egentlig at PS2 solgte bedre enn xbox360 og wii i 2007. Den eneste grunnen til at PS3 ligger etter er prisen, de har de beste spillene, beste konsollen og Blu-ray spiller. PS3 har gratis internet-tjeneste, noe ikke xbox360 har.

 

Her var det mange rare påstander :)

 

Jeg skal ikke henge meg mer opp i Zelda/Galaxy påstanden, da den allerede er diskutert av andre, men det er noen flere punkter her jeg må si meg litt uenig i.

 

PS3 har bedre spill enn Xbox 360 ? For det første har Xbox 360 mye flere titler og de aller fleste spillene kommer faktisk ut på begge plattformene, så jeg skjønner ikke helt dette argumentet

 

Beste konsollen? Jeg skal innrømme at jeg ikke spiller så mye som jeg gjorde en gang i tiden, men PES 2008 er et spill jeg fremdeles spiller en del, og litt avhengig av hvem vi spiller hos, varierer også konsollen. Mulig det kun gjelder dette ene spillet, men her må jeg si at i 2vs2 matcher hakker spillet TYDELIG og ganske ofte på PS3, mens det flyter helt bra på Xbox. Kan godt være PS3 teoretisk sett er kraftigere, men da må den i tilfelle være vanskeligere å programmere mot? I hvert fall har Konami slitt litt :)

 

PS3 har gratis internet-tjeneste, noe ikke xbox360 har. Kan ikke si noe på at du har rett i dette, men har du prøvd begge tjenestene? Hvem synes du er best? Mitt inntrykk er at Xbox Live foreløpig er overlegen begge de to andre konsollene, og selvom det koster litt i året, er det allikevel en av 360 sine sterkeste kort.

 

Ellers så har du helt klart et poeng når det gjelder Blue-Ray (som jo er hovedårsaken til den høye prisen du nevner), trenger man dette, er PS3 et godt kjøp.

 

Dessuten er det mange som liker PS3 kontrollen bedre enn Xbox sin (jeg kan bruke begge, liker analog bedre på Xbox, og digital bedre på PS3, men går greit med begge)

 

Hovedproblemet til Xbox 360 er rett og slett en ting som flere har nevnt: STØY!!!!!!!! Det er helt sinnsykt at ikke MS har laget en ny versjon uten den vanvittige støyen. Heldigvis vil en oppdatering som kommer i høst gjøre det mulig å installere spill på harddisken, noe som fjerner noe av ulyden (fra DVD drevet), men det er fortsatt utilgivelig mye bråk!

 

Min mening er at PS3 og Xbox 360 nesten gir akkurat det samme, med noen små ulikheter. Det blir mer smak og behag.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...