Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kunne du sendt denne SMS-en til din datter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde likt å sett foreldrene hennes bortforklart hvorfor datteren ikke er i familie selskap etc. :D

Hva når datteren og foreldrene er invitert hjem til andre slektninger som godtar homofile og lesbiske.

Hva når vil foreldrene si når slektninger og naboer spør om hvordan hvordan det går med datteren?

 

Hadde dette hendt meg hadde jeg snakket med mine søsken og gjerne naboer og kjente av familien også, om de ikke deler foreldrene sitt syn så klart.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Jeg og din far kan ikke godta deg for det du er. Vi har lest brevet ditt, men ser ikke noen grunn til å endre vårt standpunkt. Vi vil ikke ha en datter som er lesbisk, og vi vil ikke bli utsatt for rare blikk og kommentarer av naboene. Vi vil ikke si noe om dette til din søster, og håper at du ikke vil henne så vondt at du selv sier noe om dette til henne. Skal vi ha noe med deg å gjøre i fremtiden, så får du ta deg selv i nakken og bli som skikkelige folk! Viss du ikke vil gjøre det, får det bare bli som det blir. Vi vil ikke ha deg som lesbisk!

 

Hentet fra VGB.

 

skulle ønske jeg hadde slike foreldre.

btw homofili eksisterer ikke. Det kun moderne mote og livstil.

Lenke til kommentar

Kunne aldri sendt ei slik melding til mitt barn. Slike mennesker burde ikke få være foreldre - uansett.

 

Hadde jeg vært homofil og fått en slik melding ville jeg gjort alt i min makt for å bli en frontfigur i LLH og ved hver anledning takke mine foreldre for at de motiverte meg til homofil/lesbisk frigjøring :p Ville vært skikkelig "in their face" og når de en dag hadde godtatt meg... Vet ikke, jeg.. Spørs om jeg ville ha sånne foreldre..

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

Og homofile dyr i naturen? Folk som blir steinet i andre land for å være homofile? Historie om homofili fra romertiden og antikken? Dette er bare noe det liberale vesten har funnet på? o0

 

Edit: Ikke gidd å motargumenter en gang, jeg bare venter meg et halvtragisk svar.

Endret av Eplefe
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
så du påstår at jeg bare troller nå?

faktisk er det min faktiske mening. Homofili er umenneskelig og ikke-eksisterende. Den liberale vesten bør ta skylda for at en slik unaturlig mote har oppstått.

Min mening er at slike mennesker som deg er umenneskelige. Homofile sårer/skader deg ikke, DU sårer/skader homofile. Si meg, hva har homofile gjort mot deg? Hvordan kan du påstå at det er umenneskelig? La oss si at 10% av verden er homofile (hypotetisk sett), per i dag er det ca 6.7 milliarder mennesker i verden. Er da 670 millioner mennesker umenneskelige? Min mening er at religion er umenneskelig og ikke-eksisterende. Det er ikke engang en unaturlig mote … bare unaturlig.
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Er blasfemi ok på denne delen av forumet?

 

Den sms'en sier ikke på noen måte om foreldrene tilhører kristendommen, islam, humanismen eller noe annet trossamfunn, så det blir feil å gi kristendommen skylden og si at religion gjør mer vondt enn godt og er roten til alt ondt. Homofile og homofobe vil du finne i alle kulturer og trossamfunn. Folk som bevisst skader eller sårer andre på noen som helst måte tar aldri utgangspunkt i religionen sin.

Hvis dere ikke har noe fornuftig å komme med for å underbygge disse påstandene anmoder jeg om at dere slutter med denne gudsbespottelsen!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg forstår at tanken på at barnet ditt er homofil/lesbisk kan være vanskelig å takle, men en slik reaksjon kan overhodet ikke unnskyldes. Det er bare utrolig trist og skremmende at det finnes voksne mennesker med så lite innsyn og perspektiv på hva som faktisk er viktig i livet. Noe som er ganske paradoksalt, er at foreldrene til denne jenta nok er mot adopsjon for homofile, mens det faktisk er de selv som aldri burde hatt retten til å få barn. De velger fasaden fremfor lykken til sin egen datter. Patetiske mennesker..

Lenke til kommentar

Føler blodet koke når jeg leser om slike mennesker. Foreldrene skulle aldri hatt lov til å få barn. Uansett hvor mye man måtte være mot homofili, sier man bare ikke slike ting til sin egen datter! Det var de som fikk henne fram til verden, da får de også passe på henne og bry seg om henne til de dør. Det er et stort ansvar å få barn. Det er egentlig skummelt å tenke på at hvem som helst kan få barn. Når man hører om slike foreldre skulle man ønske alle kommende foreldre måtte gjennom et halvt års utdanning.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Hadde jeg vært homofil og fått den meldingen der fra fatter'n eller noe hadde jeg sendt både han og familien til helvete.

 

Men seriøst.. Er det mulig?!? I Norge?!?

 

Ja, jeg veit at det har skjedd... Foreldre kan bli skuffet hvis de vil, men skyve seg fra henne!

Hvorfor skulle ikke dette være mulig i Norge?

 

 

Fordi Norge rett og slett er perfekt! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...