Gå til innhold

"Hva ville Jarmo gjort?"-leken


L4r5

Anbefalte innlegg

Denne tråden er inspirert av "Hva ville MacGyver gjort"-leken. Og vi holder oss til de samme reglene

 

 

Person A beskriver et scenario og person B svarer og sier hva Jarmo ville gjort. Bruker B beskriver også et nytt scenario. Husk når du poster et svar: Jarmo og eventuelle offere i situasjonen MÅ overleve.

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

For de av dere som ikke vet hvem Jarmo er så er han forumets mest myte-omspunnede moderator. Det ryktes at denne mannen egentlig er Chuck Norris' alter ego.

Jarmo

Jarmo vs. Chuck Norris

Jarmo Facts

 

Scenario:

Jarmo er bundet og henger over en lavapytt. Han blir senket sakte ned. Det tar fem minutter før han når lavaen.

Tilgjengelig har han en barbermaskin, tyggegummi, en bit ståltråd og en mobil med 3g.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han tar frem 3G-telefonen, og skriver et innlegg i Forumkafeen om hva som skjer, samtidig som han barberer seg. Så tygger han tyggis, og alle vet at Jarmo tygger tyggis bedre enn alle andre, så han lager bare en boble og bruker den til å smelte lavaen. Så drar han seg opp med ståltråden. Alt dette før noen har rukket å svare ham i Forumkafeen.

 

 

Jarmo sitter fast inne i en hule på en øde øy. Steiner blokkerer utgangen. Han har med seg en iPod og en kulepenn med Posten-logo , hva gjør han? Han må også komme seg av øyen.

Lenke til kommentar

Han kaster pennen på steinene med en kraft tilsvarende solens energi, noe som resulterer i at de flyver bortover havet, og danner en bro til land. Så går han stille og rolig over, mens han hører på Tom Waits på iPoden :)

 

Jarmo blir av onde folk sluppet ut i rommet med nok oksygen til 15 minutter. Han har også et ukvasst barberblad, et Creative X-Fi xtrememusic og et stykke romkake(get it?). Han skal overleve.

Lenke til kommentar

Jarmo bruker barberbladet til å bygge om creative'n til en rakett-motor som bruker romkake som drivstoff. Så flyr han til den internasjonale romstasjonen og er reddet.

 

 

Jarmo befinner seg i bagasjedelen av et fly som er kapret av al-qaida. Om han ikke gjør noe kommer flyet til å bli styrtet inn i diskusjon.no-serverne om tyve minutter. Han har med seg en full taxfree-kvote, en leatherman, en skinnvest og fire slips.

Lenke til kommentar
Jarmo befinner seg i bagasjedelen av et fly som er kapret av al-qaida. Om han ikke gjør noe kommer flyet til å bli styrtet inn i diskusjon.no-serverne om tyve minutter. Han har med seg en full taxfree-kvote, en leatherman, en skinnvest og fire slips.

 

han prøver å bestikke kaprerne med kvoten sin uten at dette går. rett før kræsjet bygger han om skinnvesten til en fallskjerm ved hjelp av slipsene, skinnvesten og leathermannen sin. han hopper ut og flytter serverne før treffet. for å feire at han reddet serverne drikker han opp taxfree-kvoten sin selv.

 

Han er i en underjordisk tunnel som snart blir fylt med vann. han har en rull med aliminiumsfolie, 5 skurer til å feste hardisker med og en pakke med tyggegummi på seg.

Lenke til kommentar

Han tar de fire breadsticksa og setter de oppe i et hjørne. Han setter det på en strategisk måte, nemlig som en liten sprettert eller katapult.

Deretter hopper han seg opp i spretterten og tar med seg spisepinnen og retter seg selv mot den veggen han tror er tynnest. Han skyter seg ut mens han holder spisepinnen foran hodet i et forsøk av å ikke skade seg så mye

 

 

 

Han er innestengt i en bil som synker under vann. Vannnet holder på å stige til taket. Dørene og vinduene er sveiset igjen.

Han har en plastikkpose, en skrivemaskin, og et nærmest ubrukelig A-4 papir.

Endret av Slicks
Lenke til kommentar

Han samler luft i posen, og bruker skrivemaskinen til å skrive "Jarmo" på papiret, noe som resulterer i at papiret blir hardere enn diamant. Han papercutter så opp en dør og svømmer med luften fra posen opp til land.

 

Jarmo er naken, og støpt inn i flytende metall som nettopp har størknet. Han er altså 100% omgitt av jern som sitter helt inntil kroppen hans, samtidig som den er 100m tykk på alle sider(Luft ikke tilgjengelig, han har altså ca. 2 min bevissthet igjen). I høyre hånd har han en Lipton Tepose, og i venstre hånd har han Achmed the dead Terrorist-dukken. Hva gjør han?

Lenke til kommentar

Jarmo mediterer og oppnår et høyere plan av bevissthet. På dette nivået trenger dematerialiseres kroppen hans. Når han har kommet seg trygt ut av støpejernet leser han en av trådene på forumet. Vi er så stupide i forhold til han at vi automatisk drar han ned på det mennesklige nivå igjen og han rematerialiseres.

 

 

 

 

Jarmo er på besøk i et whisky-distilleri. Plutselig dytter noen han ned i en stor tank og stenger luken over han. Med seg har han et nøkkelknippe, en vikingarna-cd, to frimerker og en loff.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Han bruker loffen til å suge all whiskyen inn i loffen, fester begge frimerkene og cden, sender den til synderen og låser seg ut med nøkkelknippet.

 

Jarmo befinner seg i en konsentrasjonsleir innesperret i gasskammeret. Gassen skrur seg på og tilgjengelig har han bare: Et glass med vann, en lighter uten gass, og en fallskjerm.

Lenke til kommentar

Han blåser i glasset slik at oksygen og hydrogen splitter seg opp. Han svelger hydrogenet, og starter å fly opp. Der spytter han ut hydrogenet igjen slik at det blir et hull i taket, han slipper seg ned på gulvet igjen, finner oksygenet, gjør den om til fast form, og lager en trapp opp til hullet.

 

Jarmo har en sint T-Rex foran seg, alt han har er noen gule piller med smiley på.

Lenke til kommentar

Først roper han ut: STÅÅÅÅ STILLE!, til T-Rex, og så lydig som han er, gjør han det. Dermed gir han en av pillene til T-Rex og en til seg selv. Så sier de takk for maten, og spaserer hånd i hånd inn i solnedgangen og stopper på La Vieja, hvor Jarmo spanderer en Pina Colada på T-Rex.

 

Ja, unger. Hva lærte dere av denne? Vold løser ingenting :p

 

Jarmo oppholder seg i løse luften, bokstavelig talt. Fallskjermen har "falt av" og det eneste han har på seg er en do-rull, en bestemor truse og noen uttørkede Fisherman's Friend i bukselommen.

Lenke til kommentar

Han prøver å bruke trusen som fallskjerm, uten hell. Deretter prøver han å lage en slags fallskjerm av dorullen, igjen uten hell. Dermed spiser han Fisherman's Friend'ene og sier til tyngdekraften at den skal ta det rolig, for han ikke liker å lage hull i jorda.

 

Jarmo finner seg selv i et hjørne. Mot ham kommer Chuck Norris med sine tøyelige bukser. Jarmo har en binders, to tomme cola-flasker han fant og tenkte han skulle pante med tanke på miljøet, samt et par solbriller ála Ozzy Osbourne. Hva gjør han?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...