Gå til innhold

One Piece Mangatråden! (Spoileradvarsel!)


Anbefalte innlegg

Smartix

 

Jo, fordi han skjønner teknikken bak Haki og klarer bruke den :D med denne teknikken han er sterke enn Kuma, Kizaru og andre. og utfører større trussel for WG

 

Vi vet ikke formelt sett at han kan det enda. Vi har sett at han har klart å bruke såkalt 'Kongenes Haki', men det har han ikke kontroll over. Eneste muligheten til at han har lært seg det er hvis Hancock lærte han det i båten på vei bort til Impel Down

 

 

 

 

Oda har gitt han alltid 3 dobbelt fordi hver gang han blir sterkere og sterkere. Hvorfor er det urealistisk? når han er i nærheten til å sjønne hvordan hans Haki fungerer(akkurat samme som skjedde når han lærte teknikken til Cp9 at du forsvinner fort.), og det er bare 1 av million (tror jeg) som har Haki

Det er ganske bra grunn til å tredoble dusøren hans.

 

Ja du har rett i en del, jeg tok litt feil.

Men ikke glem hva som skjedde når Ao koiji banka Luffy, oda gjordet Luffy sterkere med gear 2 og 3 , det er stor sannsynslighet for at han gjør det igjen ved at han bruker Haki. Siden Luffy ville bli sterkere og klare banke Kuma og Kizaru.

 

Jeg tror at Luffy møter en heftig motstander i fengselet og han blir nødt til å bruke Haki(klarer litt eller mye) , det ender med at Luffy banker han/hun, ødlegger ID og tar ut med noen forbrytere(Ace og Jimbei også da) og ender med en tredoblet dusør =)) Vent og se ^^ men man vet aldri med Oda :(

 

Igjen, du spekulerer når du antar at han nødvendigvis blir så mye sterkere at det tilsvarer 3-dobling. For det første virker ikke Haki som en styrkeoppgraderer slik som Gear 2 utfra det vi har sett. Dvs. folkene som har brukt dem har klart å skade Luffy, klart å stoppe Logia og i tillegg fått kraftigere piler av det. Dette kan man ikke bruke til å si at Haki nødvendigvis gjør folk så mye bedre, det virker ærlig talt for meg mer som en ferdighet som jevner opp for all den urettferdige haxxen som diverse djevelfrukter gjør. For det andre er det ikke noe bevis på at han har lært seg å kontrollere det enda.

 

Når det er sagt, ja, jeg tror Luffy blir sterkere i denne arcen (dvs. plotmessig sett er han nødt til å bli sterkere), men Oda har gitt hint om at serien kun er halvveis nå, at han etter denne arcen her skal kunne klare å ta både Kuma og Kizaru vet jeg ikke helt om jeg tror på. Halvveis tilsvarer rundt 10 år til, jeg tror ikke ferdighetene hans vil øke geometrisk i all evighet.

 

Jeg tror denne arcen kommer til å handle mindre om Luffy enn tidligere arcer og at folk som Ace, Jimbei og Whitebeard er grunnene til at han klarer seg til slutt. Menmen, du kan ha rett :p Jeg spekulerer jo sjøl.

 

PS! Det var kun 1 av 1 million som kunne 'Kongenes Haki', dvs. den Haki'en som gjorde at folk besvimte. Vanlig Haki brukte jo til og med alle de kvinnelige fodder-krigerne, 1 av 1 million blir nok grovt overdrevet der.

 

 

Vi får bare vente og se hva som skjer ^^ Ja det er mer sansynlig at Luffy får 5-600 det passer bra . Men kansje tredobling kommer på en mirakelvis måte ;P

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nyeste chapteren var ganske grei den.

Ser ut som plsne er ganske sterke og syykt raske.

 

Jeg skjønner ikke en ting.

 

Når de kom til lvl 3 så møtte de Saldeath, han lille fyren.

 

Han sa at i lvl 4 så er det 4 vakter , det er 4 minotarius.Men senere etter at Luffy kom seg videre og møtte Mr2 så møtte de en minotarius, som Luffy banka og de gikk videre og møtte Buggy og Mr.3 og oksen igjen og banka den igjen.

saldeath sa at i LVL 4 så er det 4 okser , hvorfor var det en av de oksene i LVL 3?

 

Betyr at det oksne ble informert om Luffy og resten slik at en av oksene gikk får å ta seg av dem-?da er det 3 okser i lvl 4 og mange andre-?

Endret av SmartiX
Lenke til kommentar
Hva skjer med One Piece for tiden, har de sluttet å gi det ut i Norge ellerno? :(

 

Hei fBlikeng.

Det var også en annen som spurte om det samme tidligere. Jeg skjekket istad og fant ut at bok nr 44 kommer ut 9 mars i norge.

 

Siden nr 43 kom ut 15 desember og ja det er veldig rart å vente helt til mars for neste bok når vanligvis det tar en måned. Jeg vet ikke årsaken til dette. Men nå vet du at neste bok kommer ut 9 mars.

 

Hvis du vil lese om det eller se når neste bok kommer ut for hver gang kan du ta en titt her

Lenke til kommentar

Aa daså. Men bra at de forsetter å lage bøker, men det er kjedlig at de tar ikke med alt i bøker, de tar liksom det viktigste. Det er mye bedre å se på episodene da får du med deg alt til minste detalje =)

Men hvis du bare leser bøkene, og har ikke sett på mangaen på nette, så har du heftig mye å glede deg til =) Etter cp9 kommer ennå bedre handling og bedre og bedre og slik går det =)

Endret av SmartiX
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nyeste chapter var ganske bra den syns jeg da.Veldig synd at Luffy tapte men jeg tror han tar igjen magellan som han gjordet med Croc, at han taper først så banker han.

