Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tror heller jeg hadde lagt slik innsats i noe kjøtt med litt mer smak.

 

Mamma spiser bare svin, kylling, kalkun og rød og hvit fisk, og ikke mye rød fisk heller. Sier at takket være leddigkten, kan hun ikke spise rødt kjøtt, så derfor ble det svin indrefilet. Ikke at vi hadde den i sous-vide-en i 40 timer heller, var vel bare 2 eller noe slikt. Ble fantastisk godt likevel. Rosa helt ut i kantene, og så bare bruna vi den i panna med nøttebrunt smør før den var klar til servering. Ganske greit når du vil ha kjøtt uten å måtte være i nærheten av kjøkkenet.

 

Gleder meg til minstesøss og typen inviterer på godt vilt eller storfe tilberedt i sous-vide-en.

Skrevet

Jeg ser bare ikke helt poenget med å bruke metoden når man uansett skal ha gjennomstekt kjøtt.

Poenget er at man får et perfekt tilberedt kjøttstykke veldig lett. SV handler ikke om at det er så praktisk men heller å perfeksjonere matlagingen. SV tar ofte lengere tid en å bare hive det på grillen eller i stekepannen, men til gjengjeld kan du regulere temperaturen nøyaktig og få et godt resultat.

Skrevet

Så nettopp siste episode av Oz, tenker å starte på Its Always Sunny in Philadelphia når det er ferdig lastet. Bestilt meg to nye skjørt, en bukse og en hatt faktisk. Prøver å flytte komfortsonen når det kommer til klær.

  • Liker 1
Skrevet

En slik en; http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/tilbeh%C3%B8r/%C3%B8vrig-tilbeh%C3%B8r/pieces-675/evalon-wool-hat-677543-14/

Har classy nok stil til å gå med hatt, men nå har jeg myyye forskjellig i klesskapet mitt. Må bare finne gutsen til å gå med det. Vurderer å kjøre på med hatt neste gang jeg er på byen. Får komplimenter for klesstilen min rett som det er, så burde vel egentlig ikke være noe problem å gå med det.

Skrevet

Jeg har ikke sånne hatter egentlig, mest de store. Har en lookalike fra Breakfast at tiffany's, men den funker bare med sort kjole egentlig. Har brukt den et par ganger, men det har vært formelt. Har en sånn hatt, og folk generelt kler sånne, så jeg er sikker på at den sitter kjempe fint på deg!

Skrevet

Hatt er i 99,99% av alle tilfeller grusomt.

Hver sin smak. Men det kan fort bli grusomt om man ikke kombinerer med de rette klærne.

 

Jeg har ikke sånne hatter egentlig, mest de store. Har en lookalike fra Breakfast at tiffany's, men den funker bare med sort kjole egentlig. Har brukt den et par ganger, men det har vært formelt. Har en sånn hatt, og folk generelt kler sånne, så jeg er sikker på at den sitter kjempe fint på deg!

Ah. Nei, har ihvertfall ikke guts til å gå med store hatter. Holder meg til de små, slik som den der. Spent på å se hvordan den sitter på. Skal ihvertfall gi det en sjanse.

Skrevet

Det hadde egentlig ikke jeg heller, men det var liksom "greia" i bryllupet jeg var i, så jeg måtte bare. Og etter det så har det egentlig bare blitt til at den har passa seg :p

Skrevet (endret)

Ananas skal ikke være på pizza. Ødelegger alt. Vått og jævlig. På siden derimot.

Noen tips til frokost?

Endret av Cakenommy
Skrevet

Ja, de som vil ha det kan få det på siden. Jeg takler ikke ananas på mat.

 

Spist pizza som meg!

 

Nå har jeg begynt å se på Dr. Who igjen.. Herregud, fucka døgnrytme.

Skrevet

Våkna for 20 minutter siden. Fullt uthvilt. WTF liksom.

Greit nok, våkna første gang 01:49 sovende i godstolen også. Siste jeg husker var at jeg var mett etter middag og satt og spilte Bejeweled 3 på Xbox-en. Da var vel klokka åtte eller noe. Lover bra.

Skrevet

Ikke ananas i mat heller? Pleier å lage en rett med kokosmelk, karri, urter, kylling/kongereker, passende grønnsaker og ananas med ris til. Supergodt :)

Skrevet

Ang. ananas er jeg av den mening at det absolutt gjør seg på pizza. Og burger. Og ostegratinert. Og kandisert. Og med rom og vodka. Ikke prøvd ananas og tequila eller gin enda, men er sikkert brukbart det også.

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...