Gå til innhold

Halo: Har du opplevd noe feige kamper?


Goliath

Anbefalte innlegg

To historier på rappen:

 

1

Spilte TD på Epitaph og motstanderene ledet 3 - 0 i begynnelsen. Det dem gjorde da, var å bare ta suicide siden man går ikke ned i kills. Klarte å vinne tilslutt da du trenger kun å treffe dem med en kule på vei ned i døden. Da får du killet. Snakk om å ødelegge stats..

2

Spilte igjen TD på The Pit. Motstanderene ledet med 10 kills men så tok vi dem igjen. Stillingen ble 20 - 22 i motstanderens favør. Begge motstanderene spawner tilfeldig oppe i snipertårnet og der sitter de 4 minutter og camper. Tapte selvfølgelig siden vi kom ikke opp ditt og oppdaget det litt for sent.

 

 

...har du opplevd noe lignende?

Endret av überGoliath
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg klarer å komme meg opp dit. :whistle:

 

Men jo, har hatt en del av de der.

Kamper som som regel går til hælvette er Oddball på Snowbound eller Epitaph. Det ender bare med camping bak de shield-dørene, og er som regel vanskelig å countre. Det er jo ganske feigt, men man kan jo ikke la vær å bruke metoden. Det er for effektivt!

 

Må innrømme jeg gjør det litt selv.. :blush:

Lenke til kommentar
Må innrømme jeg gjør det litt selv.. :blush:

Ja, altså, hvis man ikke bruker den fordelen så er man jo bare dum. Da må man heller gjøre sånn at slaget ikke dreper momentant, eller at dørene bare deflekterer litt eller noe sånt.

 

Men jeg har sett mange, mange feigiser på live. Ikke sånn "tar selvmord for å vinne" feig, men heller har en feig spillestil. For eksempel stå på visse plasser med shotgun, og hoppe frem så snart noen kommer rundt hjørnet, eller å løpe rett ned i kjelleren på snowbound. Skjønner ikke hvordan folk synes det er morsomt.

Lenke til kommentar

Har 2 dritkjipe

 

1. Vi spiller Shotty Snipers på Valhalla og vi leder såvidt med et kill når det gjenstår 20 sekunder. Jeg tar mancanon og blir snipa i kroppen akkurat når jeg lander, men dør ikke. jeg gjemmer meg bak en stein. Akkurat før shieldet blir recovera er det en noldus ved navn Aadish som sparker ned en fusion coil fra tollen av manconon, den peiler seg inn på meg og BOOOOM!!!. Vet ikke om tullingen fikk minus for betrayl eller om sniperen fikk killen, men vi tapte i alle fall. :cry:

 

2. TD på High Grounds når jeg har siktet på huet til en fyr. Akkurat når jeg klikker på avtrekkern synes lagkameraten min at det er på tide å hoppe foran meg. Kula går rett i skallen hans, jeg får betrayl og før jeg får skutt igjen har duden peila seg inn på knollen min.

 

 

 

Bortsett fra slike tullinger, er det nokså kult å spille online

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

1. Når jeg står og sniper, så blir jeg skutt av litt av en enemy, så jeg har halv hp.

Da kan du tru av en teammate tar og meleer meg så jeg dør. Han får ikke betray siden jeg ble skadet av en fiende først ellerno.

 

Det gjorde han gjennom hele greia når han ville ha et våpen.

 

2. Vi spiller Isolation team deathmatch. 3 stk faller ut på det andre laget så de bare er 2 igjen.

Da camper de nede i bunkeren og har evig av de derre regeneratorene.

Det er SYKT vanskelig å drepe noen når de har hagle og sånt der.

Lenke til kommentar

eg har jo ein historie.

 

det var ein gang på high ground eg fekk takk i sniperen og som den syktt gode sniperen eg er så fant eg ein fyr å skyta på og siden han hadde turet og ikkje gadd å rip an av (så han sto i ro) sikta på hode men trur du ikkje ein på mitt lag hadde fått tak i camo og sneik seg bakk han eg snipa på. skulle sikkert assasinata fyren. men eg skyte og det idotiska sjer! eg veit jo ikkje at han på mitt lag va der så eg skjøyt han me tureten i hode og rett igjenom og traff han på midt lag. veit ikkje koffer han daua, men på videoen så såg eg at eg traff i alle fall ikkje hode og han hadde fult liv (merkeligt :hmm: ) fekk betrayl uten å vita koffer.

 

surt for oss :thumbdown:

Lenke til kommentar
surt for oss :thumbdown:

Mens vi er inne på sånt, kan jeg fortelle om den gangen da jeg skjøt en stillestående spartan rett i hodet fire ganger med sniper. Fremdeles sto idioten der...

Har film av det.

 

Har også en film av da jeg skjøt en rund kant på Last Resort, og mens skuddet gikk mot litt mot venstre og opp i en vegg, fikk jeg headshot på en stakkarslig kar som sto ned og til høyre i et hjørne...

 

Senest i dag var det en som skøyt rett i veggen, men fikk headshot på meg likevel.. Det tok jeg bilde av.

Lenke til kommentar
Du er Xbox Live's avskum! :mad:

Scum!

Jeg er tilbøyelig til å være enig. Hva er vitsen med å gjøre sånne kjedelige ting bare for å få høyere level? (som man forresten ikke fortjener ettersom man må ty til slike taktikker.) Nei, spill heller spillet slik det er ment og ha det gøy samtidig. Det er vel det som er poenget.

Lenke til kommentar

Men for eksempel hvis du spiller social så kan man gi dem "a break" hvis de taper med god margin. Altså kan man med å holde på med noe dumt som ikke er veldig strategisk, for eksempel å prøve bare å stucke dem eller noe sånt.

 

Ikke det at jeg gjør det så mye, men jeg gjorde noe slikt et par ganger i halo 2.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...