Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvis en fremmed gutt med lite sminke hadde snakket med deg så hadde du ikke lagt merke til det tror jeg. Med folk man kjenner får man før/etter-inntrykket.

 

RPP please, eller link dersom du har postet bilde av deg med sminke tidligere. Om noen klarer å fremheve seg selv uten at andre har sjans til å få øye på det, så er det stor sjanse for at jeg begynner selv.

Someday. Sitter på feil pc nå (:

Lenke til kommentar

Det var forresten ikke et utbrudd ala "da flyr griser i et nedsnødd helvete" eller "da skal jeg sykle til Trondheim", men en seriøs kommentar :p.

 

Tankene jeg har om det er i alle fall at man må bruke så forsvinnende lite sminke for at det ikke skal synes, at det ikke har særlig effekt, men jeg har ingen erfaring med sminke.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Nå skal jeg legge meg under dyna, og se på "24". Natta, folkens. Ha en fortsatt fin natt. ;)

 

Har sett alle episodene opp til sesong 7, og filmen + 1-2 episoder. Føler ikke helt motivasjonen til å se på nå, fordi jeg VET at det er 22 episoder igjen til de finner en løsning. I tillegg slutta både Kim "Elisha Cuthbert" Bauer og Nadia Yassir for lenge sida. Hu dama med fregner er ikke like bra eyecandy.

 

PS: Nå snakker du om kyllingkjøttdeig, men som regel burde du ikke steke kyllingen for mye, fordi da forsvinner den herlige, saftige smaken.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...