Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ditto.

 

Idag blir det også tre stk vafler med norvegia på. Mmmm!

Det må jeg prøve! Brunost og vaffler har jeg jo selvfølgelig smakt. Men gulost? Hmm

 

Ps. PIV (Pølse i vaffel) er forresten jævli awesome nattmat/fyllamat. Anbefales. Må ha på sennep også.

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Gräddost er en hvitost. Edamerost er en hvitost. Norvegia er en hvitost. Gulost er en hvitost.

Læll om alle er gule?

De er nå ikke akkurat gule da. Cheddar er gul, men de overnevnte oster er faktisk hvite. Fargen de har, regnes - sist jeg sjekka - som en hvitfarge. Vel og merke offwhite, men fortsatt hvit. På samme måte som krem og egg (yttersiden) kan ha gule nyanser, men likevel er hvite.

 

:)

Lenke til kommentar

Gräddost er en hvitost. Edamerost er en hvitost. Norvegia er en hvitost. Gulost er en hvitost.

Læll om alle er gule?

De er nå ikke akkurat gule da. Cheddar er gul, men de overnevnte oster er faktisk hvite. Fargen de har, regnes - sist jeg sjekka - som en hvitfarge. Vel og merke offwhite, men fortsatt hvit. På samme måte som krem og egg (yttersiden) kan ha gule nyanser, men likevel er hvite.

 

:)

Uansett har fargen på produktet absolutt ingeneting å si på navnet. Gulrøtter, hvitvin og lignende produkter vil gjerne ha en samtale med deg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...