Jump to content
Sign in to follow this  
SHDR

Anmeldelse av Geometry Wars Galaxies

Recommended Posts

Annonse

Jeg har spillet til DS. I begynnelsen er spillkonseptet ganske artig og man blir lett hekta. Men, etter at man har oppnådd gullmedaljen blir brettet veldig monotont. Det ligger ingen utfordring i brettet lengre, ettersom brettet ikke blir vanskeligere. I tillegg er det mye lagging i DS-versjonen som artikkelforfatter kunne nevnt. Dette lar spilleren raskt og enkelt få oversikt over hva som skjer på skjermen.

 

Ellers er det et underholdende og lett spill som anbefales.

Share this post


Link to post

Selv har jeg dette til Wii og synes karakteren 8/10 er fortjent. Bra omtale, men hvorfor er det ikke nevnt at det også er multiplayer? Det er en nedstrippet utgave av Galaxies som kan spilles 2 player, samt Retro Evolved versus eller co-op.

Share this post


Link to post

Og hvorfor blir det ikke nevnt at man kan spille med Classic-kontrolleren for de som fremdeles sverger til dual analog setup? :hmm:

 

Forøvrig enig med karakteren. GW: Galaxies er et utrolig morsomt spill, og det er helt perfekt til de tidspunktene av dagen man har litt tid til overs. Men vær forberedt på at neste gang du ser på klokka, er den blitt mye mer enn du var klar over. Dette er et spill som er vanskelig å legge fra seg. :)

Share this post


Link to post

Tjohei:

 

"Kontrollmetodene på de to plattformene er også solide, gode og til dels bedre erstatninger for doble analogstikker (som også er tilgjengelig på Wii). Der to analogstikker er litt mye å holde styr på for nybegynnere, er de peker-baserte løsningene langt mer intuitive, men ikke umiddelbart like responsive som analogløsningen. Ettersom man får trening blir det enda lettere å skifte retning på kulespruten sin, men til syvende og sist er det en smakssak."

 

Det kan vel tolkes som Classic kontrolleren.

Edited by Istapp

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...