Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk! Jeg tror dette er det enkleste det blir på meg idag. Jeg skal sørge for å legge ut en oppdatering av hvilke godsaker jeg har i kjøleskapet senere ;) Tipper det kanskje blir ett glass Lagavulin senere også(16 års varianten, jeg er spent på hvordan deres 25 og 30 års smaker..)

Gratulerer tilbake! Du har hvertfall grunn(er) nok til å bli med på en skål!

 

Takk for det :) Og gratulerer med ny jobb! Kan man spørre hva man skal jobbe med siden man går fra server-skruing til noe kanskje mer interessant?

 

Interessant gjenstår å se, men det er mye nærmere. Har to barn og kjerring, så 25+ timer per uke på pendling ble drøyt. Arbeidsoppgavene blir relativt like til å begynne med, så får jeg se hva som skjer. ;)

Lenke til kommentar

Er ikke lett å vurdere et 0,67 Mpix bilde, men det jeg kan si er at det ser ut til å være litt for mye utbrente områder i ansiktet: Kan du redusere kontrasten litt? De fleste bildeprogram lar deg justere kontrast og/eller lysstyrke i trefarge ved konvertering til svart-hvitt, du kan prøve litt forskjellige innstillinger der.

 

Ellers så er jeg helt enig i det prinsipielle å vise et slikt bilde S/H.

 

Takk :) Er dette en bedre versjon?

post-51021-0-58646600-1366280935_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Ser det er flere enn meg som har problemer med opplasting av bilder i forumtrådene i ettermiddag. Får bare en melding i rød tekst med at "opplasting feilet". Prøvde "alternativ opplasting", og den funker iallefall... ! Just for information! ;)

Ps!

Ser også at når en ellers poster i trådene, slik som her, så avsluttes ikke opplasting av tekstboksen slik som normalt etter at en trykker på lagre. Trykker en på refresh i nettleseren så kommer en ut av "boksen"!

Sikkert noe teknisk abrakadabra som må til...

Endret av smort1
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Opplever det samme, synes forumet har vært tullete ganske lenge jeg, Bruker FF. Og mindre en det man ønsker :)

Ja, jeg også bruker FF, men tror vel at det helst er "tekniske utfordringer" uavhengig av nettlesere. Har vært en del "rart" den siste tiden, ja! :)

Endret av smort1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...