Jump to content

boratsmom

Medlemmer
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. du må være fra USA for å se på hulu og andre amerikanske sider.
 2. ok, da må du trykke ja på avstemningen.
 3. Hei, Som de fleste vet så har de i USA begynt å tilby tv-serier som House, The Big Bang Theory, True Blood etc på nettsidene til produsentene (NB: kun amerikanere kan anvende dette tilbudet ettersom du må ha amerikansk IP). Det jeg ønsker å vite er, er det mange som ville ha betalt 10-15 kroner per måned for å se/streame favorittseriene sine i HD (720p) på nett dagen etter at de har blitt vist på TV i USA? Om det hadde vært lovlig da selvfølgelig :-)
 4. Hei, jeg har en Western Digital ekstern harddisk (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=420463&view=detailed#ProductTabs) som er ødelagt. Virket som chippet som fungerer som adapter mellom harddisken og usb/strøm overgangen er ødelagt. Spørsmålet er hvordan skal jeg hente ut data? jeg åpen lokket og så at det var en helt ordinær harddisk inni den. Den har Sata innganger. Jeg har koblet til sata strøm + data kabelen men windows finner'n ikke! edit: jeg kan jo forklare bakgrunnen og alt som har skjedd. Et familiemedlem koblet feil strømkabel til den eksterne harddisken. Altså mer volt enn det HDD'en kunne takle og dermed smalt det. Chippen er definitivt ødelagt men det virker som det elektroniske systemet til harddisken er ødelagt. Koster det mye å reparere?
 5. hei, har prøvd å se på komplett.no men det blir dyrt å kjøpe nytt til 895 kr. så jeg tenkte kanskje noen av dere hadde et batteri liggende hjemme. noen som har en?
 6. støvet er bare en unnskyldning for å kjøpe en ny laptop :-)
 7. Hei. Laptopen min har fått masse støv og begynner å lagge når jeg ser på 720p tv-serier. Den bråker også hvis jeg åpner tunge nettsider med mye flash eller andre tunge programmer. Så jeg har tenkt å kjøpe en ny laptop i prisklassen 5000-6500 kr. Laptopen skal brukes til: -åpne dokumenter og sånt på lesesal så den må ikke bråke med vifta! -se på 720p tv serier hjemme (kan gjerne bråke) -internettsurfing + musikk samtidig. Så jeg vil helst ha en med bra skjermkort oglydløs vifte. Laptopen kommer aldri til å brukes til spilling. Hadde vært pluss om den hadde hatt HDMI-ut da jeg kunne koblet pcen til tven og sett på filmer :-) takk på forhånd forresten, finnes det en side med oversikt over alle kampanjene de forskjellige butikkene har på laptoper? hadde vært supert. og ja en ting til, går an å få kjøpt laptoper uten OS. Man kan jo spare en tusen lapp på det !
 8. Kabel TV. Dreambox er ikke aktuelt ettersom det er linux og masse tull. Føler ikke at jeg har kontroll over tingene som i Windows .
 9. med terratec og cam/kort, får du inn digital eller analogt? er det bra kvalitet?
 10. lættis. :-) lånte kontoen min til en annen som ikke kom inn på NTNU. går forøvrig 3. år på ntnu - gløs moahaha
 11. hallo, innlegget mitt er kanskje barnslig men jeg kaller spade for spade. i motsetning til andre går jeg ikke rundt og sier folkhøyskole er topp topp utdanning. jeg sier det som det er , dragvoll er noe ubrukelig søppel som er en stor skam for NTNU. De burde ha blitt slått sammen med HiST (høyskolen i trondheim) kanskje vi da kunne gått opp i europarankingen over universiteter.
 12. har ikke annet valg ettersom grådige canal digital ikke vil gi rene digitale signaler. de skal alltid kryptere med ditten og datten. input Discovery channel analog. output Discovery channel streamet mot en server.
 13. jeg ANBEFALER alle som vurderer og søke på dragvoll å tenkte seg godt om. dragvoll er hovedsaklig for en gjeng tapere . Å dra helt opp til trondheim for å studere på dragvoll er unødvendig. Si nei til Dragvoll, si nei til tapere.
 14. Vel, jeg tror ikke x264 kommer til å brukes alikavel. Jeg skal streame fra canal digital dekoderen til pcen. Altså koble composite-kabel fra tven til PCens tv-kort. Deretter encode de analoge signalene. Flash Media Live Encoder bruker Mediaconcepts h264 encoder så det blir ingen x264. Hører også at x264 ikke utnytter 4 kjerners CPU ordentlig.
 15. blir det ikke knotete med encoding i skjermkortet? jeg har tenkt å encode live fra tv-kortet
×
×
 • Create New...