Gå til innhold

noen har lurt meg for 8500kr


toazty

Anbefalte innlegg

jeg kjøpte noe på finn.no, og så ble vi enige om å sende det i oppkrav, jeg henta pakken for 30min siden, inni pakken lå ikke den PC-en jeg har kjøpt, men der lå en stein gammal fujitsu siemens ... men nå lurer jeg egentlig på om det går ann å få stoppa de pengene jeg har betalt inn, for han som ska ha pengene er jo nødt til å få lapp i posten og så gå å hente pengene han har lurt fra meg..., noen som har noen lure forslag til hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kontakt Posten snarest og hør om det er mulig å stanse innbetalingen, si det er et bedrag. Tviler på at de kan/har vilje til å gjøre det, men verdt forsøket. Trodde ikke man kunne benytte angrerett ved privatsalg. Ta kontakt med avsender og si han har sendt deg feil vare. Ikke vær agressiv, det hjelper sjeldent. Er han umedgjørlig, anmeld saken. Ta vare på alt du har av bevis rundt bestillingen, annonsen m.m.

Endret av geirm
Lenke til kommentar

Gi han 48 timer til å betale tilbake, ellers anmelder du han. Hvis han da ikke har betalt, eller kan gi deg bevis på at han har betalt (kopi av kvittering) anmelder du han og sender han kopi av anmeldelsen pr e-post(scan inn som bilde/pdf).

Det er pga ting som dette jeg alltid åpner en pakke før jeg betaler hvis jeg har kjøpt noe på oppkrav. De på posten er ikke alltid like blide for det, men som jeg sier til de; da må de jo uansett sende pakken tilbake, eller være medvirkende til eventuelt bedrageri.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...