Gå til innhold

Massivt Knights of the Old Republic på vei? (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal man først spre Bioware-rykter, så kan det også nevnes at de ganske nylig har søkt om å få registrert merkenavnet "Baldurs Gate". Blant annet for formålet: "entertainment services, namely, providing on-line computer games".

 

"Baldurs Gate" var sist registrert av Interplay, og det at det Bioware utviklet spillene gir dem i utgangspunktet ikke merkevarerettighetene (ingen legitim næringsinteresse). Disse burde i så fall fortsatt holdes av distributør eller av Wizards of the Coast of eier IPen. Jeg tenkte i utgangspunktet at Bioware kunne ha kjøpt tilbake distribusjonsrettighetene fra det defunkte Interplay og at ordlyden refererte til tjenester som Gametap, men der er det Sierra Entertainment som er kreditert som utgiver for Interplays tidligere katalog.

 

Følgelig er det ganske sannsynlig at det var snakk om et nytt prosjekt, men dette kan selvsagt ha gått ut av vinduet etter at Bioware ble kjøpt opp av EA.

Lenke til kommentar

Yoohooo et Star Wars MMORPG da ble plutselig Age Of Conan nedsatt til et spill jeg spiller mens jeg venter på KOTOR online.

Men det hadde også verdt mye mer morsomt med et nytt SP Kotor.

 

Så lenge de ikke kaller det KOTOR 3 er jeg fornøyd.

 

Og dere som surmuler kan Bioware ødelegge noe i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Det virker jo ganske sansynelig at det nye KOTOR spillet blir et MMO-RPG spill siden det er nå ca. 3 år siden det siste KOTOR spillet ble utgitt og ifølge ign blir dette nye spillet utgitt i 2009 en gang.

 

Det vil da si at det tok Bioware 5 år å lage et nytt KOTOR spill og rett meg hvis jeg tar feil nå, men RPG spill som antaglivis ikke har noen online funksjon pleier ikke å ta 4 år og utvikle(selvom det er Bioware vi snakker om :p). Er det ikke da mer vanelig at et MMO spill bruker såpass lang tid å utvikle og faktisk brukte obsidian bare 2 år på å lage KOTOR II.

 

Jeg drar den kanskje litt langt nå, men i mitt huet virker det ganske trolig at vi får se ett KOTOR MMO-RPG i løpet av de neste par årene.

Endret av SpyHunterX
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...