Jump to content

Knugo

Medlemmer
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)

About Knugo

 • Birthday 03/11/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4441 profile views
 1. Skjønner nada av hva dette regnestykket har å gjøre med mitt🙄 Poenget mitt var: Ta de utgiftene som blir ekstra på PS5 etter fem år, putt de inn i budsjettet (totalt 12 190kr) til pcn lagt frem i artikkelen og finn så ut hvor nærme den pcn kommer ytelsesmessig på en PS5. Og hva jeg skal med en SSD til 5000kr på en gamer-pc må gudene vite. Betalte 1090kr for en M.2 Kingston A2000 1TB. Raskere ladetider? Det er ikke er et issue på dagens pcer i det hele tatt, hvor SSD har blitt en standard. Mer FPS, nei. Noen nevnte "konsoll-folk" tidligere i tråden. Nå begynner jeg å skjønne hva han mener. Føler jeg har fornærmet noens mor her🤣
 2. Hvor er innovasjoen på konsoller? Ihjælscriptede titler hvor man bytter setting og era er vell det eneste som har blitt pøst ut de ti siste åra. Nintendo skal ha pluss for innovasjon. Men at konsoller generelt er innovative når det kommer til spill! Ehhh...
 3. Men det er jo akkurat det artikkelforfatteren gjør med denne artikkelen. "Se, så crappy pc får du til prisen av av en ps". Man sammenligner epler og pærer... Og jeg klarer ikke å se poenget med det, hele verden vet at en pc koster flesk og er for entusiaster.
 4. Hvordan instalerer man Steam på PS, slik at jeg kan spille de 35 000ish spilltitlene der? Du ser hvor dumt dette blir!?
 5. Så om man kjøper en PS5 i dag, og har den i fem år og kjøper fem spill til den hvert år, så har man på den tiden betalt 2940kr for online abo, for å i hele tatt kunne være på nett. Og med moderate 150kr påslag på hvert av de fem spillene på fem år, blir det 3750kr. Totalt 6690kr i ekstra kostnader man ikke har på pc, sett at man er en halvivrig gamer som kjøper store titler som kommer ut på premieredagen. Legg til prisen for en PS5 på 5500kr sammen med disse 6690kr og vips så kan man matche med en pc til 12 190kr. Hvis man først skal flisespikke lzm..
 6. Fordi dette? https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/JJ1vK4/nye-playstation-gir-prishopp-paa-spill AC Valhalla forhåndskjøpte jeg for 500kr til PC, uten noen rabatter eller salg. PS5: 699kr
 7. Tipper du skal klare å finne noen bra spill i Steam sitt bibliotek med ca 35 000 spilltitler også...
 8. Av ren nysgjerrighet! Hva om man legger på prisen for online abonementet man må ha på PS5 (som jeg regner med de aller fleste har), som sikkert går hver måned og år man har en PS. Og ikke minst 150-200kr påslag for hvert spill? Det virker også som alle tror man kaster gamle pc-komponenter eller gir de bort. Man får faktisk igjen penger for de når man selger dem... Og BTW, en windows 10 pro lissens får du helt trygt og lovlig på nett til 300kr. Billigste jeg fant var 277kr i skrivende stund.
 9. Jeg fant den i en av disse redditpostene i forrige uke en gang. Var bare å kjøre en .exe fil. Ganske kjapt og enkelt. Var en fyr som hadde lastet den opp i en av postene, hvis ikke måtte man merkelig nok maile Zotac for å få den sendt som vedlegg🤨 Mulig de har lagt den ut på de ofisielle sidene nå, men en av admin fra Zotac var inne i tråden å befreftet at den var legit https://www.reddit.com/r/ZOTAC/ Jeg fikk refundet min COD akkurat i siste liten fra battle.net btw ^^
 10. Jupp! Btw! Vet ikke om du har fått det med deg, men det har kommet en firmware oppdatering til kortet som aktiverer 105% power limit.
 11. Jeg bestilte dette kortet akkurat samtidig som deg. Fikk COD Cold War den 13.11 og faktisk to stk. Geforce now founders edition koder.
 12. Fikk røsket til meg et 3080 Trinity OC i dag fra Komplett🙂 Grønn firkant så langt. Føles uendelig godt å se denne kraftfulle grønne firkanten etter å ha vært en av de uheldige TUF non OC'erne. Fortsatt "bare" ordre mottatt, men er det et godt tegn at man har fått pakkesporingslink, eller får man det uansett med grønn frikant?
 13. Hvorfor koser du deg med kona di? Det har jo bare ens oppgave å føre genene dine videre
×
×
 • Create New...