Gå til innhold

Metallica til Bergen 16 juli 2008


DrThomas

Anbefalte innlegg

Fikk billetter til slutt \o/

 

Møtte opp på posten for å kjøpe, men der "fikk de ikke til å bestille". Fikk et par meldinger fra kompiser som slet med å komme gjennom på nett og på telefon og hadde så smått gitt opp håpet, da plutselig tikker det inn en sms "Fire billetter er sikret!"

 

BRING IT ON!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm hadde jeg bare visst skulle jeg åpnet flere faner til billettservice kvelden i forveien og latt de stå åpne over natta. Men her skulle man nok uansett satt seg klar på nettet 1 eller kanskje 2 timer før klokken 09:00 og gjort seg klar med passord (+visa/pinkort)

 

Var det eventuelt noen som fikk bestilt billett på Narvesen? Nårtid klokken, og hvor raskt gikk det?

Lenke til kommentar
I dag tidlig, rundt 8. Skulle jeg logge meg på for å kjøpe billetter. Selvsagt var nettet nede. Men heldigvis så fikk en venn av meg tak i nok billetter, så nå blir det tur til Bergen 16 juli!

 

Såpass. Sprengt klokken 08:00 allerede. Utrolig, hadde jeg ikke kunnet drømme om. Billettservice bør seriøst gjøre noe med dette her.

Lenke til kommentar
Dette er ikke tull.Var i GRIGHALLEN i bergen for 1 time siden.Fikk kjøpe 4 billeter.Dette var meget rart da jeg høre det ikke var flere billeter igjen etter ca.1 time.

 

Ifølge dette innlegget var det mulig å få tak i billett i Grieghallen etter klokken 12:00. Men sikkert ikke nå, snart 3 timer etter. Men Bergensere bør dobbeltsjekke.

Lenke til kommentar
Nei, kan hende 100-200 til blir tilgjengelige på billettservice, leste jeg et eller annet sted. Ellers, sjekk ut qxl og finn, men da er det selvfølgelig dyrere

Alle standardreservasjoner gjort i dag holder til og med 23:59 torsdag, skulle jeg mene, hvorpå uavhentede billetter blir lagt ut igjen. Om dette skjer på sekundet eller om de venter til 09:00 påfølgende morgen vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Det selges fremdeles billeter.Da bt.no var innom billettluken i Grieghallen klokken 14.30 mandag var det imidlertid fremdeles billetter igjen. Det er snakk om billetter som billettkontoret reserverte på forhånd, og skrev ut før det store rushet satte inn på nettet.

 

Billettkontoret kan ikke opplyse hvor mange billetter det dreier seg om,

 

 

LØP OG KJØP

Lenke til kommentar

Stod utenfor postkontoret klokka 08.45 og løp inn til dama i kassa og skulle ha billetter litt over 9. "billetter ikke tilgjengelig for salg" stod det visst der! Så satte jeg en kompis til å prøve på nettet, selv satt jeg med tlf og ringte ca 350 ganger i løpet av 50 min! Men fikk faen ikke tak i noen billetter! Når skal rike Norge skaffe seg et nett med nogenlunde kapasitet?? Hadde vi hatt det hadde ikke postkontoret hatt noen problemer med å printe ut billetter! Er så jævelig pissed nå as! Og hvorfor i fuck dra til lille Bergen der det er plass til halvparten så mange som på Valle Hovin?? Når det i fjord ble solgt ut på rekordtid? Folk vil jo drepe for å få tak i billetter nå:S

 

Fuuuuuuuuuuck!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...