Gå til innhold

Demo av Crysis (PC)


Anbefalte innlegg

EviLEddiE: Hvilke instillinger har du satt driveren på i kontrollpanelet?

Jeg har eksperimentert, og de jeg hadde fra før fungerte perfekt, så tuklet jeg med de, og da ble det stopp ved innlastingen. Den sto da fast ved "load-screen", dvs at den sto på Pre-release demo.

 

Jeg har på Balansert ved bildebehandlingen og VSync av, da fungerer det hos meg.

I tillegg bør du laste ned alle oppdateringer til Vista fra nedlastingssiden til MS, ikke bare WU.

(jeg fikk spørsmål om jeg ville laste ned en anbefalt oppdatering da jeg innstallerte spillet)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
lite kjapt spm.

 

er delta MYE vanskeligere enn normal? tenker ikke på at jeg mister crossair osv, liker at de forsvinner når man har iron sight.

 

men er det slik som de fleste spill. at, blir du skutt 1 gang på, så dør du, og fiendene tåler 2134 skudd?

 

Egentlig ikke, ganske lett om man gjør man vil. Bare stealth, singelshot på rifla du starter med (SCARS eller noe?). Finn en gruppe soldater, ca 3, gjem deg bak en stein og skru på stealth og gå fram til du ser en, skyt en gang i hodet. Gjem deg bak steinen så drakta får tilbake energi, og gjenta.

 

Du tåler ca 2-4 skudd fra vanlige soldater såvidt jeg merket, men ikke alltid lett å vite om noen av skuddene kan ha vært fra pistol eller ikke. For det meste ble jeg ikke truffet selv, kun når jeg dummet meg ut, eller en av de hersens båtene fikk øye på meg.

Lenke til kommentar

1. fin grafikk i crysis

2. crysis demo er ustabil

3. Random Frysing av pc,en ,når man er i menu, noen opplever refused too start.

4. Bugs Bugs Bugs

5. mye å fikse før fullversjonen kan gis ut

6. Siden det var så mye feil og mange folk i andre forums, fra norge og andre land sier (TOO MANY BUGS).

Hvordan skal EA og crytek klare å fikse dette , når man itillegg skal ha punkbuster i fullversjonen.

7. nvidia drivere til crysis er ikke så bra som de skal være. så nvidia har delvis skyld i dette, spesielt drivere for geforce 8800 serien for xp og vista.

 

Hva jeg mener: Jeg er delvis fornøyd med demo, men ikke noe mer enn delvis, for min del kjøper jeg ikke crysis føre patchene kommer til spillet.

Lenke til kommentar

virker som at ATI-kort funker bra... aldri slowdowns, og 100% glatt for meg når jeg har 1360x1024 oppløsning, ingen AA og en blanding av medium og high på innstillinger. hardwaren er opteron 185, 2 gig ram og et x1900xtx kort (ikke hardware specs som står på profilen min). så en annen her med ati x1900, som fikk god framerate på høye innstillinger også...

Lenke til kommentar
Jeg fikk da endelig lastet ned demoen, men ble skuffet over å finne ut at grafikken ikke fungerte som den skulle. Grafiske glitcher kan man vel kalle det. Har ingen framerate-problemer (hverken på high, medium eller low), men det hjelper lite da det ikke er mulig å se hva som er på skjermen. Dette gjelder selv etter å ha oppdatert både grafikk og prosessor-driver. Surt.

 

Screenshots:

http://bildr.no/image/116280.jpeg

http://bildr.no/image/116281.jpeg

 

Noen andre som har opplevd noen grafiske feil her?

 

EDIT: Glemte jammen hardware, den er slik:

 

AMD 64 X2 Dual Core 3800+

Geforce 7950 GT 256 mB

2GB RAM

Sjekk at Nvidia driveren står til "application controlled" på AA og AF. Jeg fikk samme problemet fordi jeg hadde satt andre verdier i driveren.

 

Du er min reddende engel! Det funker helt glatt nå, jeg skylder deg en stor en!

 

Selve spillet er utrolig. Alle detaljene, jeg kunne brukt timer på å ramse opp alle og grafikken (selv på medium) er jo helt utrolig. Jeg tør ikke tenke på hvor mange timer soms tår bak dette. For ikke å snakke om friheten, samtidig som den ikke ødelegger for historien (ihvertfall av det man fikk oppleve av i demoen).

 

Jeg tør gjette på at dette blir game (om ikke "shooter") of the year, selvom det (som andre har sagt her) blir en dyr fornøyelse hvis man skal spille alt på "Very high". Når det er sagt, så fungerer spillet absolutt tilfredsstillende både på low og medium, syntes jeg.

