Gå til innhold

TV inn (Tv-kort) spr.


Anbefalte innlegg

Jeg har lenge ønsket å skaffe meg TV-kort, men jeg har lurt på hvordan man kobler dette opp. Den eneste muligheten jeg ser er å skaffe seg Scart til S-video adapter, men dette er jo ikke gunstig når man tenker på kvalitet!?

Jeg har lagt merke til at når folk tester slike kort lar dem pc'en søke etter kanaler selv. Kobler de da antennen direkte til kortet? Hvordan blir det da med meg som mottar TV via parabol?

Hvis dere har erfaringer med slike kort vil jeg gjerne ha litt info :wink:

 

(som dere sikkert skjønner vet jeg lite om dette) :roll:

 

mvh. Arild

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, TV-kort kommer med antenneinngang og videoinngang (s-video, kompositt eller begge deler)

 

Dersom du skal koble paraboldekoderen til TV-kortet bruker du en SCART-til S-video / composite adapter, med SCART-kontakten koblet til paraboldekoderen. Kvaliteten på dette avhenger av TV-kortet og kabelen/adapteren du bruker.

Lenke til kommentar

Du må bruke en SCART->Composite overgang ut fra satelitt dekoderen - og bruke composite/coax kabel inn i tv-kortet. Svideo vil nok ikke fungere da jeg tviler på at satelitt dekoderen kan sende svideo signaler.

 

Du må derfor bytte kanal på dekoderen, da den innebygde tuneren har ingen verdi - den er kun for vanlig gammeldags antenne eller kabelnett.

 

Alternativt kan du kjøpe satelitt kort istede for tv-kort til pc'n, men jeg er ikke sikker hvordan dette vil fungere med dekodingskort og greier, blir nok noe problem der!?!?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...