Jump to content

Ondskapen

Medlemmer
 • Content Count

  2684
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. S10e er ingen dårlig ide. Meeen, for å være vanskelig så er det jo deilig med større skjerm også. Å ja, jeg er klar over at større skjerm og mindre telefon er 2 egenskaper som er vanskelig å kombinere. Så det må jo bli ett kompromiss. S10 er jo bare 1mm høyere en S8 mens S10e er 6,7mm kortere en S8. Så størelsen på S10 tror jeg er midt i blinken.
 2. Ikke noe behov for en ny Huawei telefon, å det å ikke ha trådløs lading er no go for min del. 6000,- for en telefon frister også mye mer en 7500 - 8000,- Så er det noen åpenbare grunner til å velge S20 over S10 f.eks? Er det noen andre telefoner som møtes mine krav til samme pris som S10? Pixel 4 ser ut til å bare være på fjernlager, så det gjør meg litt skeptisk og 65GB minne blir litt lite.
 3. Hei Har levert inn min Huawei Mate 20 Pro til reparasjon og har da funnet frem min Samsung Galaxy S8, å kjenner nå virkelig at det er en mye mer behagelig størrelse på telefon for meg. Så da skal det byttes telefon. Men hva skal man velge? Jeg har sett litt på både Samsung sin S10 og S20, i vanlig størrelse. Er S20 verdt prisforskjellen på 1500,-? Ting som er et must for meg er trådløs lading og en grad av vanntetthet. God batteri tid har jeg også blitt veldig glad i med min Huawei Har egentlig sett for meg å ikke bruke noe mer en 6000,- men det er ikke noe absolutt øvre tak
 4. Aha, ser der ja. Da skal jeg ta kontakt med komplett og få sendt det inn. Men ser ut som det bare er problem med at kjøleren ikke er skrudd til godt nok. Sånn at kortet blir veldig varmt og ikke yter så godt som det skal. Kan det skape dette problemet? Å hvorfor er det da ikke sånn i alle spill?
 5. Hei Jeg har satt sammen og bygget en pc, min første. Hadde litt problem med boot i starten. Men det ordnet seg med litt blåsing i ram slottene. Men nå har jeg spilt Red Dead Redemption 2 en stund og lastet ned litt flere spill, Apex og Call of Duty: Warzone. Red Dead Redemption 2 fungerer helt utmerket, men både i Apex og Call of Duty er det noe fil med bildet på skjermen, se vedlagt bilde. Spiller i 1440p og 21:9 Noen som har en ide på hva som kan være problemet mitt? PC består av: AMD Ryzen 5 3600X Asus 5700XT ROG Strix Asus ROG Strix B450-F Gaming Corsair TX750M Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 2x8GB
 6. Har ikke filket noe som helst, uten om å legge inn Team. HW: Ryzen 5 3600X RX 5700XT 16GB
 7. Da så, var bare "redd" for at den så etter jobb på lokalnettet her hjemme, for da kunne den sett etter jobb ganske lenge.
 8. Hei. Tenkte jeg skulle begynne å folde igjen etter mange år uten en stasjonær. Har fått satt opp programmet og lagt inn Team Hardware.no... Meeeen, det skjer jo ingen ting. Client står som local Online Inactive Noe jeg har gjort feil, eller eller er jeg bare utålmodig?
 9. Da har dette oppsettet blitt bestilt. Gleder meg til å bygge og spille Takk for hjelpen
 10. Hvordan er støynivået på denne? Har hørt mye bra om Noctua sine kjølere, men de er kanskje "overpriset"?
 11. Hmm, da får jeg se om jeg tar meg bryet med å trekke en kabel fra routeren, kjøperer WiFi kort eller går for MSI kortet som er dyrere en Asus ROG Strix Har oppdatert handlekurven nå.
 12. Hva er fordelene med et ATX kontra microATX? Tips til ATX kort? Hovedkort er ikke min sterke side... Men mulighet for WiFi hadde vært topp
 13. Det er jo heller upraktisk, hva med Fractal Design Define Mini C. Ser ut som det skal ha plass til GPU og kjøleren til CPU også.
×
×
 • Create New...