Gå til innhold

Førsteinntrykk av Pirates of the Burning Sea


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er i grunn enig med de inntrykkene som presenteres i artikkelen. Det var småartig å fyke rundt på sjøen i egen båt, og senke eventuelle hunder som måtte prøve seg (eller bli senket som en hund om ting gikk dårlig), og å leke stor handelsmann i den virtuelle økonomien. Det som gjorde at jeg ikke ville ha betalt for spillet, er at all aktiv gameplay som foregår på land virker så ubegripelig hjelpeløst i forhold til det åpne hav. Dette inkluderer først og fremst kampene, men også bare det å gå rundt for å sanke oppdrag eller handle er fryktelig tregt, tungvint, og virker veldig uferdig. Småmorsomt spill, men ikke morsomt nok til at jeg ville ha betalt 80 kroner måneden for det.

 

Til korrekturstaben: Uhumskheter, ikke "ulumskheter".

Lenke til kommentar

Veldig bra review!

Har fulgt med på www.burningsea.com lenge og hadde store forhåpninger til dette spillet, men etter å ha vert med på beta testingen er jeg ganske skuffet. Spillet er en nytelse for øyet men.. Det blir for mye gjentalelser i oppdragene, komunikasjonen er for dårlig mellom spillerne og sverdkampene er helt håpløse. Håper dette bedrer seg etterhvert.

Kommer til å vente lenge før jeg eventuelt kjøper.

Endret av Lars79
Lenke til kommentar

Ja, det blir feil å si at EVE har tatt en annen retning på samme måte som andre WoW-etterfølgere, i og med at det kom før WoW. Men det har tatt en annen retning enn alle andre klassiske MMO-er. Fantes faktisk MMO før WoW også. Var vel Everquest som var størst i sin tid? Eller kanskje Star Wars Galaxies eller Anarchy Online.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke så alt for stor erfaring med å kjøpe å laste ned spill via nett. Så jeg lurte på om noen er kjent med denne siden? Er det trygt og raskt? Ser det koster bare i overkant av 250kr...

 

Edit: Tok en sjanse og kjøpte det just via D2D.com. Ferdig nedlastet om 1t 30min. Må si jeg gleder meg :)

Endret av Knugo.
Lenke til kommentar

Jeg har testet spillet. Må si at jeg ble meget skuffet. BAD BAD BAD. Noe mer ensformig og kjedelig skal du lete lenge etter. Det er morsomt å være med på noen sjøslag, men hvor lenge er det gøy....være på land og bruke sverd er helt ubrukelig, skjønner ikke hva de har tenkt på der. Dette er et spill som kommer til å floppe. Hvor mange spennede bølger er det å se på, det er veldig lite variasjon siden alt skjer på sjøen. (nesten alt, men når du har noe på land å gjøre så er det så bad at du ønsker deg tilbake til båten med en gang.) ANBEFALER DET IKKE. Skulle jeg anbefale noe for de som ønsker et bra MMO så er det VANGUARD, for de som er lei WOW. Blitt bra etter at de har brukt ett år på å fjerne bugs.

Lenke til kommentar
Jeg har testet spillet. Må si at jeg ble meget skuffet....

Jeg har testet spillet. Må si at jeg er meget imponert. Og registrerte nettop her for å si det.

 

Anywho.

Spilet kan kjøpes fra enten Station.sony.com eller fra D2D som nevnt over. Koster 50 dollar og 15 dollar i måneden. Det går ann å betale i dollar, som er gøy med tanke på dollar kursen nå tildags.

La meg si dette om sverdslåssing. Den ble lagt inn i spillet for 6 måneder siden eller.no. Alså, det er ikke brukt like mye tid på den som på sjøkampene. Derfor ser en often en gjentakelse av oppgrad innen slossing. Mange "maps" er like, så kan bli kjedelige.

 

En ting som fikk meg til å kjøpe dette spillet var forumet deres. Etter å ha spilt WoW siden release, var det stilli å komme til et forum der utviklerene faktiskt var mennesker og deltar aktivt i diskuskjoner. Eller bare spammer.

Et annet pluss er nok folkene som spiller. I "guilden" min har vi ca. 26 folk atm. 10 av disse er over 30. 1 er under 20. Meget få 1337 kids here, men hjelper sikkert at jeg spiller spanjol, ikke pirate/british.

 

Anywho, vis noen prøver spillet og har et par spørsmål, er jeg Ayu Sente på Roberts serveren, Spansk side. ;)

Lenke til kommentar
Hvorfor i all verden begynner hele artikkelen med en introduksjon til WoW? Dette er om et helt annet spill, så hvorfor skal det være en reklame for et helt annet spill innenfor samme sjanger? Begynner å bli mektig lei av dette...

 

Artikkelen begynner med en introduksjon til massive flerspillerspill generelt, og i denne sammenhengen blir det naturlig å sammenligne med World of Warcraft, først og fremst på grunn av dets enorme nedslagskraft.

 

Dette gjør at langt flere har potensiale for å skjønne hvilken type spill Pirates of the Burning Sea er. Hvis det blir et problem, foreslår jeg at du hopper over de to første avsnittene og leser de 32 andre som er mer eller mindre WoW-frie :)

Lenke til kommentar
Snip..

 

 

Har fått samme førsteinntrykk som deg. Valge Spanish siden det var minst folk der på EU serveren, og må si meg imponert over folka som befinner seg der. Tok en lang seilas fra startbyen til San Juan med en danske igår og hadde en knall tur. Dessuten er folk meget meget hjelpsome på Nation chatten. Spillet virker så langt meget moro (må vel få litt mer taket på båt kamp delen), utenom sverdslossingen, som så mange sier. Så blir vel noen timer til sjøs idag :p

 

Ingame: Felipe El Tigre (L7 Freetrader), hvis noen vil gjøre noen oppdrag eller noe.

Lenke til kommentar
Har de løst server problemene de hadde i open beta? Jeg hadde iværtfall en god del problemer med lag i byene. Gikk jo greit når jeg var ute på quest da alt foregår i en instance, men ellers var det en smule irriterende.

Spillet virket helt greit, men som anmelderen og flere her bemerker, så er sverd kampene helt håpløse.

 

Skal ikke si at det er heeelt fjernet enda, men de har fikset i alle fall 70-80% av laggen i byene nå.

Lenke til kommentar

Selv om jeg har vært en ivrig bruker av Sid Meier's Pirates, kommer jeg nok ikke til å prøve dette spillet. Jeg har alltid sagt at et online piratspill ville hatt utrolige muligheter, men jeg synes ikke det virker som om dette er gjort godt nok.

 

Sverdkamp har enormt potensiale, og om det var gjort riktig kunne det vært verdens artigste ting. Jeg synes hele spillet virker veldig ensformig og tregt.

 

Den dagen et skikkelig online piratspill kommer skal jeg kjøpe det.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...