Gå til innhold

Spørsmål om TwinTip


Slalombaby

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke kjørt mye twintip, men jeg har derimot kjørt endel snowblades og det er utrolig gøy å leke seg med :)

 

Men snowblades er slettes ikke noe å kjøre fort med da, og heller ikke hoppe med på store hopp, men til leking på små/mellomstore hopp + i skogen osv fungerer det meget bra

Lenke til kommentar

Kjører selv på twintip ski. Hvis du har kjøpt deg greie twintip ski vil disse ha bra carving egenskaper for en vanlig person.

 

Men twintip er jo som regel mykere en carving ski for viderekomende og oppover.

Jeg vil si at du har gjort et godt kjøp, hvis ikke du er typen som setter utfor bratt henget når det bare er is for og ta noen carving svinger i store hastigheter.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Uten at jeg har store kunnspaper rundt akkurat dette, så innbiller jeg meg at twintip ski er litt kortere, og at det derfor er lettere å kjøre :)

 

 

 

Ok.. For det som er at jeg har lyst til å kjøre carving og fort samtidig som jeg har lyst til å leke meg..

Hva syns folk om twintip??:)

 

Jeg kjører twin tip men de er egentlig lagd for og hoppe med ta triks og lande/kjøre baklengs ;) hvis du ikke gjør noe av dette tror jeg du har gjort en spessiell overgang ;)

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Twintip er så vidt eg har forstått noko folk kjøper etter å ha brukt "vanlege" ski ei stund. Dei er jo berekna på hopp, triks, kjøre baklengs og den slags. Det kan jo samanliknast med snowblades, så er du interessert i den slags er det for så vidt ikkje noko i veien med å gå frå blades til twintip. Tar nok litt tid før du kan eksperimentere så mykje på dei, men om du hadde enda opp med twintip uansett så bør det gå greit.

Lenke til kommentar
Hvilke lengder er det som er vanlig å ha på twintip ski mest beregnet på park kjøring? Jeg er 178 cm.
Det er litt individuelt, men omlag like høgt som deg sjølv. Sjølv ville eg nok valgt 177cm, men andre ville kanskje valgt nokon som var litt kortare (som 169cm). Fordelen med kortare ski er at dei er litt enklare å dra rundt i rotasjonar, fordelen med lengre ski er at det er meir stabilt -- grovt sagt.
Lenke til kommentar

Flere som skal vende over til Twintip?. :)

Jeg har kjOrt Carviing i ettparr aar og det begynner bli utrolig kjedelig,

Derfor har jeg bestemt meg aa begynne med Twintip kjOring i park. Jeg vil nok ogsaa begynne med litt Jibbing etterhvert som jeg faar inn teknikken til twintip Kjoringa.

Etter litt research med gutta i bakken forteller de meg som nevnt tidligere at Lengre ski gir bedre stabilitet mens kortere gir rom for mer Rotasjon og er dessuten lettere vekt.

 

Et parr ski jeg har sett paa er K2 Seth

Jeg ble anbefalt disse skia til begynne med, for da senere kjOpe meg et annerledes parr ski etter som jeg har funnet ut om det er fjell eller park jeg vil kjOre.

 

Noen som har disse skia?

Jeg lurer ogsaa paa hvordan stOrrelse jeg skal kjOpe.

Jeg veier 85kg, 22 aar og 186cm hOy.

 

takker for svar

Lenke til kommentar

jeg har k2 seth å kjører litt allround, blir vel kanskje mest park så lenge det ikke er pudder å finne, å vil si de skiene funker bra i park selv om det er litt tunge, men det er stabil og god ski.. jeg er 175 og har 179 skia, funker helt fint det, aldri angra på att jeg tok den lengden i stedet for 169..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...