Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor lenge var dere samme før dere hadde sex?


Gjest estragon

Hvor lenge var dere sammen før dere hadde sex?  

82 stemmer

  1. 1. Hvor lenge var dere sammen før dere hadde sex?

    • Vi hadde sex før vi ble sammen
      38
    • Mindre enn en uke
      5
    • 1-2 uker
      8
    • 1 måned
      10
    • 2-5 mnd
      13
    • 6-12 mnd
      7
    • Lenger enn ett år
      1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg synes personelig 1.5 år virker ALT for lenge. for min del har jeg behov og synes det blir for dumt og vente så lenge, hadde neppe greid det. synes ikke det er "umodent" av han og sutre på dette, han er gutt og vil ha sex HELT normalt.

 

tror neppe det går 1.5 år før det skjer noe. gi hu en mnd eller to til og bli trygg på deg så går det nok fint.

Lenke til kommentar

Leasch!

 

Jeg tror ikke du burde ta dette med 1,5 år så veldig alvorlig.. Mulig hun følte seg presset og følte hun måtte svare noe. At svaret hennes er veldig lenge til, forteller deg bare at hun ikke er klar og at du ikke skal mase mer eller presse henne! Bare ta det helt rolig å ikke tenk for mye på det. Respekter at hun vil vente litt. Kos med henne som vanlig å vis at hun betyr mye for deg. Etterhvert når hun føler seg tryggere på deg vil hun ønske å ha sex. Nå vet jeg ikke hvor lenge dere har vært sammen eller noe. Men hun er jo en del år yngre enn deg og virker som det er første gang for henne! Hun vil nok ikke "sløse" den opp på noe hun er usikker på som så altfor mange jenter gjør!

 

Men: Vis at du bryr deg! Ikke gå lenger enn de grensene du vet hun respekterer. Etterhvert når dere evt har sex fortsett å oppføre deg pent og ta det rolig.. Ikke prøv å bevis å tenk at det skal bli den beste sexen din.. Det kommer senere.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Thomas Saxe
Hei, som dere kan se i emnetittelen lurer jeg bare på hvor lenge dere var sammen før dere hadde sex. Er 19, har ikke hatt sex før, og er akkurat blitt sammen med noen.. Så er usikker på hvor lenge jeg vil vente.

 

Jeg og madammen vi er begge 15år. Første gang for oss begge. Vi var sammen i 17dager før vi hadde sex. Snakket om det etter 9 dager, hun ville vente til hun hadde begynt på p piller. Dagen etterpå var vi hos legen og hun begynte på p piller 7 dager etterpå når pillene var virksomme var hun klar.

Lenke til kommentar

Skulle nesten ønske jeg var mer romantisk av meg, men jeg har alltid hatt sex før jeg entrer en form for et forhold. Men nå er man i en alder hvor sex ikke lenger er en stor sak og faller ganske naturlig inn i kabalen, så tror jeg de fleste holder på seksuelt før de engasjerer seg i et typisk kjæresteforhold. Jeg gidder hvertfall ikke engasjere meg om ikke alt fungerer tilfredsstillende.

 

Mitt lengste forhold har vært på 3 år. Jeg møtte henne, ble med henne hjem den kvelden (hadde ikke sex). Så møttes vi ute neste helg og den kvelden hadde vi sex. Så holdt vi på med dette i 2-3 måneder og da var vi brått sammen. For min del så må jeg bli kjent på alle måter med en kvinne før jeg i det hele tatt slipper meg helt løs i forelskelsen.

 

Dessuten lærer man å skille på forelskelse/følelser og kun det fysiske. Det er i alle fall viktig at man snakker med en potensiell partner om hva man vil ha ut av det hele, for det er ikke noe verre enn å knuse en annen person sitt hjerte. Og det er heller ikke noe særlig å få ditt eget hjerte knust.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...