Gå til innhold

Scene-it....noen som har kjøpt?


BioNor

Anbefalte innlegg

Ikke særlig mye prat om denne Buzz-konkurenten. Vurderer å kjøpe det idag, men litt usikker på vanskelighetsgraden her. Vi som skal spille er jo voksne, og vår erfaring fra Buzz er jo at disse ofte blir litt i letteste laget. Noen som har testet dette evt kan linke til tester? Gamer.no har jo ikke anmeldt dette enda, og jeg er ikke sånn fryktelig bevandret på gamersider rundtom i verden, så linker blir høyt satt pris på:-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Prøvde demoen og syntes det var artig. Særlig hvis du er interessert i film.

Holdt på å kjøpe det til jeg fant ut at det ikke var noen online støtte på det.

Kommer det en update med online funksjon kjøper jeg det lett.

Online støtte? Kor kjekt er det å spele "buzz" over nett mot nokon du ikkje anar kven er då?

Dette er jo eit partyspel. Som skal spelast med gode vener, i godt selskap, og med noko godt og drikke.

Lenke til kommentar

Jeg har riktignok kun prøvd demoen, og syntes spørsmålene var vanskelige nok. Syntes ikke det var noe utpreget barnespørsmål i demoen i hvertfall. Hvis de ikke lager en norsk versjon så blir barn ekskludert uannsett.

 

Slik jeg har forstått det så har alle et spørsmålene utgangspunkt i film, så sånn sett syntes jeg det kanskje er litt begrensende.

Lenke til kommentar
Om jeg ikke husker feil mistet det litt av sjarmen da det kom de samme spørsmålene på samme sted hver gang i demoen da, så hadde du svart riktig en gang visst du det. Så for meg det ble fort kjedelig når man har gått igjennom alle spørsmålene.

Akkurat det tror jeg vi tilskriver det faktum at det kun var en demo :)

Lenke til kommentar

Da var spillet kjøpt, prøvd og overveid. Vi var fire mann mellom 28 og 31, øl og godt humør som spillte, så mine ord er alfa og omega for deg som overveier å kjøpe dette;-). Jeg er bittelitt beruset, så ta "reviewet" mitt for det det er; et lite førsteintrykk basert på ca 4 timers spilling sammen med øl og kompiser:-)

 

Først og fremst, så er kontrollene relativt lekre og behagelig...men de er dessverre basert på IR og ikke radiobølger slik som de vanlige 360 kontrollene, dvs vi opplevde av og til å trykke på svar uten at det ble registrert. Det ødelagte heldigvis på ingen måte spillopplevlsen ettersom det her, i motsetning til Buzz, er mer basert på kunnskap enn reaksjonsevne. Man tapte aldri mer enn 50 poeng(av 2000) pr spm pga av dette.

 

Anyway, for de av dere som har spillt Buzz, så er dette mer av det samme, bare bedre. Det er på mange måter Buzz-next-gen, men skinner kanskje ikke helt slik som forventet . Det mange flere typer oppgaver enn i Buzz og 360'en passer på å ikke kjøre reprise på spørsmålene, noe som er meget meget positivt. Vi spilte vel rundt 5 runder på a 45 min og opplevde ikke en eneste reprise av spm.

 

Spillet er ikke like kompetativt som Buzz, men det er likefullt like eller mer moro enn Buzz. Etterhvert som halvliterne gikk ned, jo mer økte stemningen. Et trygt kjøp for festglade 360-eiere mao. Spillet er også på engelsk, noe som teller + i min bok.

 

Achievements? Joda, fikk 270 av dem i løpet kvelden, aner ikke hvordan...

 

Scene-it er forhåpentligvis første steg i stigen på samme måte som Big Quiz var for Buzz og PS2, mye moro å vente i fremtiden med nye iterasjoner av div Scene-it spill, ikke nødvendigvis med film som tema. Er helt enig i karakterene som florerer på nettet, en plass mellom 7/10 og 8/10 er helt riktig og blir også min dom.

 

Well done MS og whomever som lagde dette! Anbefales som partyspill, men på ingen måte solo.

 

Betalte bare (hold fast)599,- på EB Games, Elkjøp-pris mao:-)

 

PS! Se! Det går an å skrive noenlunde ordentlig selv i fylla:-) Noen er overbevist om at man MÅ snøvle selv på tastaturet dersom man har drukket, selvom man da må treffe bokstaver på andre siden av tastaturet for å få det til å se "snøvlete" nok....ikhe shant?

Endret av BioNor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...