Foresten mr.2 er ekte mann ass, bra at han var i impel down.

 

Det JEG tror kommer til å skje utover er at. Mr.2, buggy og mr.3 kommer seg til lvl 5 finner en medesin som kurer giften luffy har fått,siden mr.2 ser ut som han der hanybal og da merker ingen noe,han kan bare si at han skal straffe mr.3 og buggy i lvl 5 eller no.

. Og gir luffy mat så luffy blir sterk igjen og Magellan møter dem i lvl 5 men der kommer Luffy til å slåss sammen med mr.2 og mr.3 og buggy. Mr.3 lager voks hammer eller kniv på hendene til Luffy og siden det er is så blir voksen ekstra hard. Mens Mr.2 forvandler seg til en deilig dame så Magellan for stå og da slår luffy sammen med buggy sin nye bombe, da må magellan drite og løper sin vei =) bra plan..

Men jeg tror Oda gjør noe enda bedre.

Endret av SmartiX
Lenke til kommentar

Rrrrg! Har vært mye bra de siste kapitlene, men er noen uker siden sist vi fikk et så intenst og nydelig kapittel som dette! Hadde først sett for meg at det ville være dumt om Luffy tapte igjen, siden det ikke er sånn sykt lenge siden Kizaru, men har funnet ut at det er greit, i og med at han på sett og vis kom nærmere målet (selv om han riktignok er i ekstrem livsfare for øyeblikket), og at jeg regner med det blir en omkamp. Er desutten bra og vite at sjefen for Impel Down er såpass kompetent at han uten store problemer kan ta seg av en storpirat som Luffy, som dog sloss på tom mage.

 

Jeg elsker Hannyabal. Lurer på hvor han er nå, og om han spiller på lag med semi-stråhattene eller ikke. Håper på å få sett noen Supernovaer i de kommende kapitlene!!

Lenke til kommentar

Enten hanyabal er med å hjelpe mr.2 eller så har mr.2 tauet han og putta han i en celle eller no =))).

Hadde vært litt gøy å se Luffy med noen supernovas. SIden alle supernovas sitter der pågrunn av han ,hehe.

Men det ser ut som Ace er en etasje nedenfor ellerhva? Siden det ikke var is hos Ace og han spurte på hva som skjer oppe.. Jeg håper neste uke mr.2 og 3 og buggy finner medesin og masse mat til luffy og om 2 uker Luffy er på banen igjen og banker Maggelan =)

Lenke til kommentar

Ser ut til at Ace og de andre er på nivå 6 ja, selv om jeg synes det virker feil om de betegnes som "beist som burde slettes fra historien." Er jo mulig de også er i et spesialrom på nivå 5, det var jo flere steder i nivå 4 som ikke så ut til å være en del av selve flammehelvetet.

Lenke til kommentar

Ja jeg vet det, Ace og Jimbei er ikke historiens verste folk. Men Ace sa til vaktene hva som skjer ovenfor. Det sier seg selv at Ace er enten på 5 eller 6. Men siden Ace har ingen is og det er ikke iskaldt der hvor Ace er så må ha være på lvl 6.

Endret av SmartiX
Lenke til kommentar

luffy eiger selv når han blir knust! lurer på om vi får se hva de andre strawhat'ene driver med nå som luffy er ute av spillet.. eller om vi får se hva mr.2 og co driver med.. uansett hva det blir så kommer ikke oda til å skuffe..

Endret av Inverno
Lenke til kommentar

Wow, Oda vet virkelig hvordan man skal få en transvestitt til å se kul ut. Synes det er litt teit at det tydeligvis er én nøkkel til vær celle, og ikke hver fange. Joda, de har håndjern, men med så sterke folk ville det virket fornuftig å lenke dem fast til veggen eller noe, spesielt med tanke på at det ikke er noe overvåkning og lignende der nede.

 

Mr. 2 bli mer og mer likandes, og svarthvitt-mannen på slutten var tøff. Lurer på om det er Iva.

 

Haki!

Endret av Serjiously
Lenke til kommentar
Wow, Oda vet virkelig hvordan man skal få en transvestitt til å se kul ut. Synes det er litt teit at det tydeligvis er én nøkkel til vær celle, og ikke hver fange. Joda, de har håndjern, men med så sterke folk ville det virket fornuftig å lenke dem fast til veggen eller noe, spesielt med tanke på at det ikke er noe overvåkning og lignende der nede.

 

Mr. 2 bli mer og mer likandes, og svarthvitt-mannen på slutten var tøff. Lurer på om det er Iva.

 

Haki!

 

Gæærn chapter. Digga meg når luffy skreik og brukte haki og alle ulvene falt med en gang.

ja litt teit det med nøkler. Lurer på om buggy og mr3 bruker den sjansen her ved å få ut alle folk i lvl 5 og prøve rømme. Jeg tror ikke magellan klarer slåss mot 15-20 stk fra lvl 5 samtidig.

Jeg tror det er Iva han med vinen der, fårå håpe Luffy blir frisk fort samme med Mr2.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...