Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Svarte.. hva skal man gjøre når man er strandet i 4 timer på Heathrow Airport.. for så å sitte uendelig lenge på flyet til Hong Kong.. for så å sitte på Hong Kong Intl. i 8 timer?

Det der blir maange timer. Altså trenger du:

God musikk, både avslappende og energisk bør medbringes. God bok.

 

På Heathrow passer det fint å slå ihjel en times tid med å gå litt rundt, kjøp gjerne et blad som du kan ta med deg ombord på flyet. Husk også å kjøpe en halvliter med farris eller lignende til flyturen, denne må kjøpes etter siste sikkerhetskontroll. Det er drikke ombord på flyet også, men det hender det går tomt / er kø / du sitter innerst. En times tid kan slås ihjel med lunsj eller lign og en times tid med musikk. Og den siste timen forsvinner fort i å komme seg av og på fly.

 

På flyet bør litt bok, etterfulgt av musikk og søvn prioriteres. Har du øreplugger eller aktivt støydempende hodetelefoner anbefales dette. Får du ikke sove (sannsynlig) kan du sette på en av filmene de garantert har ombord. Det gjør ikke noe om du har sett den før.

 

Repeat på flyplassen, men pass på å få gått litt rundt og utforsket.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Uff. Første desember. Jeg kjenner angsten ta meg nå. Men i det minste er jeg ferdig med alle julegavene, pluss innpakning og navnelapper.

 

Såpass ja. Jeg har ikke kommet i gang med julehandelen engang, og har(hvis jeg er heldig) 200 kroner å svi av. Herregud. Det blir endel kreative løsninger i år, tror jeg.

Endret av essi
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Jeg og dama skal spleise en del på julegaver, men med hennes budsjett, så blir det vel kanskje en åndelig spleising for hennes del. Men men. Det er jo tanken som teller... kanskje jeg skal skrive kort med en beskrivelse av hva jeg hadde tenkt å kjøpe til folk heller. :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...