Gå til innhold

Hva bruker du ost til/inni/på?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I går hadde vi tomatsuppe til middag, og jeg tok oppi ost som jeg rørte rundt til det smeltet og ble til fine tråder (riktignok kun i min egen tallerken). Da fikk jeg kommentar på at det var vel ikke så vanlig? Så det satte meg på tanken; hva bruker dere andre ost til? Noen "spesielle" retter du har med ost i, som vi andre kanskje ikke har tenkt på?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ost på pizza, brødet, i Taco, på fløytepoteter, av og til på hamburger, i toast... Hmm..

 

Eg er typen som ikkje liker ost på alt mogeleg. Kunne aldri ha falt meg inn å stappe det i tomatsuppa :p

Skrevet (endret)

Brødskiver, taco, pizza, ostekake :D, hamburgere, fløtegratinerte poteter, pasta osv.

Ost kan brukes til alt!

 

*ostemenneske* :love:

 

Har ikke prøvd i tomatsuppa, men moren min liker også ost til/på/i alt, så gudene vet hva hun har i supper o.l. :p

Endret av LaStrada
Skrevet

Ost brukes til; brød/knekkebrød/ o.l, omelett, pizza, taco, hamburger, tomatsuppe (egentlig ganske mange middagsretter). Maten smaker plutselig så mye bedre med litt ost på! :p

Skrevet

Bruker også i tomatsuppa^^ Toast, pizza etc etc det vanlige. (som kanskje ikke er så vanlig for alle alikevel? )

Skrevet

Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også.

Skrevet

røkt vel-lagret jarlsberg ost på indrefilet av lam , helt nydelig, svi av lammefiletene i panna, så legg ost på inn i ovnen på 280gader i 8min :D

Gjest Bruker-95147
Skrevet

Et stykke brie, panert i kavringrasp, og deretter fritert.

 

Så fortsetter du med denne!

Multer/Sabayonnesaus

 

:)

 

Skrevet

hehe... har MYE fritert brie ol ... fy faen... aldri i verden om jeg kommer til å bestille det selv.. smakt en gang.. aldri mer.. kald brie smaker helvete men varm og nesten rennende smaker rett og slett J*****

Gjest Bruker-95147
Skrevet (endret)
hehe... har MYE fritert brie ol ... fy faen... aldri i verden om jeg kommer til å bestille det selv.. smakt en gang.. aldri mer.. kald brie smaker helvete men varm og nesten rennende smaker rett og slett J*****

 

 

Nei, ta deg heller litt traust brunost, du!

:)

Endret av Bruker-95147
Skrevet (endret)
Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også.

 

Hørtes sinnsykt godt ut, men selvom jeg ikke liker muggost :dribble:

Endret av Lamb of God
Gjest Bruker-95147
Skrevet
Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også.

 

Hørtes sinnsykt godt, men selvom jeg ikke liker muggost :dribble:

 

Ja, ikke sant! Spesielt når vi vet at Camembert slett ikke er en muggost ...?

:)

Skrevet

Mange har mye å lære om ost ser jeg.

Uansett: mitt tips til bruk av ost er:

En raus porsjon Stilton på nøytralt brød (italiensk fjellbrød, baguette, loff etc), akkompagnert av et solid glass portvin av noenlunde kvalitet.

 

Saker!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...