 

Garantert kjøp!

Lenke til kommentar
Når det er sagt, så fungerer spillet absolutt tilfredsstillende både på low og medium, syntes jeg.

Jeg er helt enig. Spillet er strålende på medium, og enda bedre på high, så jeg syns ikke folk skal klage over at de ikke får kjørt det på very high, selv om de har dyr maskin.

Lenke til kommentar

Klart å kjøre spillet med alt på medium og en oppløsning på rundt 1400x900 eller noe i den duren.

Var noen ganger at jeg fikk spikes for eksempel når jeg sprengte et hus med en bensinkanne.

Har AMD 64 x2 3800 1 gig ram Ati radeon x1950 pro.

Sjekket ikke fps men den virket som om den var litt på grensen.

Lenke til kommentar

Spilte først med alt på medium, men fikk loading lag. Har ikke dual core engang så bør vel ikke klage :p Tok litt ned til low og presto, fungerte helt smertefritt. Bryr meg mer om at gameplay blir fikset litt på til full versjonen. Håper romvesnene blir bra, siden de vil greie å gi mer variert spillestil enn "bare" mennesker.

Lenke til kommentar

Virker som et kjempespill. Eneste jeg ser som negativt sålangt er at fysikken ikke er så god som jeg hadde håpet etter å ha sett videoer. Joda, det meste kan ødelegges, men alle ting har liksom 1 brekkpunkt, og kuler går ikke gjennom trevegger etc.

En annen ting er at lik kommer bort bare du snur ryggen til. Mulig det er fordi jeg har instillinger på medium, men i alle fall er slikt ikke ting jeg liker.

Lenke til kommentar

Enig. Fant ikke ut før etter en stund at man kunne plukke opp våpen. Er ikke det jeg vil, løpe rundt og lete etter våpen. Greit nok at det skal være realistisk, men han får vel ikke tømt ammoen så fort? Og i tillegg til at våpnet forsvinner når du looter.

Kanskje han bruker "Maximum Strength" og bærer alle på ryggen?

Lenke til kommentar
EviLEddiE: Hvilke instillinger har du satt driveren på i kontrollpanelet?

Jeg har eksperimentert, og de jeg hadde fra før fungerte perfekt, så tuklet jeg med de, og da ble det stopp ved innlastingen. Den sto da fast ved "load-screen", dvs at den sto på Pre-release demo.

 

Jeg har på Balansert ved bildebehandlingen og VSync av, da fungerer det hos meg.

I tillegg bør du laste ned alle oppdateringer til Vista fra nedlastingssiden til MS, ikke bare WU.

(jeg fikk spørsmål om jeg ville laste ned en anbefalt oppdatering da jeg innstallerte spillet)

 

Da jeg kjørte benchmarkene brukte jeg innstillingen "3D-programmet styrer innstillingen" i NVIDIA-kontrollpanelet. Men normalt kjører jeg "Bruk avanserte 3D-innstillinger" med Supersampling og "Høy kvalitet" på Teksturfiltering. Jeg går også ut ifra at NVIDIA har gjort nødvendige optimaliseringer for crysis.exe spesifikt.

 

Jeg kommer også til å teste litt ut høyere oppløsning vs. antialiasing, men akkurat nå føler jeg at sistnevnte gjør spillet uspillbart i mine øyne (med nåværende avanserte innstillinger)...

Lenke til kommentar
...Ja èn ting som er helt latterlig med Crysis - HVORFOR I HELVETE SNAKKER KOREANERE ENGELSK?! Jiises! Sånn var det i Hollywood-filmer på 50-tallet! Har vi ikke kommet lenger? :nei:

 

Lær å les litt. Se under vanskelighets grads forklaringene. Øker du den snakker de koransk. Det er temmelig bra system. Snakker de engelsk hører du hva de sier og får med deg planene deres.

Under HARD fåtter du ikke noe siden de er Koransk snakkende.

 

 

 

PS

Jeg installerete Nvidia "Crysis" beta driverene og det gjorde ting verre....anbefaler dem IKKE.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Er det noen som vet om den siste DirectX-oppdateringen gir bedre ytelse?

Har eksperimentert litt med både drivere og og innstillinger, så lastet nettopp jeg ned siste oppdatering fra DirectX, og den sto det November på.

 

Etter det jeg finner ut må det være "bugs" med DX10. Det virker ihvertfall som det er det som gir problemer i Vista.

Når jeg går på Games-menyen i Vista, høyreklikker og velger PlayDX9 starter det fint. Under visse innstillinger gjør det ikke det når jeg velger PlayDX10.

Endret av 9hdoksaet4
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...